Взуття котофей відгуки

Зимове взуття Котофей і інші російські фірми

Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, як ви ставитеся до зимового взуття наших фірм? До якої краще придивитися? (Котофей, Капік, зебра, антилопа ....) У нас є позитивний досвід зимової Антилопи. А зараз найбільше цікавить Котофей. Є відгуки про їх зимових черевиках?

Читати повністю... Ольга (Тулія)

24 вересня 2013, 23:34

Котофей

Дівчата, напишіть, будь ласка, свої відгуки про взуття Котофей! Якщо не складно - вкажіть мені, будь ласка, на зручні модельки і на ті, які брати не слід! Заздалегідь дякую всім!

Читати повністю... Читати повністю Ната

14 серпня 2015 року, 14:20

Демісезонні черевики на байку

Дівчатка, підкажіть, ось вибираю черевики дочкам на осінь. Хочу черевики на байці вибір стоїть між фірмами - котофей, Тотті і Капік. Тотті здається практичною і по відкликаємо на високий підйом підійде, Капік дизайном подобається. Хто носить взуття цих фірм поділіться відкликанням. Може хто порадить інші бренди, в ціновій категорії до 2000 р ...

Читати повністю...

Календар розвитку дитини

Ми розповімо вам реальні історії наших матусь, які пройшли через це або проходять прямо зараз!

Людмила Гудкова

19 жовтня 2016, 11:50

Зимове взуття для моєї крихти

Ось настали холоди і я задумалася про покупку зимових чобітків для однорічної дочки. Зупинилася на мембранної взуття, за відгуками сподобалися чобітки Капік. Читала про Котофей, багато мінусів. Дівчатка, підкажіть, яку зимове взуття купуєте ви для своїх діток?

Читати повністю... Читати повністю алекса

23 січня 2014 року, 23:17

російські марки дитячого взуття-ваші за і проти ???

доб вечір! от прошу поділиться вашим думку про російську дет взуття-Котофей, Антилопа, Казка, Зебра, М & Д (хлопчики і дівчатка), Скороход та т.д.Ваш особисті досвід або відгуки знайомих-що хорошого і що поганого і яка марка. ...спасибі! ps особливо цікаво про взуття починаючи з перших кроків і до 5 років ...

Читати повністю...

вибір товарів

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Eco tex і інші наші фірми взуття

Цікавлять відгуки про дитячого взуття фірми Eco tex. І на яких наших виробників варто звернути увагу? Знаю і люблю Антилопу. Котофей планую купити сандалі на літо, в відгуках не потребує) А хто ще? Порадьте, будь ласка!)

Читати повністю... Читати повністю Анастасія

22 вересня 2012, 17:49

взуття

Дівчатка, якої марки взуття ви купуєте своїм малюкам для перших кроків? Я сьогодні з дуру купила сандалики котофей, тепер дуже шкодую ... Завтра поїду здавати! Все нічого, але не сгінается ж ніфіга !!!! Може хто небудь вже набував взуття? Поділіться враженнями і відгуками.

Читати повністю... Читати повністю Ганна

26 серпня 2014 року, 14:49

Ваша думка про Персей Орто

У моєї доньки косолапие. Діагноз варусная установка стоп. При цьому ортопед пише, що паталогій немає. Рекомендавалі нам ортопеди взуття ортопедичну з жорстким задником. У нас були і таши орто і прудкий і Тотті і котофей, але в них особливої ​​фіксації ніжки я якось не помітила. Ось я і задумалася купити "по жорсткіше" - перся. Але варто він ППЦ! Поділіться відгуками, плз!

Читати повністю... Читати повністю Настюша

27 березня 2012, 11:37

Перші кроки

Девочки !!! Підкажіть будь ласка яке взуття діткам покуплі на перші кроки? Я так багато відгуків поглянула на неї, що тепер зовсім заплуталася :( Як вам Totto або Котофей? Або orteca? Дуже хочеться малятку купити якісне взуття для перших кроків ... Спасибі Всім заздалегідь !!!

Читати повністю... Читати повністю Marishka

22 вересня 2013, 20:57

Взуття для перших кроків.

Отже, зараз я активно почала вибирати взуття для своїх карапузів. Потрібно і для вулиці черевички і сандалики для будинку купити, тому що пол у нас вдома холодний. На ютубі подивилася відео на цю тему і ось що я зрозуміла (якщо раптом не правильно або щось ще потрібно врахувати, прошу написати в коментах): 1) наявність твердого задника 2) гнучка тонка подошва3) невеликий каблучок

Читати повністю... Читати повністю Віра

29 жовтня 2016, 22:54

Вибір зимового взуття

Дівчата, ну я вже весь мозок підірвала себе! Я не знаю яке взуття взяти синові на зиму. Вже було зібралася купити Кавато і радилася тут на цю тему, але покупка перенеслася і я полізла читати відгуки й чимало пишуть, що в Кавато ноги мерзнуть, т. К.в шкарпетці немає (або мало) хутра і все в такому дусі .... Які фірми реально нормальні? Щоб 100% тепло .... дитині зараз 1,8. Чи не супер активний на прогулянці, але іноді може побігати .... порадьте пожалуйста !!! Знаю тільки Еко (сама в таких взимку і не скажу що мега жарко ...

