Вуличний стиль Дженніфер Лопес - повсякденний гардероб зірки

  1. Зручні вбрання на кожен день
  2. Взуття для прогулянок
  3. Як Лопес приховує недосконалості фігури

зміст:


Стиль Дженніфер Лопес - це завжди втілення елегантності і розкоші. Актриса і без допомоги стилістів прекрасно знає, що їй потрібно носити і з чим поєднувати наряди, щоб виглядати яскраво і привертати загальну увагу. У гардеробі зірки, яка переступила сорокарічний рубіж, більше серйозності - тут вже немає місця ні коротким спідничок, ні занадто відкритим топів, ні панчіх в сітку. Все це було, але було давно.

Тепер голлівудська діва і мама двох дітей з'являється на килимовій доріжці і інших світських заходах в жіночних сукнях і костюмах. Але і в своєму повсякденному житті спекотна латиноамериканка вміє тримати марку, залишаючись для мільйонів своїх шанувальників однієї з найсексуальніших і найбажаніших жінок на планеті. Багатьох цікавить, як одягаються зірки, коли відправляються на шопінг, пікнік або прогулянку з дітьми. Про це і поговоримо.


Зручні вбрання на кожен день

Дати характеристику стилю Дженніфер Лопес, який вона використовує в повсякденності, просто. Це майже абсолютний casual - недбалий і елегантний , Що створює образ середньостатистичної городянки і дозволяє практично не виділятися з натовпу. Колірна гамма вуличного гардеробу стримана, що, однак, анітрохи не применшує її жіночої чарівності і шарму.

На початку свого творчого шляху актриса захоплювалася хіп-хопом і носила відповідають цьому стилю вбрання. Поступово, з ростом зоряного статусу, зірка все частіше віддавала перевагу нарядам від провідних світових дизайнерів. Але в повсякденному стилі Дженніфер Лопес досі воліє комфортні толстовки з капюшонами і спортивні костюми вільного крою, в яких так зручно ходити по магазинам і гуляти з дітьми.

Особливе значення голлівудська знаменитість приділяє джинсам. Їх у актриси величезна кількість. Найвдалішим фасоном для її фігури є кльош від коліна, проте Лопес не поспішає відмовлятися і від облягаючих брюк з джинсової тканини. Головне - доповнити такий низ грамотним верхом, на роль якого зійдуть подовжені туніки, сорочки, тренчі, пальто А-образного силуету.

Літні образи Дженніфер створює за допомогою міні-суконь, вільних спідниць-максі, сарафанів і комбінезонів. Улюблені предмети осінньо-зимового гардеробу знаменитості - в'язані кардигани, хутряні жилети, шубки, манто, накидки або вироби, що мають лише комір, облямований хутром.


Взуття для прогулянок

У вуличному стилі Дженніфер Лопес переважає зручна і практичне взуття. Актриса вважає за краще купувати тільки якісні речі, виконані переважно з натуральних матеріалів. У теплу пору року журналісти та шанувальники часто застають актрису в лаконічних балетках, сандалях, босоніжках на шпильці, сланцях в етно-стилі. У більш прохолодну погоду зірка одягає чоботи, ботфорти, кросівки або комфортні уггі.


Як Лопес приховує недосконалості фігури

Безсумнівно, Дженніфер Лопес має апетитними формами, якими захоплюються багато представників сильної статі. Але якщо говорити об'єктивно, то її фігуру ніяк не можна назвати ідеальною. Е то не завадило актрисі завести роман з чоловіком, який майже вдвічі молодший за неї. У чому секрет привабливості?

Так, зірка має сильну харизму. Однак їй вистачає самокритичності при оцінці «проблемних» місць своєї зовнішності, зокрема об'ємних стегон і не дуже довгих ніг. Дженніфер знає, як приховувати недоліки фігури за допомогою правильно підібраного гардероба . І ось кілька хитрощів, які вона використовує:

  • Візуально подовжити ноги і зробити їх стрункішою дозволяють туфлі на шпильці і чоботи на високих підборах. А ось взуття на платформі і танкетці у Дженніфер не в пошані - з її фігурою це був би далеко не самий вдалий вибір.


А ось взуття на платформі і танкетці у Дженніфер не в пошані - з її фігурою це був би далеко не самий вдалий вибір

  • Одяг вільного крою з легких струмуючих тканин якнайкраще приховує повноту стегон.
  • Знаючи особливості своєї фігури, актриса практично ніколи не одягає одяг довжиною до коліна або трохи нижче - це не дуже виграшно для її ніг. Ось міні і максі - це її фасони.


Ось міні і максі - це її фасони

  • Яскраві принти (великі квіти та інші аплікації, горизонтальна смужка, кола) відмінно відволікають погляд оточуючих від недосконалостей зоряної фігури.
  • Важливо не тільки завуалювати недоліки, але і підкреслити достоїнства. Саме для того, щоб створити акцент на своїх прекрасних грудей, Лопес вибирає сукні з оригінальною деталлю в області декольте, будь то текстильний квітка, бант або просто відвертий виріз. Для цієї ж мети служать наряди із завищеною талією і вільним низом і неабиякі, яскраві аксесуари - сережки, браслети, кулони на довгому ланцюжку, стильні сонцезахисні окуляри та ін.


Для цієї ж мети служать наряди із завищеною талією і вільним низом і неабиякі, яскраві аксесуари - сережки, браслети, кулони на довгому ланцюжку, стильні сонцезахисні окуляри та ін

  • Посилити ефект силуету «пісочний годинник» Дженніфер допомагають наряди з гіпертрофовано об'ємними плечима, які візуально зрівнюють ширину плечей і ширину стегон. Талія вдало підкреслюється тонким ремінцем контрастного кольору.

У чому секрет привабливості?

Новости