Встигнути все! ТОП 10 книг по тайм-менеджменту в 2018 році

Найважливіші аспекти життя, як-то сімейні відносини, робота і дозвілля, можна збалансувати, застосовуючи ефективні підходи до управління часом. Знання стратегій тайм-менеджменту необхідно, перш за все, тому, що коли ми відчуваємо брак часу, у нас виробляється почуття занепокоєння, стрес, мають згубний вплив на нас самих і навколишніх.

Ви належите до тих, хто не виділяється особливою пунктуальністю? Для завершення розпочатого вам постійно не вистачає часу? Ви постійно кудись поспішаєте, а на відпочинок часу зовсім немає? Якщо хоча б раз ви відповіли «ні», значить, час вам не підвладне. І ще є, над чим працювати, щоб використовувати його максимально ефективно. В такому випадку, ось вам кращі книги по тайм менеджменту, матеріал яких, безумовно, допоможе вам поліпшити власну продуктивність, навчитися знаходити час на все: друзів, рідних і улюблене хобі.

1.Джефф Сазерленд « Scrum. Навч делать вдвічі больше за менший час »

Унікальна методика Scrum руйнує стереотипи старої методики управління проектами Унікальна методика Scrum руйнує стереотипи старої методики управління проектами. За її канонами, основою успішного менеджменту є команда, колектив з надзвичайних почуттям мети, де кожен співробітник на вагу золота. Підсилює один одного без будь-яких сторонніх мотивацій. Розроблений Джеффом Сазерлендом ступінчастий процес створення проекту здатний збільшити ефективність роботи команди в рази!

В даний час стратегія Scrum використовується в розробці програм для баз даних ФБР, в процесі підготовки космічних польотів, кадетами Вест-Пойнта і простими ремонтними бригадами США. По суті, це нова епоха контролю і управлінських підходів. Універсальна методика для малого і середнього бізнесу, що дозволяє організувати робочий процес, використовуючи робоча час найбільш раціонально.

2.Брайан Трейсі « Зроби це зараз »

Ця книга тайм менеджмент розглядає з незвичайного боку Ця книга тайм менеджмент розглядає з незвичайного боку. Автор запевняє: для того, щоб жити добре, необов'язково народитися під щасливою зіркою, або дуже багатим, або ж мати зв'язки з впливовими людьми, або особливі навички ... Все, що - самодисципліна. Рушійний фактор, що дозволяє досягти успіху в бізнес справах і фінансах, особистому житті і професійній діяльності. На думку Брайана Трейсі, в своїй більшості люди поступаються труднощам, опускають руки, і тому так рідко досягають успіху. Ми часто хочемо результату «тут і зараз», при цьому роблячи для того дуже мало. Завдання даної книги по тайм менеджменту - навчити впоратися власним часом, бути дисциплінованим в кожній сфері життя. Після кожного розділу в книзі є вправи, які варто зробити зараз, щоб отримати реальні результати.

3.Джон Вон Ейкен « можливо все »

Книга «Можливо все» розповість про те, як наповнити своє життя досягненнями Книга «Можливо все» розповість про те, як наповнити своє життя досягненнями. Однак одними досягненнями вам не обійтися, вас чекають перемоги, яких ви так бажаєте. Якщо ви вважаєте, що перед вами звичайна мотиваційна книжечка, то це не так! Це не просто мантра «повторюйте, і буде всім щастя», а посібник, який допомагає перейти від позитивного мислення до реальних дій. Забудьте про стандартні фразах типу «прокинься успішним»; весь матеріал книги логічний, чіткий, структурований і без фантастики. Книга «Можливо все» супроводить вас на всіх етапах: від написання списку цілей і створення плану дій для їх досягнення до, власне, моменту, коли вже треба щось робити. І як саме треба робити, щоб вийшло так, як хочеться. Як розставляти пріоритети, як використовувати свій час, як вирішити життєві проблеми - все це і багато іншого описано в цій книзі. Автор також пропонує кілька завдань на закріплення навичок.