Читати повністю... Читати повністю Олена

24 жовтня 2016, 00:49

Порадьте чобітки шкіра / хутро на зиму

моїй дівчинці в кінці зими буде 3. малоактивні буває на вулиці. нога середня, але в пальчиках не повинно бути вузько і підйом теж повинен бути у взутті. Зараз підмерзати в шкіра / байка, одягали зимові торішні, але сьогодні сказала пальці тисне. Лежать Кавато черевики, але з ними багато сумнівів, носити взагалі. І планувала їх на сльоту. В ідеалі я б хотіла такий набір:

Читати повністю...

Взуття на перший крок без супінатора

Підкажіть, будь ласка, чи є марка взуття, яка зроблена для перших кроків, але НЕ ортопедична? Начиталася відгуків, поїхали сьогодні в Котофей. Ніде не бачила, що вона роблять ортопедичне взуття. Однак, все черевички / сандалі на перший крок виявилися з супінатором. Взяли одні на пробу. Але взагалі, у нас немає свідчень і хотілося б знайти правильні шкіряні черевички без супінаторів.

Читати повністю... Читати повністю Лорі

1 серпня 2014 року, 9:04

Взуття в сад!

Нога у дочі вузька, п'ята взагалі вузька, в гомілки худа, підібрати літнє взуття для мене - головний біль, в своєму місті це важке завдання - взагалі вибору немає на таку ніжку або знайдеш модель - немає розмірів, замовляла все через інтернет за відгуками. Може, кому знадобляться виміри!

Читати повністю... Читати повністю Veter

19 листопада 2016, 6:53

Валянки "Котофей" або "Фома"?

Всім доброго часу доби! Обираю зимове взуття дитині і питання руба постало - які валянки брати - фірми "Котофей" або "Фома" ... погода підтискає, треба терміново брати. Дитині 2,5 року, частіше гуляємо пішки, але не дуже активна на вулиці. Минулу зиму відносили валянки на підошві котофеевскіе, ніжка була тепла, не замерзли жодного разу. Дякую всім за поради, але в підсумку все ж взяли валянки "Котофей", може інший фірми спробуємо на наступний рік.

Читати повністю... Читати повністю Ганна

17 жовтня 2013, 22:43

Зимове взуття.

Порадьте визначитися з зимової взуттям для сина (1 м 1 міс.). Читала відгуки і думки, часто зустрічаються такі варіанти: 1. Демар.2. Унтоваленкі3. Куома4. КотофейКто які носив, носить або планує придбати. Які краще. Плюси і мінуси. Заздалегідь дякую всім за ответи.Ребенок ще не ходить, але до зими, думаю, піде. Шукаю варіанти як для сильних морозів, так і для погоди від +2 до -5Спасібо величезне всім за відповіді !!!!!!!!! Сьогодні купили взуття)))

Читати повністю... Читати повністю Уляна

15 жовтня 2016, 9:53

Заплуталася з зимовим взуттям, хелп !!!

Я як завжди, зарікаюся щороку не брати сезонне взуття заздалегідь і щороку на распадаже в мені прокидається хом'як. Отже. Уже майже заморозки і я витягла свої запаси на дітей і тепер сумую ((Допоможіть дівчинки радою!

Читати повністю... Читати повністю Анастасія

17 серпня 2013, 10:40

Зимове взуття для дітей

Матусі, підкажіть, що краще купити дочкам на зиму? Сноубутси, унти або валянки? Фірми: Котофей, Зебра і Капік. Демар що то не дуже подобаються, але для порівняння добавіла.Зімой нам буде 1,5 годіка.Вот наприклад сноубутси. Чи зручно буде в такому взутті?))) І тепло в них взагалі? Хто брав такі? буду рада відгуками)

Читати повністю... Читати повністю Катя

4 жовтня 2015 року, 14:18

Зимове взуття для високого підйому

Дд, може у кого була така проблема, нам 1,5 г, вибираю взуття на зиму, а у сина високий підйом. Купила мембрану Котофей-не підійшли, Куомо-не підходить. Що ще порадите? У Демар начебто на такий підйом є, але по ним відгуки не дуже .....

