Втірка для нігтів. Як використовувати втірку для нігтів.

  1. дзеркальна втірка
  2. Перлова втірка
  3. пластівці Юкі
  4. Як правильно наносити втірку для нігтів

Втірка для нігтів одна з нових технік в манікюрі, яка набрала швидкої популярності завдяки своїм зовнішнім виглядом і легкому використанню.

Придумуючи новий манікюрчік використовуючи гель лаки , Багато хто бере для декору втірку для нігтів . Так як створити даний манікюр зможе кожен. Втірка - суміш схожа на невеликий блискучий першачок, який за структурою нагадує легку пудру. Даний пігмент призначений для втіркі в поверхню нігтьової пластини. Зазвичай він втирається на гель лак.

Втірку для нігтів можна поділити на кілька видів, все залежить від технології нанесення. Використовуючи різні втіркі, природно можна зробити різноманітний манікюр. Деякі вважають за краще все нігтики покривати втіркой, деякі ж поєднують втірку для нігтів використовуючи гарний і яскравий шелак.

Звернувшись в інтернет магазин гель лаків, можна купити таку втірку для нігтів:

дзеркальна втірка

дзеркальна пудра

має схожість з холодною відполірованою сталлю, за рахунок цього вона віддає шикарний відблиск. Дзеркальний пігмент потрібно полірувати м'якою кистю до блиску. Також дзеркальна втірка має властивість переливатися різними кольорами як хамелеон, завдяки цьому манікюр набуває нового і незвичайного вигляду. Що стосується гель-лаків які йдуть як основа під дзеркальну пудру, найчастіше використовують чорні і блакитні кольори. З дзеркальної пудрою нігтики в дівчат виглядають надзвичайно і привертають увагу, за рахунок того що дають дзеркальний блиск.

Перлова втірка

Перлова втірка для нігтів

це дрібний порошок з блискітками, який при втиранні в ніготь також переливається і іскрить як справжні перлини. Перлова втірка особлива тим, що саме з нею манікюр найбільше підходить на великі, значимі торжества і для ділових дівчат, жінок. Манікюр з перловою втіркой підкреслює елегантність дівчата, її лиск і шик. Перлова втріка має різні відтінки від ніжно бежевого до блакитно-блакитного. Використовувати перлову втірку легко, освоїти техніки її нанесення може як досвідчений майстер, так і новачок. Наносити перлову втірку потрібно пензликом-спонжем, також найкраще перед її нанесенням, нігтики варто покривати світлими гель-лаками.

пластівці Юкі

Існує також така втірка для нігтів Юкі. Вона складається з більш великих часток. З її використанням можна зробити незвичайний і заворажувающій манікюр. Такий манікюр буде безсумнівно привертати увагу оточуючих. користуватися втіркой для нігтів Юкі зовсім не складно, головне набити руку.

Як правильно наносити втірку для нігтів

Втірка для нігтів обов'язково повинна наноситься на липкий шар. Використання правильної бази в повній мірі впливає на якість манікюру. Ну звичайно ж і правильна технологія відображається на результаті.

  1. Перед тим як наносити втірку варто підготувати нігтики. Прибрати ороговілу шкіру і відсунути кутикулу. Для цього можна використовувати пушер або ж апельсинову паличку.
  2. Важливим етапом є поліровка нігтьової пластини. Адже від цього залежить наскільки рівно втірка ляже на ніготь.
  3. Природно втірку для нігтів варто наносити на гель лак. Пройшовши всі етапи його нанесення.
  4. Першим потрібно нанести базове покриття і просушити. Лампа для нігтів може використовуватися будь-яка.
  5. Потім потрібно скористатися гель лаком. Найчастіше для фону під втірку майстри використовують білий або чорний гель лак. Найпопулярніші гель лаки під основу: Харуяма , Коди , Oxxi , KOTO .
  6. Просушує гель лак в лампі для манікюру .
  7. На просушений гель лак наносимо втірку для нігтів, для цього можна використовувати аплікатор, пензлик. Щільно втираємо блиск в нігтьову пластину, поки вона не стане твердим блискучим шаром.
  8. Після чого просушити все в лампі для сушки гель лаку і покрити нігті топовим покриттям.

Для того, щоб зробити такий манікюрчік не обов'язково відвідувати салони краси його можна зробити і самостійно в домашніх умовах. Якщо ж звичайно у вашому арсеналі є лампа для манікюру. Різноманітна втірка для нігтів доступна в продажу як від відомих брендів, таких як Коді, так і малоізвесних.

Ми пропонуємо Вам подивитися одне з наших навчальних відео для більшого натхнення. Давайте робити стильні та креативні нігтики разом!

Відео огляд втірка для нігтів

Новости