Все що ви хотіли знати про годинник Casio G-Shock

  1. Історія створення серії годин Casio G-Shock
  2. Головні відмінні характеристики серії G-Shock
  3. Різновиди моделей G-Shock
  4. Інші пояснення до референс моделей
  5. Розберемося в функціях
  6. Про що говорять графічні іконки
  7. Найпопулярніші моделі G-Shock
  8. Кольорові рішення по назві моделей
  9. Лімітовані серії G-Shock
  10. G-Shock x Marcelo Burlon
  11. Love the Sea and the Earth
  12. G-Shock x In4mation
  13. G-Shock MR-G 20th Anniversary
  14. Висновок

В один прекрасний день, Граф Лестер підніс Єлизаветі I подарунок - браслет з годинником, всипаний діамантами і перлами. Це було одне з перших згадок про дані аксесуарах. Подія сталася в 1571 році. З цього моменту і аж до XX століття, наручний годинник називали браслетами, а носили їх виключно жінки. Більшою мірою їх вважали прикрасами, ніж серйозними пристроями. Навіть виробники не вірили, що невеликі розміри аксесуарів можуть забезпечити високу точність. В один прекрасний день, Граф Лестер підніс Єлизаветі I подарунок - браслет з годинником, всипаний діамантами і перлами

Крім того, корпус вимагав обережного поводження, адже на руці годинник навряд чи б витримали ті навантаження, які виникають при занятті спортом, на полюванні або в разі ведення бойових дій.

Переломний момент настав лише в кінці XIX століття, коли військові зрозуміли, що годинник набагато зручніше носити на руці, ніж в кишені. Кишеньковий варіант ходиків був досить громіздким. Їх було важко використовувати під час битви. Щоб звільнити руку для бою, військові придумали шкіряні ремені або спеціальні футляри для годин, що одягаються на руку.


У багатьох джерелах зазначено, що перші моделі чоловічих наручних годинників випустила компанія Girard-Perregaux в 1880 році. Замовником був Кайзер Вільгельм I. Аксесуари призначалися для німецьких офіцерів, що мають відношення до імператорського флоту. З приходом XX століття, почали з'являтися моделі наручних годинників, які призначені для широкої публіки.

З приходом XX століття, почали з'являтися моделі наручних годинників, які призначені для широкої публіки

Історія створення серії годин Casio G-Shock

розвиток історії наручних годинників йшло своєю чергою. З'являлися нові моделі і поліпшувалися механізми. Аксесуари обзаводилися новими функціями. Ніхто не підозрював, що з'явилася в 1946 році японська компанія Casio зможе стати не просто частиною цієї історії, а внести в неї вагомий внесок. Почавши з розробки свого власного соленоїдного калькулятора, в 1974 році фахівці взялися за створення перших в світі наручного годинника, оснащених вічним календарем. Модель отримала назву Casiotron. На той момент їх ціна становила 60 тис. Ієн. У 1983 році в історії компанії відбулося, одне з найважливіших подій - світ побачила перша модель наручних годинників серії G-Shock. На розробку і тестування прототипу пішло всього 2 роки.

На розробку і тестування прототипу пішло всього 2 роки

Перш ніж приступити до роботи, команді конструкторів була поставлена ​​задача, яка отримала назву «Правило трьох 10». Вона полягала в створенні такого аксесуара, який зміг витримати:

  • падіння з висоти 10 м;
  • тиск в 10 бар;
  • працювати безперервно на одному заряді батареї 10 років.

За весь час роботи над серією, тестування піддалися близько 200 зразків, але, жоден з них не впорався з поставленим завданням. Керівник конструкторської групи кику ІБЕ вже збирався писати звіт про провал завдання, але прогулянка в парку кардинально змінила його настрій. Побачивши дівчинку, що грає з м'ячем, в голову ІБЕ прийшла цікава думка - помістити годинний модуль в захисну оболонку. Так і з'явилися G-Shock. На самій презентації, яка відбулася в 1983 році, кику ІБЕ кидав годинник через весь зал, кидав їх на підлогу і навіть стояв. Першою серійною моделлю стали G-Shock DW-5000C. Влед за нею почали з'являтися аксесуари, які мають датчики тиску, компас, відображення температури, калькулятор і багато іншого.