Читати повністю... Читати повністю Олександра

27 грудня 2015 року, 12:46

Кому ви довіряєте взути солодкі п'ятки? (Вибір обувки малюкові)

Привіт-привіт, матусі і все-все-все! Розкажіть будь ласка, яким фірмам ви довіряєте в частині взуття, зимової і не тільки. Ксенії рік, формується стопа, вона тільки почала ходити. У нас були поки 2 сандалики, фірма Котофей (до речі теж різні відгуки чула про них), зараз хочемо ще прикупити (дівчинка ж))). На розпродажі в Зорі бачила гарну дитячу взуття, але побоялася брати. Яких виробників берете ви? І як вважаєте, кросівки типу Адідас можна носити татам малявочкам? Дякую за відповіді! З наступаючим, милий мами, беременнушкі і ...

Читати повністю... Читати повністю Оксана.

10 грудня 2012, 15:10

Зимове взуття для дитини.

Допоможіть, будь ласка, вашими відгуками у виборі зимового взуття для маленької дитини до -5 на сльотаву зиму. Хто носив дутики Скороходи, мембрану Котофей і Капік. Що тепліше дутики або мембрана? Спасибі.

Читати повністю... Читати повністю Аліна

2 жовтня 2015 року, 17:26

Речі для хлопчика

Всім добрий день! Дівчатка, підкажіть хто які марки зимових речей купує своїм діткам і чому саме вони? Начебто визначилася з костюмом на зиму дитині (1 рік і 2 міс). Хочу deux par deux. Але не можу визначитися з розміром. Зараз ми 80 см. Консультант радить взяти розмір 18 міс. Ось тепер думаємо, взяти 18 або 24. 18 напевно на один сезон тільки, та й то чи вистачить (а 24 надто завеликий напевно буде (((дівчатка підкажіть з розміром, хто дю ...

Читати повністю... Читати повністю Євгенія

12 вересня 2013, 13:21

Зимове взуття для дитини 1,5 року

Дівчатка, вибираю взуття зимову. Дуже багато фірм .. Потрібна я так розумію з твердої п'ятою і ортопедичною устілкою! Крім Куомо, I-Glu, котофей, Вікінги що ще є перевірений? Валянки потрібні як один з варіантів зимового взуття? Хотіла замовити дутики Demar, але вони не зовсім підходять на перші кроки, судячи з відгуків в інтернеті ....

Читати повністю... Читати повністю Ольга

13 серпня 2016, 17:52

Розмір зимового взуття

Гряде черговий сезон, а значить черговий вибух мозку з взуттям (ноги ростуть так, що взуття у нас є вічним джерелом вибуху мозку)). Нога у сина зараз 16см рівно (як можливо було спрогнозувати такий розмір в 1,9 г). З зимового взуття є: скандію 26 (устілка 16,5 см), Демар 26/27 (устілка 17см), Куомо 26 (устілка 16,9см) і валянки котофей аж 28 розміру (як чіп НЕ мірила). Правильно я розумію, що все мимо (зараз же начебто ще літо))? Наступний розмір у Демар 18,5 см - це явно ...

Читати повністю... Читати повністю Валерія

14 грудня 2012, 14:14

Нужен совет по взуттю!

в жовтні купили дитині Куому на зиму. з хорошим запасом. але близько тижня тому помітили, що дитина плаче і ходити на вулиці не хоче. виявилося, валянки не те, що впітик, взагалі малі !!! постало питання покупки нового взуття. Куомо мене розчарували тільки тим, що вони моторошно ськользськой. у нас ожеледь, дитина більше падає, ніж ходить. у більшості знайомих - Демаріо. але кажуть, вони теж ськользськой. яке взуття вибрати, порадьте, підкажіть! хотілося б почути відгуки. в магазинах є в наявності ще мембрана ...

Читати повністю... Читати повністю Юлія

27 листопада 2013, 22:14

мембрана Котофей, тест-драйв пройдено!

Хочу поділитися своїм враженням про мембрані Котофей, начитавшись відгуків про багатьох фірмах поїхали з донькою по магазинах у пошуках черевичок на зиму, переміряла купу всього Куому, Вігінгі, Суперфіт, Капік і багато іншого, зупинилася на Суперфітах, вже готова була по приїзду додому замовити їх , але зваживши всі "+" і "-", тому що ця наша перша ходяча зима і яке взуття нам підійде й гадки не мала, вирішила не поспішати і взяти що то дешевше, якщо що в процесі докупила б що-небудь інше ...

Читати повністю... Читати повністю Наталя

23 грудня 2015 року, 16:19

Зимова і демісезонна дитяче взуття. Мембранна взуття. бренди

І ось постало питання, що ж купувати за нашими то міським зим з вічної сльотою і сіллю на доріжках ??? Шкіряні чоботи не прокочують, як по зносостійкості, так і по теплу. Після довгих мук вибору і пошуку по інтернету і в магазинах зупинилася на мембранної взуття на демісезон і невеликі морози - щоб ніяка сльота і калюжі не були страшні і при цьому не холодно, як в гумових чоботях. А на морози - катані валянки з калошами (вони часто тепліше, ніж ...

