Ввезення авто з Казахстану

1. Право на тимчасове ввезення авто з казахстана в росію.

1.1. Добрий день, шановна Владислава
Дозволяється тимчасове ввезення на територію РФ автомобілів з іноземною реєстрацією до 1 року
Удачі вам і вашим близьким!

Добрий день, шановна Владислава   Дозволяється тимчасове ввезення на територію РФ автомобілів з іноземною реєстрацією до 1 року   Удачі вам і вашим близьким

2. Чи дозволяється ввозити легковий авто старше 10 років з Казахстану в РФ без розмитнення.

2.1. Митне оформлення щодо автомобіля ввезеного на територію РФ, що стояв на реєстраційному обліку в органах ДАІ Казахстану не передбачено, оскільки такий товар є товаром митного союзу. При цьому, отримання російського ПТС і постановка на облік в органах ДАІ має свої нюанси, одним з яких є відповідність екологічному класу євро 4. У разі якщо авто ввозиться громадянином за програмою допомоги переселенцям то вказане відповідність екологічному класу не потрібно. Разом з тим, рекомендую вам звернутися до митного органу в регіоні діяльності якого ви перебуваєте за отримання письмового роз'яснення з метою виключення негативних наслідків при ввезенні зазначеного вами автомобіля. Звернення ви можете відправити в електронному вигляді через сайт федеральної митної служби.

3. Питання щодо ввезення авто в РФ за програмою переселення з Казахстану. Які умови для ввезення?

3.1. Денис, в цьому питанні багато факторів. Ввезення може бути тимчасовим і постійним. Залежить від марки автомобіля. Краще самостійно в митниці уточнити
Удачі вам. Анна Титова.

4. Збираюся ввозити авто за програмою з казахстана. Однак, почув, що після оформлення в росії, я просто не зможу її продати надалі, тому що покупцеві потрібно буде сплатити утіллізаціонний збір на велику суму. Чи це правда?

4.1. Добридень! немає - це зовсім не так

5. Які митні збори або збори стягуються при в ввезенні авто з Казахстану.

5.1. Читайте МК МС.

6. При ввезенні авто з казахстана, що потрібно буде заплатити?

6.1. Доброго дня! потрібно буде оплатити розмитнення

7. Дозволено чи ввезення авто стандарту євро-4 при виїзді на ПМЖ з Казахстану в Росію.

7.1. Доброго дня!
Таких заборон немає.

8. Чи можна ввозити авто з казахстана без растоможкі в 2015 році.

8.1. Доброго дня! Так можна

8.2. Казахстан і Білорусь входять в число країн Митного союзу, тому правила ввезення автомобілів з цих країн відрізняються від правил ввезення з інших. Автомобіль повинен відповідати екологічним нормам Євро-IV. Якщо машина розмитнена в Білорусії чи Казахстані до 01.01.2010, то при в'їзді в Росію ви отримуєте ПТС і все. Якщо після, то потрібно буде індивідуально розраховувати ставки митних платежей.Препятствіем до вивезення автомашини з Казахстану в Росію можуть стати два чинники:
відсутність казахстанської розмитнення (якщо авто було ввезено з третьої країни, яка не належить до митного союзу);
невідповідність автомобіля екологічному стандарту Євро-4 (відсутність протоколу випробувань і екологічного сертифікату) .Крім того, навіть наявність сертифіката відповідності не гарантує, що при оформленні автомобіля все пройде гладко, і видача ПТС не змусить себе чекати. Справа в тому, що грудень 2012 року відзначився закриттям великого числа сертифікаційних органів. Організації вкрай недобросовісно ставилися до своїх обов'язків, видаючи сертифікати автомобілів, що не відповідає стандартам Євро-4, тому зараз всі ці документи ретельно перевіряються, перед тим як бути занесеними в базу даних, і цей процес може затягнутися на кілька тижнів.

9. Якими документами оформляється і які суми сплачуються при ввезенні авто з Казахстану в Росію для особистого користування?

9.1. Уточніть питання - на який термін планується ввезення, яке у Вас громадянство, який автомобіль (р.в., коли було ввезено на територію МС)?

Які умови для ввезення?
Чи це правда?
6. При ввезенні авто з казахстана, що потрібно буде заплатити?
9. Якими документами оформляється і які суми сплачуються при ввезенні авто з Казахстану в Росію для особистого користування?
9.1. Уточніть питання - на який термін планується ввезення, яке у Вас громадянство, який автомобіль (р.в., коли було ввезено на територію МС)?

Новости