Всім по платіжній картці від Kapital Bank

З метою підвищення якісного рівня обслуговування клієнтів Kapital Bank продовжує впроваджувати цілий ряд інноваційних послуг.

Банк спростив умови за платіжними картками та пропонує їх клієнтам на безкоштовній основі. Таким чином, при мінімальному первинному внеску 20 АZN клієнт стає власником карти Visa від Kapital Bank, терміном на 2 роки. Початкова сума може бути використана власником карти в будь-який час.

Kapital Bank є членом міжнародної платіжної системи Visa International. Картки Visa можна замовити у всіх філіях Kapital Bank або онлайн на корпоративному сайті банку. Kapital Bank пропонує клієнтам карти в наступних валютах - манат, долари США та євро, з терміном дії на 1, 2 і 3 роки.

Слід зазначити, що на даний момент Kapital Bank має близько 3-х мільйонів власників платіжних карт. Безупинна, стабільна робота процесинг-центру протягом тижня, а також постійне інноваційний розвиток центру є істотною перевагою Kapital Bank, який має понад 600 банкоматів і 9000 ПОС-терміналів по всій країні.

Kapital Bank надає послуги населенню в 92-х філіях і 7-ми відділеннях по всій країні, маючи в своєму розпорядженні найширшої мережею обслуговування. Більш детальну інформацію про продукти та послуги банку можна отримати на сайті www.kapitalbank.az Та на сторінках банку в соціальних мережах, а також зателефонувавши до Центру обслуговування клієнтів за номером 196.

На правах реклами

Новости