Головні відмінні характеристики серії G-Shock

Японська фірма Casio є одним з найбільш популярних виробників наручного годинника протягом останніх 20 з гаком років. Свою назву ця лінійка отримала завдяки злиттю англійського слова gravity (гравітація і можливість витримати виникає тиск при падінні з певної висоти) і shock (здатність витримати удар).

У цій серії багато особливостей, але серед них можна виділить ключові. Такі годинники витримують падіння з висоти і сильні удари. Чи не сприйнятливі до магнітних випромінювань, вологи і бруду. У них катаються на сноуборді, пірнають і займаються дайвінгом. Зараз G-Shock дуже затребувані у всьому світі. Їх купують люди, які ведуть активний спосіб життя. Великий функціонал - це ще одне ключове перевага моделей цієї колекції.



Різновиди моделей G-Shock

Кожна модель крім числового позначення, має і буквене. Розібравшись в них, ви зможете без праці зрозуміти, на що здатна конкретна серія G-Shock і дізнатися її особливості.

Розібравшись в них, ви зможете без праці зрозуміти, на що здатна конкретна серія G-Shock і дізнатися її особливості

  • G. У цю серію входять «класичні» моделі з відмінною ступенем захищеності. Вони не мають стрілок, але в обов'язковому порядку присутній підсвічування екрану. Сонячні панелі є тільки в більш дорогих варіантах. Незважаючи на їх відсутність, характеризуються високою автономністю. Відмінна риса - велика кнопка, яка перебуває під дисплеєм, необхідна для включення підсвічування.

  • GA. Серія великих годин в оригінальному, пізнаваному корпусі. Не має сонячних панелей. Дизайн спортивний , З агресивними «нотками». Тут є цифровий дисплей і аналогові стрілки. Кожна одиниця стійка перед впливом магнітних полів. Використовується тільки точкова, світлодіодне підсвічування з можливістю автоматичного включення. Це обумовлено специфікою стрілочного дисплея. На стрілках завдано Світлонакопичувальні шар, що дає можливість їм світитися в темряві.

  • GD. Годинники в великому, легкому корпусі. Дизайн багато в чому схожий на серію GA, але без захисту від магнітних полів. Немає стрілочної індикації. Можуть працювати від однієї батарейки 5-10 років. Не мають сонячних панелей. У кожної моделі є супер світлодіодна автоподсветка Super Illuminator.

  • GW. У цю лінійку входять цифрові і стрілочні моделі. Майте на увазі, що підсвічування є не у всіх моделях. Головні відмінності від попередніх серій - наявність сонячних панелей і функції підстроювання по радіосигналу (синхронізується з найближчої з точних вишок, розміщених в Європі, США, Китаї та Японії), годинник може самостійно переводити час на літній або зимовий, синхронізуючи точність.

  • AW. Серія годин, що з'явилася в 2012 році. Стильні моделі з відносно невеликим набором функцій. Тонкий корпус разом з ремінцем складають практично одне ціле. Відсутня секундна стрілка, але є стрілки, що показують годинник і хвилини. присутній електронний циферблат. Оснащені світлодіодною автоподсветка.

  • AWG. На відміну від інших G-Shock, лінійка має істотно зменшений корпус. Відмінний варіант для любителів компактних аксесуарів. Аналогові стрілки мають хороший контраст, а в цифрових віконцях можна швидко встановити поточну дату або час в цифровому форматі. За рахунок акуратного дизайну корпусу, багато користувачів надягають цю модель навіть під класичний костюм. У моделі присутня функція Multi Band 5 і Multi Band 6, що позначає синхронізацію з вишками точного часу, про яку ми згадували в серії GW. Замість батарейки в годиннику встановлений акумулятор, який заряджається від сонячних панелей. Без підзарядки аксесуар пропрацює близько 6 місяців.

