Вулична мода в Англії: що носять британці

  1. Style is a way to say who you are without having to speak.
  2. цікаво:
  3. Вулична мода Лондона
  4. Магазини одягу в Лондоні
  5. Який одяг носять англійці
  6. Капелюхи (анг. Hats)
  7. Балетки (анг. Flats)
  8. Легінси (анг. Leggings)
  9. Довгі майки (анг. Outlet T-shirts)
  10. Парасольки (анг. Umbrellas)
  11. цікаво:
  12. Плащі (анг. Raincoats)
  13. На закінчення

Зараз вже незаперечний той факт, що моду диктує Англія. Лондон очолює рейтинг світових столиць моди. Столиця Англії ухитряється ставити стильні тренди, не втрачаючи свого ексклюзивного самобутнього стилю.

Style is a way to say who you are without having to speak.

Стиль - це спосіб сказати, хто ти є, не сказавши ні слова.

~ Рейчел Зої

При цьому лондонська тиждень моди визнана новаторською серед найбільших законодавців мод, саме сюди прагнуть потрапити дизайнери-експериментатори, киплячі від несподіваних рішень і яскравих ідей.

Лондонський тиждень моди визнана новаторською серед найбільших законодавців мод Лондонський тиждень моди визнана новаторською серед найбільших законодавців мод.

Але, як кажуть, краще один раз побачити, ніж багато разів почути. Тому їдьте в Лондон, щоб насолодитися покзамі від відомих кутюр'є. Якщо ви плануєте відвідати тиждень моди в Лондоні радимо прочитати статтю "Де зупинитися в Лондоні: підказка починаючому туристу"

цікаво:

В Англії можна було з великими шансами на успіх спробувати визначити рід занять людини, що носить казанок. У більшій частині Англії цей головний убір асоціювався з професійної прислугою - дворецьким.

Класичне вислів «Мода змінюється, а стиль - ніколи» сьогодні може бути застосовано, як ніколи раніше. Все настільки звикли до примх і мінливості моди, що зацікавилися індивідуальним стилем конкретних особистостей, наприклад блогерів, моделей, стилістів, дизайнерів і просто гостей показів.

Тому зараз всі прагнуть потрапити в об'єктиви фотографів, щоб стати визнаним законодавцем свого власного стилю.

Ми ж пройдемося вулицями старої доброї Англії, щоб показати, що носить типовий британець, коли поспішає на роботу або відпочиває.

Вулична мода Лондона

Вулична мода - це сукупність образів, які можна щодня спостерігати на вулицях великих міст Вулична мода - це сукупність образів, які можна щодня спостерігати на вулицях великих міст.

Англійська вулична мода відрізняється простотою і зручністю. Англійська street-style включає в себе два напрямки - класика і помірний панк.

Тому ви здивуєтеся різноманітності образів, якщо пройтися вулицями Англії. Багато людей вибирають яскравий одяг, а якщо це пастельні тони, то образ має безліч деталей або аксесуарів.

Англійці не люблять витрачати багато на одяг, препочітая виділитися з натовпу яскравим аксесуаром, таким як шарф, біжутерія або сумка.

Помірний панк і класика Помірний панк і класика.

Але головною відмінністю перехожих на вулицях будь-якого англійського міста від наших співвітчизників - це одяг не по сезону легко. Пояснюється така легкість в одязі тим, що англійців долучають до загартовування ще з дитинства, до того ж, вони вже давно звикли до мінливої і прохолодній погоді в своїй країні.

Не пропустіть статтю "Британський спосіб життя: розвіюємо класичні стереотипи" , Щоб дізнатися більше про британському способі життя.

Так що якщо ви захочете вийти в теплому пальто і теплого взуття, то не дивуйтеся, що на вулиці ви зіткнетеся з чоловіками в піджаках і з жінками в балетках.

Магазини одягу в Лондоні

Англійці одягаються не по сезону легко Англійці одягаються не по сезону легко.

Англійці люблять рідні марки Topshop, Miss Selfridge, River Island, Primark і New Look, де можна знайти і одяг, і взуття, і аксесуари за цілком прийнятними цінами. Деякі з цих магазинів відкрилися і в Росії.

Побачити Лондон у всій красі без шопінгу практично нереально. Тому вам знадобиться наша стаття Шопінг в Англії: цінова політика і асортимент товарів .

Який одяг носять англійці

А тепер давайте подивимося, що в основному носять англійці. Придивившись, можна виділити для себе основні моменти, що характеризують лондонську вуличну моду:

Капелюхи (анг. Hats)

Англійська королева ніколи не виходить на люди без капелюха Англійська королева ніколи не виходить на люди без капелюха. У Великобританії навіть існує музей, присвячений капелюшках британської королеви.

Балетки (анг. Flats)

Першим журналом, на обкладинці якого з'явилися балетки, став Vogue (1949р Першим журналом, на обкладинці якого з'явилися балетки, став Vogue (1949р.).

Легінси (анг. Leggings)

Легінси дуже демократичні, тому їх можна надіти як на вечірку, так на роботу або навчання Легінси дуже демократичні, тому їх можна надіти як на вечірку, так на роботу або навчання.

Довгі майки (анг. Outlet T-shirts)

Раніше цей предмет одягу був популярним серед жінок, тепер же їх носять і чоловіки Раніше цей предмет одягу був популярним серед жінок, тепер же їх носять і чоловіки.

Парасольки (анг. Umbrellas)

В Англії ХVІІІ століття парасольку був новинкою В Англії ХVІІІ століття парасольку був новинкою. Коли в 1772 г.человек з'явився на вулицях Лондона зі своїм винаходом, коні лякалися, а перехожі сміялися над ним.

цікаво:

В Англії, в 19 столітті носити парасольку під пахвою вважалося поганим тоном. Добре виховані люди брали парасольку посередині і носили ручкою вниз.

Плащі (анг. Raincoats)

Носити плащ розумно в дощову погоду;  в сонячний осінній день він не особливо доречний Носити плащ розумно в дощову погоду; в сонячний осінній день він не особливо доречний. Поєднується класичний плащ практично з будь-яким одягом, починаючи від костюма і закінчуючи джинсами.

На закінчення

Мода в Англії безумовно яскравий феномен, який може диктувати сучасного світу, як одягатися, що слід носити, а що ні. Англійський стиль завжди вишуканість, зручний і оригінальний.

Росіяни можуть дозволити собі одягатися в цьому стилі, адже велика кількість англійських брендів існують і на території Росії.

Новости