4.Нейл Фіоре « Легкий спосіб перестати відкладати справи на потім »

Як часто ми включаємо самокритику і буквально переконуємо себе самих у невдачі Як часто ми включаємо самокритику і буквально переконуємо себе самих у невдачі? Нарікаємо на недосконалість і відсутність таланту? Дізналися себе? Тоді читайте цю книгу! Автор, відомий психолог Нейл Фіоре, стверджує: всі проблеми в нашій голові. Разом з трудоголізмом і прокрастинація. Тому, важливо відмовитися від нав'язливих і абсолютно безпідставних думок щодо власної слабкості, неповноцінності. І повністю переключитися на особисті і професійні цілі, перед тим позначивши такі чітко і гранично ясно. Скласти план їх досягнення, в якому буде відразу зарезервовано час на відпочинок. Використовуючи методику даної книги, ви зможете легко зіставити ідеї усвідомленості з думками про продуктивність, навчитися і діяти, і одночасно, отримувати від життя кайф.

5.Алена Попова « Як пріборкаті годину? 32 Ідеї тайм-менеджменту для дітей »

Збірник практичних порад для батьків щодо того, як грамотно організувати час їх улюблених чад Збірник практичних порад для батьків щодо того, як грамотно організувати час їх улюблених чад. На думку Алли Попової, відомого дитячого психолога, навіть в самому ранньому віці з дитиною необхідно промовляти, яке зараз час доби. Бо це в подальшому може зав'язати хороші звички щодо використання свого часу. Добре створювати такі ритуали відразу, адже у малюків режим більш-менш однаковий, і для них важливий порядок подій, що відбуваються в їх житті. Якщо вас хвилюють питання, як залучити дитину до правильного розподілу часу, як вкласти в його голову батьківський інструментарій майбутньої успішності, вам обов'язково варто прочитати цю літературу. Загалом, книга містить 32 підходу до оволодіння мистецтва тайм-менеджменту для дітей від 1.5 до 6-ти років.

6.Света Гончарова « Вставай рано! Марафон ранніх підйомів для мам »

Проблема всіх дбайливих мам - катастрофічно не вистачає часу на себе, і навіть, банально, на відпочинок Проблема всіх дбайливих мам - катастрофічно не вистачає часу на себе, і навіть, банально, на відпочинок! Сон ввечері приходить дуже погано, а вранці, навпаки, доводиться наводиться до тями міцним і шкідливим кофеїном. Похапцем ви спізнюєтеся на роботу, тим самим, знаходите купу проблем. Якщо подібні речі про вас, тоді з цієї тайм менеджмент книги ви дізнаєтеся, як виправити існуючий хід справ.

30-денний курс очистить ваш денний розпорядок від непотрібних справ, навчить прокидатися легко і також правильно відходити до сну. Застосовуючи покроковий план Гончарової, у вас швидко налагодиться режим, і більше не буде проблем з тим, як викроїти час на дітей, чоловіка і заняття хобі. Книга несе високу практичну користь, в світі по ній вже навчилося більше 32 тисяч жінок. Переважна більшість з них практикують ранні підйоми в даний час.

7.Річард Темплара « Правила самоорганізації. Як все встигати, не напружуючись »

Куди йде час, і чому я нічого не встигаю Куди йде час, і чому я нічого не встигаю? День вже закінчився, а замість бажаних результатів залишається порожнеча? Так, і взагалі, ваше життя - одна суцільна біганина? Тоді беріться за цю книгу.

У нас у всіх є нереалізовані бажання і безглузда причина \ відмазка, чому ми досі це не зробили, не добилися. Що насправді є причиною розкиданості, чому так відбувається, що ми зупиняємося в декількох кроках від мети, розповідає Річард Темплара. Для початку автор пропонує розслабитися, налаштувати життя так, щоб вона надавала задоволення і зовсім не виснажувала. А далі…. Далі всього лише треба застосувати якісь секрети тих везунчиків, які завжди все встигають, ніколи не забувають про чужих днях народження, вчасно розправляються зі своїми справами і паперами і при цьому їм вистачає часу спокійно посидіти і відпочити. У книзі представлено більше 100 способів організації вдалого тайм менеджменту, викладених не без частки гумору. Беріть собі на озброєння, і устигайте все!