  • GAC. Модельний ряд аксесуарів має функцію Multi Time, завдяки якій одночасно можна бачити поточний час в 4-х різних містах і повний календар. Через виступаючих частин, які захищають металеву заводну головку і функціональні кнопки від пошкоджень, корпус має великі розміри. Екран створює якийсь 3D-ефект, адже циферблат, аналогові стрілки і ретроградні покажчики знаходяться в різних площинах. Магнітоустойчіви. Є люмінесцентне підсвічування.

  • GPW. Серія годин, які можуть коригувати час щодо того часового поясу, де ви будете перебувати. Для цього використовується GPS сигнал.

  • DW. Перша лінійка аксесуарів G-Shock, яка до цих пір користується величезною популярністю. З причини великого попиту на цю серію, корпорація Casio продовжує випускати ці ж модулі, експериментуючи з кольором, фактурою корпусів і ремінців і додаючи в них нові функції. Залежно від моделі, годинник може бути оснащені світлодіодною або електролюмінесцентний підсвічуванням.


Інші пояснення до референс моделей

Всі годинники, які мають в артикулі букву G, відносяться до протиударною серії G-Shock. Існує велика кількість референсів, у яких є спільні риси. На це вказують певні літери. Всі годинники, які мають в артикулі букву G, відносяться до   протиударною   серії G-Shock

Люксовими моделями є пристрої, які мають в артикулі поєднання букв MRG або MTG. У них дорогий корпус і литий браслет, який виготовляють з високоякісної нержавіючої сталі. Є функція автоматичного підстроювання часу в конкретному часовому поясі за допомогою GPS сигналу.




Розберемося в функціях

Серед великої кількості функцій, які можуть мати наручний годинник G-Shock, не всі розуміють призначення багатьох з них, тому вашій увазі представлена ​​зручна пам'ятка основних можливостей. У багатьох аксесуарах можна зустріти одну або кілька із згаданих опцій:

  • • Будильник з можливістю відстрочки. Є в багатьох аксесуарах, і позначена як SNZ. Головна особливість такого будильника - відтворення сигналу кожні 5 хвилин до того часу, поки ви повністю не вимкнена;
  • • Увімкнути / викл звуку. Дозволяє відключати сигнал, що видається на початку кожної години. На циферблаті позначається як SIG;
  • • Дані проходження етапів. Дана можливість дозволить записувати кілька результатів секундоміра;
  • • Подвійний час. Корисна функція для мандрівників і відрядних. Дозволяє визначати час у 2-х годинних поясах. Існують подібні моделі, тільки час можна визначати одночасно в 4-х годинних поясах (функція «Світовий час»). Дані можуть відображатися в декількох цифрових дисплеях або після натискання спеціальної кнопки;
  • Записна книжка. Дає можливість записати в пам'ять аксесуара імена людей і їхні телефонні номери. Незважаючи на незручність введення даних, функція корисна для широкого кола людей;
  • Індикатор рівня заряду батареї. Дозволяє визначати рівень заряду батареї;
  • Компас. Цю функцію мають останні моделі G-Shock, а також аксесуари, що відносяться до серії Mater of G. Дозволяє визначити сторони світу;
  • Автоматичний календар. Він самостійно налаштовує кількість днів у поточному місяці (28, 29, 30 або 31 день);
  • Лічильник днів. Дає можливість запустити відлік часу до настання певної дати. Аналогічно працює функція «Таймер зворотного відліку». Різниця полягає лише в часі - таймер можна налаштувати від 1 хвилини до 24 годин;
  • Переміщення стрілок. Ця функція присутня тільки на моделях, де одночасно використовуються аналогові стрілки і цифрові екрани. Дозволяє перемістити стрілки в такий стан, при якому можна легко зчитати інформацію з дисплеїв (дату, якщо показники секундоміра і ін.);
  • Яхт-таймер створений спеціально для шанувальників регат і гонок на яхтах. Дає можливість встановити зворотний відлік в інтервалі від 1 до 10 хвилин. Після закінчення кожної хвилини буде видаватися звуковий сигнал, а останні 10 секунд - щомиті;
  • Барометр. В аксесуар встановлюють датчик, здатний вимірювати атмосферний тиск. Інформація відображається на екрані. Дозволяє заздалегідь визначити зміна погодних умов;
  • Висотомір. Вимірює атмосферний тиск з подальшим перетворенням в абсолютну висоту (max. 10 000 м);
  • Таблиця припливів і відливів. Корисна річ для людей, що займаються водними видами спорту;
  • Прийом радіосигналу. Працює в багатьох містах Європи, Японії, Китаю, Північної Америки, а також на більшій частині Канади. Суть полягає в можливості отримання радіо-сигналу, по якому передаються дані калібрування. У вас завжди буде точний час;
  • Сонячний елемент. Дає можливість заряджати батарею від будь-якого джерела світла;
  • Термометр. Вбудований датчик вимірює температуру навколишнього середовища, а потім відображає на цифровому екрані. Правильне визначення температури можливе за умови зняття годин з руки.

