Встановити Гугл Хром - браузер Google Chrome Download 2019 >>

  1. Безпека
  2. швидкість
  3. Простота у використанні
  4. оформлення
  5. Допомога і підтримка

Випущений в 2008 році, браузер Google Chrome неухильно набирає популярність, набуваючи значну частину частки використання серед інтернет-браузерів і підтримуючи репутацію Гугл Випущений в 2008 році, браузер Google Chrome неухильно набирає популярність, набуваючи значну частину частки використання серед інтернет-браузерів і підтримуючи репутацію Гугл. Переваги Google Chrome полягають в основному в простоті і швидкості браузера. Лаконічний дизайн, інтуїтивна навігація, багаті можливості і функції безпеки привели багатьох до цього простого у використанні браузеру.

Синхронізація. Використовуючи аккаунт Google, Chrome може синхронізувати закладки, налаштування браузера і розширення, так щоб вони були доступні на будь-якому комп'ютері, як тільки ви ввійдете в власний аккаунт.

Це вигідно, тому що дозволяє вам легко мати доступ до своїх доповнень і перевагам незалежно від того, який ПК ви використовуєте. Це також ідеально підходить для сімей з одним комп'ютером.

Виберіть. За допомогою одного кліка миші ви можете змінити вкладки, дублювати вкладки і навіть перетягувати вкладки для відкриття нових вікон. Нові вкладки розміщуються поруч з «батьківськими» вкладками, а не в кінці списку вкладок. Таким чином, набагато легше тримати пов'язані вкладки організованими і згрупованими разом.

Виберіть також працюють незалежно один від одного, тобто, якщо одна дасть збій, інших це не торкнеться. Відбувається це за рахунок того, що браузер Google Chrome обробляє кожну вкладку, як свою власну «систему».

Якщо вкладка зависає, це не призведе до краху всього браузера. І, в разі несподіваного відключення, кожна відкрита сторінка буде збережена для подальшого використання.

Конфіденційність перегляду. Гугл Хром може працювати в режимі інкогніто, що не відстежуючи перегляд веб-сторінок. Це також видаляє cookies та паролі c цієї сесії. Браузер може працювати в звичайному режимі і в режимі інкогніто одночасно.

Диспетчер завдань. Ви можете відкрити інтернет-диспетчер задач і подивитися, які веб-сайти і додатки в даний момент працюють і скільки пам'яті вашого комп'ютера вони використовують. Ви навіть можете подивитися детальну інформацію про використання браузером пам'яті і різних запущених процесах.

Chrome має багато інших стандартні функції інтернет-браузерів, в тому числі - автоматичні оновлення, RSS-канали та менеджер паролів.

Безпека

Коли ви переходите на сайт, підозрюваний у фішингу або містить шкідливі програми, браузер Google Chrome виводить попередження про виявлену загрозу. Chrome також дає вам знати, чи є безпечним з'єднання з сайтом і чи можете ви обмінюватися інформацією з цим сайтом.

Крім того, браузер має авто-оновлення без будь-яких дій з вашого боку, що важливо для безпеки, і також використовує метод «пісочниці».

«Пісочниця» допомагає блокувати і ізолювати шкідливі елементи, щоб те, що відбувається в одній з вкладок не вплинуло на інші - так що, як тільки ви закриваєте вкладку, процес в ній повністю завершується.

Пісочниця є ефективним методом для безпечного веб серфінгу, моніторингу вашої діяльності в Інтернеті, запобігання установки шкідливих програм собі на комп'ютер або крадіжки персональної інформації.

швидкість

Браузер Google Chrome відкрив нову область конкуренції в «війні браузерів», з самого початку став дійсно швидким. Chrome працює на подив швидко і инициализируется протягом декількох секунд, і справді може вважатися найшвидшим з усіх основних браузерів.

Програма використовує потужний движок для запуску і швидкої роботи складних веб-додатків, а завантаження сторінок відбувається неймовірно швидко, і стає все швидше з кожним новим релізом. Компанія Google забезпечила Chrome високу сумісність з інтернет-додатками.

Хром може похвалитися вбудованим flash-і PDF-рідером і був розроблений спеціально, щоб швидко і ефективно завантажувати, переглядати і взаємодіяти з самими різними областями застосування в мережі.

Простота у використанні

Завдяки простому, інтуїтивно зрозумілому і добре організованому інтерфейсу, браузер Google Chrome досяг популярності і рівня інших браузерів. Функції чітко визначені, ефективні і прості у використанні.

Один бар у верхній частині сторінки може бути використаний як для пошуку, так і введення точної адреси. Після введення в пошук ключового слова, результати з'являються в випадаючому меню.

Крім того, браузер дозволяє зручно створювати ярлики для веб-додатків, які ви регулярно використовуєте, які можна розмістити на робочому столі для швидкого і легкого доступу.

Браузер Гугл Хром є ідеальною ілюстрацією того, як сучасні веб-браузери можуть і повинні звести до мінімуму свій вплив на системні ресурси, залишаючись при цьому гнучким, багатофункціональним і легким у використанні.

оформлення

Безкоштовний Гугл Хром має тисячі програм, розширень і тем оформлення, на додаток до основної діяльності браузера. Ви можете переглянути ці додатки і теми в інтернет-магазині Chrome.

Деякі з цих додатків є інтерактивними, а деякі роблять акцент на окремих завданнях, наприклад, редагуванні фотографій. Додатки та розширення додаються щодня і багато з них є безкоштовними.

Допомога і підтримка

Google Chrome має довідковий центр, який забезпечує підтримку в різних категоріях. Довідковий центр має ресурси, щоб допомогти налаштувати програму і почати роботу новим користувачам. Ви також можете переглянути поширені запитання з приводу використання браузера.

Гугл надає в допомогу форум, де ви можете самі задати питання, спілкуватися з іншими користувачами і навіть надавати корисну інформацію для інших користувачів, у кого виникли проблеми.

Новости