Взуття Bestard - черевики, кросівки за найкращою ціною в Україні з безкоштовною доставкою в інтернет-магазині Капрікорн

В асортименті компанії - взуття для любителів гірських походів, для мисливців, для військових, трекінговий і міська В асортименті компанії - взуття для любителів гірських походів, для мисливців, для військових, трекінговий і міська.

Для її виробництва використовуються високотехнологічні матеріали, такі як мембрана Gore-Tex , Підошва Vibram, натуральна шкіра, Kevlar, Cordura та інші.

При розробці моделей враховуються всі особливості навантаження на ступню при ходьбі, бігу і т.п. Результати цих досліджень використовуються у виробництві зручною в усіх відношеннях взуття.

Calzados Bestard - сімейний бізнес, заснований в 1940 році і розташований в Lloseta, біля підніжжя Serra de Tramuntana гори, на острові Майорка, Іспанія. Ця пристрасть була успадкованої від предків, виготовляти чоботи і взуття найвищої якості з використанням новітніх технологій: Gore-Tex, Vibram, Perwanger.

За свою 70-річну історію Bestard став відомим брендом не тільки в своїй країні, але і у всьому світі.

Асортимент продукції широкий: альпіністські черевики для складних експедицій, трекінговий взуття для походів і прогулянок на природі, міська взуття для повсякденного використання, взуття для любителів гірських походів, для мисливців, для військових.

У виробництві використовуються тільки натуральні матеріали: шкіра, нубук, замша. У багатьох моделях використовується водонепроникна мембрана Gore-Tex, яка на 100% захищає від вологи і в той же час дозволяє нозі «дихати». Устілки в черевиках повітропроникні, поглинають вологу, швидко сохнуть, запобігають втому м'язів ніг. Завдяки своїй формі устілка створює амортизацію при кожному кроці. Підошва відомого виробника Vibram довговічна, забезпечує відмінне зчеплення, дозволяє нозі природно згинатися.

При розробці моделей враховуються всі особливості навантаження на ступню при ходьбі, бігу і т.п. Результати цих досліджень використовуються у виробництві зручною в усіх відношеннях взуття.

Новости