Про що говорять графічні іконки

Компанія Casio розробила цілу серію іконок, дивлячись на які можна зрозуміти, які функції має конкретна модель годинника. Такі значки зустрічаються в різних каталогах. Давайте розберемося, що позначають найбільш часто зустрічаються картинки:

- при натисканні на кнопку, будуть підсвічуватися цифри, що показують час; - при натисканні на кнопку, будуть підсвічуватися цифри, що показують час;

- люмінесцентне підсвічування, яка безперервно горить в нічний час доби; - люмінесцентне підсвічування, яка безперервно горить в нічний час доби;

- наявність постійної пам'яті EEPROM, яка дає можливість зберігати на годиннику необхідну інформацію (наприклад, ім'я людини і телефонний номер); - наявність постійної пам'яті EEPROM, яка дає можливість зберігати на годиннику необхідну інформацію (наприклад, ім'я людини і телефонний номер);

- вбудований компас, який визначає місцезнаходження годин відловом відхилень північного магнітного полюса; - вбудований компас, який визначає місцезнаходження годин відловом відхилень північного магнітного полюса;

- здатність визначати висоту над рівнем моря за допомогою спеціального датчика; - здатність визначати висоту над рівнем моря за допомогою спеціального датчика;

- наявність датчика, здатного визначати температуру навколишнього середовища - наявність датчика, здатного визначати температуру навколишнього середовища. Висновок даних на екран може здійснюватися в градусах за Цельсієм або Фаренгейтом;

- наявність мікроподсветкі циферблата вбудованими з боків джерелами світла; - наявність мікроподсветкі циферблата вбудованими з боків джерелами світла;

- світлодіодне підсвічування циферблата; - світлодіодне підсвічування циферблата;

- крокомір - крокомір. Кожен ваш крок фіксується спеціальним датчиком з подальшим підрахунком загальної кількості кроків;

- завдяки GPS-навігатора можна визначити місцезнаходження годин, використовуючи глобальну супутникову систему - завдяки GPS-навігатора можна визначити місцезнаходження годин, використовуючи глобальну супутникову систему.


Найпопулярніші моделі G-Shock

В даному підрозділі ми познайомимо вас з найбільш популярними моделями «джи-шоків»

G-2900. Модель дуже популярна завдяки доступній ціні і великою кількістю функцій. Характеризується досить зухвалим характером, який проявляється в захисних виступах корпусу з боків. Корпус і браслет виготовляється з ідентичного полімерного матеріалу, завдяки чому аксесуар здається монолітним. Модель доступна в:

  • чорному кольорі з червоними написами;
  • сірому відтінку з білими написами;
  • темно-синьому кольорі з жовтими написами.

Скло мінеральне, втоплені в корпус. Даний аксесуар з високим ступенем захисту від вологи, що дає можливість не тільки гуляти під дощем, але і занурюватися в них, озброївшись аквалангом. Підсвічування екрану має бірюзовий відтінок.

