Всі. Свої: ТОП-15 українських брендів одягу

  1. Білизна, одяг для дому та спорту
  2. взуття
  3. Одяг
  4. Сумки

Магазин Всі. Свої на Хрещатику буде працювати щодня до 22:00

21 вересня маркет українських виробників Всі. Свої відкриває в центрі Києва власний великий магазин одягу та взуття.

Магазин відкриється на Хрещатику, в будівлі, де раніше знаходилася Grand Gallery (вул. Хрещатик, 27). Там буде представлено близько 250 найкращих українських марок, з яких ми вибрали найцікавіші.

Білизна, одяг для дому та спорту

Leaf

Бренд виробляє жіночу нижню білизну на кожен день і одяг для дому та відпочинку, комфортну і практичну, без кісточок і зайвих деталей, м'яке і комфортне. Використовуються тільки натуральні тканини і природні кольори.

Є трикотажні, мереживні комплекти, або комбіновані з трикотажем топи, спортивні топи, нічні комплекти. Середня вартість - 900 грн.

BALCONY garment

Це одяг для дому, сну і відпочинку. В асортименті - жіночі піжами, нічні сорочки, халати, аксесуари для дому та сну, пляжний одяг і купальники. Також представлена ​​лінія домашнього одягу для чоловіків і дітей. Акцент зроблений на м'яких натуральних тканинах, сучасному і лаконічному крої.

Середня вартість піжами - 600 грн.

Zen Wear

Це спеціальний одяг для спорту: йоги, фітнесу, пілатесу, бігу, розтяжки, танців, велосипеда, зарядки і багато чого іншого, пов'язаного з активним способом життя. В асортименті також одяг для вагітних. Серед творців бренду є тренер з йоги, тому ви можете бути впевнені, що це буде максимально зручна і комфортний одяг, функціональна і зносостійка. Використовують натуральні тканини, особлива увага приділяється рядках, обробці, деталей.

Ціни: майка - 420 грн., Спортивні штани - 780 грн., Лосини - 440 грн.

взуття

Tuto

Виробник жіночого взуття. В асортименті - представлені дуже різні моделі: від екстравагантних монки, лакових броги і грубих черевиків на тракторній підошві, до класичних човників, зручних туфель на низькому ходу і ботильйони.

Ціни: напівчеревики - 2695 грн., Черевики челсі - 2595 грн.

Emmelie Delage

Український бренд комфортного взуття на будь-який випадок життя (смарт кежуал, бізнес-цибулю, побачення або просто вечірка). В асортименті - черевики, челсі, чоботи, сліпони, лофери, туфлі, човники, босоніжки. Все взуття виконана з натуральних матеріалів.

Ціни: лофери з натуральної шкіри - 1460 грн., Сліпи - 1600 грн., Чоботи з натуральної шкіри - 2600 грн., Черевики з замші - 2200 грн.

хамелеон

У майстерні взуття Хамелеон самі розробляють всі моделі свого взуття - від дизайну до пошиття. Всі моделі оригінальні і яскраві: оксамитові сліпони, шкіряні кеди, лакові туфлі, броги.

Ціни: оксамитові сліпони - 1800 грн., Дербі - 2000 грн., Кеди - 2000 грн.

Одяг

Dasti

Молодий український бренд одягу. Головна мета - зробити моду і комфорт доступними і зручними. В асортименті жіноче, чоловіче і дитячий одяг: верхній одяг, сукні, брюки, шорти, кардигани, а також аксесуари і багато іншого. Відзначимо, що доставляють її в будь-яку точку світу.

Ціни: зимова парку жіноча - 3960 грн., Сукня жіноча - 950 грн., Чоловіче пальто - 2280 грн., Чоловічий пуховик - 3230 грн.

W8Less

Це український бренд жіночого та чоловічого одягу та аксесуарів, заснований в Києві. Весь одяг створюється і виробляється в Києві на власному виробництві з якісних тканин і аксесуарів. Головні пріоритети W 8Less - якість, комфорт і універсальність. Тут ви знайдете одяг від пальто і костюма, до суконь і футболок.

Ціни: жіноча туніка - 1400 грн., Спідниця - 1500 грн., Плаття - 1600 грн., Світшоти - 1300 грн.

Cape

Cape спеціалізується на жіночого верхнього одягу. Це перший виробник в Україні і світі, який сконцентрував увагу на такому елементі гардероба, як пальто вільного крою - кейп. Також в асортименті - жакети, класичні пальто і аксесуари.

Ціни: від 1500 грн.

Goldenbrown

Жіноча, чоловічий та дитячий одяг Goldenbrown розроблена і пошита в Україні. У виробництві використовують якісні натуральні матеріали, приділяючи особливу увагу до деталей.

Ціни: кардиган в'язаний - 1900 грн., Толстовка чоловіча - 658 грн., Светр - 1120 грн.

Ctrl

Виробник жіночого спортивного повсякденного одягу і аксесуарів. Акцент на всіляких сукнях - зручних спортивних поло, сарафанах і теплих осінніх сукнях.

Ціни: вовняне плаття - 850 грн., Плаття поло - 600 грн.

7arrows

Новий український бренд жіночого одягу в стилі мінімалізм. Акцент зроблений на простих силуетах, натуральних тканинах і фурнітурі. В основі всіх моделей - рівні лінії, геометричні форми і однотонні спокійні кольори.

Ціни: плаття - 1450 грн., Спідниця-олівець - 950 грн., Пальто з кашеміру - 1900 грн.

Сумки

Woolberry (Vabi)

Woolberry - це український бренд яскравих сумок і аксесуарів з повсті. Всі сумки зроблені з повсті німецького виробництва - натуральної овечої вовни, а ремені з натуральної шкіри.

Ціни: сумка-шоппер - 1495 грн., Сумочка на ланцюжку - 695 грн., Модель на шкіряному ремінці - 795 грн.

Bagllet

Бренд займається виробництвом сумок і аксесуарів з натуральної шкіри. Кожна сумка виготовляється вручну на замовлення клієнта з урахуванням всіх побажань (колір, фурнітура, зміна і доповнення моделі). В асортименті - сумки, рюкзаки, гаманці, ремені, чохли та обкладинки.

Ціни: сумка - 2189 грн., Маленька сумочка - 649 грн., Портмоне - 759 грн.

Pryanik Workhouse

Сімейна майстерня з виробництва стильних шкіряних аксесуарів для повсякденного життя. Основний продукт - практичні сумки та клатчі з акцентом на функціональності і довговічності.

Ціни: рюкзак - 2500 грн., Сумка - 1300 грн., Портмоне - 600 грн.

Магазин Всі. Свої буде працювати щодня з 10:00 до 22:00.

Читайте також: У Києві пройде фестиваль вуличної культури Do not take fake .

Новости