Читати повністю... Читати повністю яяя

4 січня 2013, 2:48

еко тих (від зебра), FAVAETTI

Всім привіт. Дівчата, я от в дочках-синочах побачила взуття ЕКО ТЕХ (від зебра) - на пісано- захищає від вітру і сляоті, і овеча шерсть- сухе тепло, що -то в цьому роді. зовні як мембранні Котофен, Мурсія і т.д, всередині очечья шерсть, але не дуже толстая- хтось купував такі? як вони вам? В неті відгуків майже немає. І ще, в дитячому світі продають взуття FAVAETTI, я дрібному своєму набрала 3 пари (хоча на весна-літо вони нам будуть походу ще великі), тепер ось хочу поменше розмірів набрати .....

Читати повністю...

дитяче взуття НЕКСТ. Допоможіть з розміром

Може, хто допоможе - хочу замовити доньці сандалі, але з розміром так нічого і не поняла..судя по розмірній сітці на сайті у нас ніжка 15,5 см (котофей носимо 22-23р) - розмір 8-9 ... за відгуками - у них взуття большемеріт ... але на скільки, я так і не зрозуміла .. потрібен запас в півсантиметра, максимум сантиметр на літо ... ще у нас ніжка дуже вузька і з цим часто проблеми виникають, вся взуття злітає ... .

Читати повністю... Читати повністю Оксана

21 січня 2012, 23:13

Потрібні відгуки!

Дівчата, у кого дітки носять взуття Дитяче взуття МЕГА Ортопедік.Поделітесь відгуками, на скільки хороша і зручна це взуття? Чи варто купувати якщо з ніжками проблем немає? Сама беру доньці Антилопу або Котофей. А подруга бере тільки це взуття, щоб "Чи не зіпсувати ніжки дочці" .Нужно ваше мненіе.Спасібо ...

Читати повністю... Читати повністю Наталя

20 листопада 2015 року, 10:12

ПРОДАЮ нові мембранні чоботи Котофей. Дуже теплі !!!

Дівчатка !!!! Продаю нові мембранні чоботи Котофей, розмір 24, купили собі, але виросли з них, навіть не разу не надівши. Устілка 14,5 см. Якщо ваш малюк не любить сидіти на одному місці, а багато рухається на вулиці, йому необхідно купити дитячу мембранну взуття! Мембранні черевики прекрасно підходять для активних прогулянок пізньої осені, ранньою весною і в слабкі морози. За відгуками батьків, ніжки в такому взутті не потіють, а зовні в неї не проникає сльота. Це забезпечується наявністю сучасних матеріалів - вовняний підкладки і ...

Читати повністю... Читати повністю Сабіна

7 грудня 2014 року, 00:24

Валянки або чобітки? Котофей

Дорогі матусі, допоможіть визначитися: нам 19 січня буде рочок, ще не ходимо. Вирішила зупинитися на взуття Котофей (відгуки хороші і ціни приємні), адже зима холодна. Що практичніше буде купити: валянки або чобітки? Наш розмір вже з запасом 1,5 см - 20 (чобітки) .А валянки аж 21 (2 см запасу) .Не завеликі чи? Але в них же тепліше ... Далі під кат.

Читати повністю... Читати повністю Natalya

30 серпня 2014 року, 10:38

Порадьте бюджетну мембрану / промокне в непогоду взуття теплу.

Добрий день, шукаю взуття на зиму. З минулого року на розпродажі були куплені валянки Котофей. На мороз. Багато тут купує валянки на морози, та й по відгук вони найтепліші. Потрібно ще щось непромокальне, але теж тепле (мембрана?). Еко, Вікінги, Скандію, Суперфіти, ГЕОКС хороші звичайно, але ціна кусається. Та й відгуки на деякі теж не завжди відмінні. Чи є серед бюджетних марок гідна мембрана, непромокаючий взуття на зиму? Наприклад Котофей, Антилопа, Капік, Мурсу?

Читати повністю...
Підкажіть, будь ласка, як ви ставитеся до зимового взуття наших фірм?
До якої краще придивитися?
Є відгуки про їх зимових черевиках?
Дівчатка, підкажіть, яку зимове взуття купуєте ви для своїх діток?
І на яких наших виробників варто звернути увагу?
Котофей планую купити сандалі на літо, в відгуках не потребує) А хто ще?
Може хто небудь вже набував взуття?
Підкажіть будь ласка яке взуття діткам покуплі на перші кроки?
Як вам Totto або Котофей?
Або orteca?

Новости