DW-5600. Один з «простих» аксесуарів, що має доступну ціну. Відмінний варіант для тих, хто не звик переплачувати або просто бажає спробувати, що ж таке за «блюдо» ці G-Shock. Це одна з небагатьох моделей, яка не має загвинчується задньої кришки (зазвичай вона прівінчівается по кутах 4-ма болтами) і сталевого циліндра, що виконує захисну функцію. Замість цього, залишили тільки внутрішньо кільце. У дизайні немає ніяких надмірностей, а з функцій користувачеві доступно крім відображення часу:

  • секундомір;
  • таймер;
  • будильник;
  • щогодинний сигнал.

AW-591. Це покращена лінійка наручних годинників з великою кількістю інноваційних технологій. Свою руку доклали і дизайнери, доповнивши аксесуари спортивними акцентами. Доступно декілька колірних рішень, у тому числі чорні з синім або червоним безелем.

Доступно декілька колірних рішень, у тому числі чорні з синім або червоним безелем

GA-100. Легендарна модель, яка не втратила популярності, будучи одним з лідерів продажів на протязі тривалого проміжку часу. Має велику кількість модифікацій. Великий корпус і ремінець з металевою застібкою, виготовлені з полімерних матеріалів. Встановлено мінеральне скло. Крім прекрасного дизайну, покупця приверне зручне розташування кнопок управління і комфортне розміщення аксесуара на зап'ясті. Є підсвічування, автоматично календар, секундомір і світове час. Відображення часу може здійснюватися в одному з форматів - 12/24. Головна особливість - можливість розраховувати середню швидкість будь-якого маршруту.

Головна особливість - можливість розраховувати середню швидкість будь-якого маршруту

GA-110. Аксесуари мають аналогово-цифровий формат відображення часу, поміщені в великий корпус. Привертають до себе не тільки доступною вартістю, але і величезною різноманітністю забарвлень. Всього їх налічується більше 30. Корпус виготовлений з міцного пластику, а для виготовлення ремінця виробник вибрав гуму, яка зручно закріплює годинник на руці. Є світовий час, секундомір, таймер зворотного відліку і ряд інших корисних функцій.

Є світовий час, секундомір, таймер зворотного відліку і ряд інших корисних функцій

GA-120. Виробник позиціонує дану модель як аксесуар, спеціально створений для мотоспорту. Якщо поглянути на дизайн аксесуарів, то можна побачити стилістику, яка знайшла відображення в гальмівних дисках мотоцикла, а в точці з'єднання стрілок вимальовується якийсь двигун. Ви самостійно можете налаштувати тривалість роботи підсвічування, виставивши потрібне значення в секундах. Модель стійка до магнітних полів. Не маючи сонячної панелі, годинник пропрацюють від однієї батареї не менше 3-х років. Відсутність великої кількості функцій робить модель доступною для широкого кола покупців.

Відсутність великої кількості функцій робить модель доступною для широкого кола покупців

GA-200. Дану лінійку виробник позиціонує як аксесуари для байкерів і любителів мототехніки. У продажу існує велика кількість колірних рішень. Перед вами ідеальне поєднання металу і полімерних матеріалів, що використовуються у виробництві корпусу і ремінця. Серія дуже схожа з аксесуарами серії GA-100, але двохсотки мають унікальний дизайн циферблата. Його елементи встановлені в різних площинах завдяки чому створюється 3D ефект.

Його елементи встановлені в різних площинах завдяки чому створюється 3D ефект

GA-300. Серія відноситься до POP-стилю - великий корпус і невластивий традиційному уявленню дизайн циферблата. Структура дисплея складається з «шарів», а додатковий диск, що знаходиться у оцінки 10 годин схожий з механічним компонентом. Особливістю трехсоток є захищеність від електромагнітних полів, секундомір з великою вимірювальною ємністю і Спліт-таймер. Є автоматичне підсвічування, заснована на 4 світлодіодах, яку можна відключити.

Є автоматичне підсвічування, заснована на 4 світлодіодах, яку можна відключити

GA-400. Прекрасний представник GA Серії, з таким же великим корпусом, но получил більш цікавий дизайн. З'явився перемикач, схожий на заводну головку - трохи нетипова особливість даної лінійки. Також новинкою є центральна кнопка на протилежному боці перемикача, яка необхідна для перемикання деяких функцій.