8.Лі Кокерелл « Магія тайм-менеджменту. Як все встигати і жити собі на втіху »

У сучасному суспільстві, де все відбувається занадто швидко, одні події змінюють інші, а час летить постійно, дуже важко розірватися між роботою (або декількома роботами), будинком, цікавими подіями та улюбленим захопленням У сучасному суспільстві, де все відбувається занадто швидко, одні події змінюють інші, а час летить постійно, дуже важко розірватися між роботою (або декількома роботами), будинком, цікавими подіями та улюбленим захопленням. Здається, знайти баланс нереально .... Але, це тільки так здається! Автор книги «Магія тайм-менеджменту» дає кілька практичних порад про те, як краще розпланувати свій час, щоб його на все вистачало. Він стверджує: грамотний розподіл найдорожчого ресурсу - часу - безпосередньо залежить від раціональної розстановки пріоритетів. Більше 10-ти років, Кокерелл курирував роботу колективів в самих різних областях, від готельно-ресторанного бізнесу до мультиплікаційної індустрії, і на основі досвіду виділив найбільш дієві методики управління часом. Ефективну і універсальну, під будь-яку сферу діяльності. Книга заснована на конкретних прикладах з життя, проте, якщо ви хочете краще планувати - ви повинні любити планування в цілому, інакше книга для вас буде марною. Для керівників, менеджерів, бізнесменів матеріал до прочитання є обов'язковим.

9. Тайнан « Супермен за звичкою. Як впроваджувати і закріплювати корисні навички »

З цієї книги по тайм менеджменту ви дізнаєтеся, як досягати успіху в житті і професійній діяльності, сформувати в собі корисні звички З цієї книги по тайм менеджменту ви дізнаєтеся, як досягати успіху в житті і професійній діяльності, сформувати в собі корисні звички. Досить лаконічний, проте, дуже інформативний матеріал дає чіткі підказки щодо установки режиму, отже, поліпшення якості життя, продуктивності робочого часу «малою кров'ю». Замість того, щоб кожен раз змушувати себе робити «неможливе», будь-яке ваше дію буде здійснюватися практично «за замовчуванням»! Головне - закріпити в собі правильні звички, а ще бути завжди спокійним, планомірно і впевнено рухатися до своєї мети. Як це зробити? Розповідає мандрівник і блогер Тайнан.

10.Людміла Петрановська « Selfmama. Лайфхак для працюючої мами »

Закінчує рубрику «кращі книги по тайм менеджменту» посібник для активних мам, що дає вичерпну відповідь на питання - «Робота чи дитина Закінчує рубрику «кращі книги по тайм менеджменту» посібник для активних мам, що дає вичерпну відповідь на питання - «Робота чи дитина?» Автор збірки корисних порад стверджує: «Вибирати не варто - можна встигати і те, і інше!» При цьому, не варто гризете себе тим, що за кар'єрою зовсім немає часу на улюбленого рідного малюка. Використовуючи елементарні прийоми з книги, ви будете встигати практично всі. Ваші справи на роботі підуть вгору, будинки вистачить часу відпочити з сім'єю, і з друзями нерідко побачитися також буде зайву годинку. Ви всього на відстані однієї книги від успішного управління часом.

(Visited 1 962 times, 4 visits today)

Ви належите до тих, хто не виділяється особливою пунктуальністю?
Для завершення розпочатого вам постійно не вистачає часу?
Ви постійно кудись поспішаєте, а на відпочинок часу зовсім немає?
Нарікаємо на недосконалість і відсутність таланту?
Дізналися себе?
День вже закінчився, а замість бажаних результатів залишається порожнеча?
Так, і взагалі, ваше життя - одна суцільна біганина?
Як це зробити?

Новости