Також новинкою є центральна кнопка на протилежному боці перемикача, яка необхідна для перемикання деяких функцій

AWG серія включає в себе досить велику кількість моделей середнього цінового сегмента. Аксесуари мають більш строгий зовнішній вигляд, який підходить навіть до ділового стилю одягу. Характеризуються високим ступенем захисту від вологи. Циферблат має незвичайний візерунок, що нагадує гильоше. Відзначимо, що це не просто малюнок, а технічна особливість всієї серії. Є індикатор заряду батареї, а акумулятор може працювати без підзарядки близько 6 місяців. У темний час доби, повертаючи годинник до очей, автоматично включиться підсвічування дисплея, заснована на світлодіодах. На стрілках є необрітовое покриття, яке навіть за секунду зможе накопичити світла для їх підсвічування протягом певного проміжку часу.

На стрілках є необрітовое покриття, яке навіть за секунду зможе накопичити світла для їх підсвічування протягом певного проміжку часу

GW-A1000 і GW-A1100 входять в подсемейсто, що має назву Aviator. У нього включені тільки топові G-Shock. Перше, на що ви обов'язково звернете увагу - відсутність цифрового відображення даних. Фахівці компанії вирішили зробити популярними не тільки аналогово-цифрові аксесуари, але і ті, які повністю засновані на стрілках. Серія ударопрочна з максимально якісним полімерним ремінцем. Незважаючи на повну аналогові, моделі оснащені багатьма функціями, які є в шоків. Щоб полегшити управління, розробники створили спеціальну систему Smart Access, що дозволяє за допомогою своєрідної заводний головки перемикатися між режимами роботи. Розібратися в роботі всіх функцій допоможе детальна інструкція. Не нехтуйте її вивченням.

Не нехтуйте її вивченням

GW-3000 - серія, де особлива увага заслуговує циферблат. Він робить кожну модель багатофункціональним аналоговим аксесуаром. Головний дисплей має 2 шари - маленькі віконця різного розміру розташовані нижче, ніж приріст більшої. Заслуговує уваги дизайн стрілок. Секундна відноситься до пілотного стилю, а годинна і хвилинна оснащені елегантними наконечниками. Casio ламає стереотипи про те, що аналогові моделі менш функціональні. Нічого подібного. Тут ви знайдете все найнеобхідніше. Головне - вивчіть інструкцію, адже виконати установки «навмання» навряд чи вийде.

Головне - вивчіть інструкцію, адже виконати установки «навмання» навряд чи вийде

GW-9400 отримали назву Rangeman і мають відношення до цілого напряму, іменованого Master of G. Цією серією моделей японці хочуть приміряти шанувальників G-Shock і ProTrek . У 9400 встановлений протрековскій ABC датчик, який виконує роль висотоміра, барометра і компаса. Вся лінійка має повністю цифровий циферблат. Якість вище усіляких похвал. Воно простежується, починаючи від ремінця, і закінчуючи безелем. Потужна начинка - це те, що приваблює до цієї лінійки велику кількість покупців. Тут і світове час, і таймер зворотного відліку, і термометр. І це далеко не все.

І це далеко не все

Корисне відео про настройку функцій в моделях зі змішаною індикацією

Кольорові рішення по назві моделей

Японці дуже завбачливі, вони продумують все до дрібниць. Тому, в назві моделей можна прочитати, яка колірна гамма переважає в корпусі, циферблаті або ремінці. Розглянемо докладніше:

Цифра в назві моделі Позначення кольору Приклад моделі 1 чорний Casio AWG-M100B-1AER 2 синій Casio AW-591-2AER Casio BA-120-2BER 3 зелений Casio BA-111-3AER Casio GAX-100MB-3AER 4 червоний рожевий помаранчевий Casio AE -1000W-4AVEF Casio LW-200-4BVEF 5 коричневий Casio AQ-180WB-5BVEF 6 бузковий Casio GA-110NC-6AER ​​7 білий Casio LDF-52-7AEF 8 сірий Casio LW-203-8AVEF 9 жовтий золотистий Casio GA-110CM- 9AER Casio DB-360GN-9AEF

Лімітовані серії G-Shock

Крім серійних моделей є лімітовані, які випускалися в обмежених серіях. Однією з них є серія G-Shock Military Black Series. У неї входять кілька моделей з головною особливістю - повністю чорний полімерний корпус без яскравих міток, доповнений чорним ремінцем. Вся інформація на цифровому дисплеї відображається світло-зеленим або блідо-бежевим кольором залежно від моделі. Незважаючи на різний дизайн, аксесуари мають практично однакову функціональність. Їх вартість знаходиться на рівні в 200-250 доларів. Варто відзначити, що практично щорічно компанія Casio випускає лімітовані екземпляри. Пропонуємо розглянути найбільш цікаві за останні пару років. Всі вони створювалися в співавторстві з відомими художниками.

Всі вони створювалися в співавторстві з відомими художниками

G-Shock x Marcelo Burlon

Marcelo Burlon є андеграундним дизайнером одягу, в якій домінує чорний колір. Зрозуміло, шоки так само вийшли чорними. Щоб надати їм агресивності, дизайнер вибрав принт корпусу і ремінця в стилі зміїної шкіри. Аксесуари, що мають фірмовий графічний символ і логотип Marcelo Burlon County of Milan, характеризуються підвищеною ударостійкістю, мають автоматичну підсвічування, будильник і календар.

Аксесуари, що мають фірмовий графічний символ і логотип Marcelo Burlon County of Milan, характеризуються підвищеною ударостійкістю, мають автоматичну підсвічування, будильник і календар

Love the Sea and the Earth

Дана серія нагадує всім шанувальникам шоків про те, що саме співпраця з ICERC стало першим кроком до того, щоб вводити в продаж сміливі творчі кооперації. Світло побачили 2 моделі GWX-8903K і GWF-D1000K, приурочені до 25-річчя екологічної організації. Дизайн виконаний в морській тематиці:

  • білий корпус;
  • синій ремінець, що має назву колаборації та гравіювання (друк) кита на застібці.

Перша модель має сонячний акумулятор і індикатор, що відображає періоди припливів і відливів. Друга доповнена ще й глибиноміром. Все це вкрай необхідно рятувальникам китів. Перша модель має сонячний акумулятор і індикатор, що відображає періоди припливів і відливів

G-Shock x In4mation

Ця лінійка аксесуарів характеризується тим, що кожна випущена модель пофарбована в химерні кольори. На вітрині ви зустрінете годинник з помаранчевим корпусом і блакитним циферблатом. Вони пристосовані для активного проведення часу. Чи не бояться ударів і дають можливість занурюватися на глибину до 200 метрів. Встановлено датчик припливів і відливів, датчик температури навколишнього середовища і вимірює вашу швидкість.

Встановлено датчик припливів і відливів, датчик температури навколишнього середовища і вимірює вашу швидкість

G-Shock MR-G 20th Anniversary

Модель присвячена 20-річному ювілею лінійки годин MR-G. У продаж надійшли аксесуари G-Shock MRG-G1000HT з гравіюванням 20th limited на бічній частині корпусу. Вона увібрала в себе тільки передові технології. Тут є світлодіодне підсвічування, автоподстройка часу по радіо або супутникового сигналу, а також багато іншого. Всього випущено 300 екземплярів.

Всього випущено 300 екземплярів

Висновок

Варто сказати про те, що унікальних моделей наручних годинників, випущених компанією Casio, значно більше. Ми лише виділили найбільш цікаві та популярні в Україні варіанти. Много людей, Які вірішілі купити G-Shock , Стикаються з проблемою вибору. Серед величезного асортименту важко зрозуміти, що є в конкретній моделі і навіщо потрібна та чи інша функція. Звернувшись до фахівців інтернет-магазину Watch4you ви зможете отримати необхідну консультацію. Індивідуальний підхід до кожного клієнта робить покупку максимально комфортною. Вказавши обов'язкові функції і ціновий діапазон, ми з радістю підберемо відповідну вимогам модель.

Новости