Взуття для російської зими

  1. Timberland
  2. GEOX
  3. Ekonika
  4. MOU
  5. ECCO
  6. VALEN-KI

Щороку зима стає все більш і більш непередбачуваною.

Сьогодні може бути +1 і теплий вітер, а на наступний ранок місто буде покритий снігом. Щоб бути готовим до будь-яких метеорологічним сюрпризів, ви повинні вибрати правильні черевики - теплі, зручні і, звичайно, красиві.

Ми вирішили поглянути на пропозиції світових брендів і подивитися, що вони приготували для холодних зимових днів.

У цьому сезоні тепле взуття з'являлася в колекціях Chloe і Sorel, а міські версії чобіт були знайдені у марок Moncler і Isabel Marant. Що стосується, демократичних марок, то у Timberland, GEOX, MOU і ECCO завжди в запасі є моделі, які підходять для снігових і слизьких доріг.

Timberland

Timberland

Prada пропонує теплі зимові черевики в бордовому кольорі, у Chloe - блискучі білі хутряні моделі, в той час як у Timberland красиві хутряні «канадські» черевики. Легендарна взуття, адаптована під російську зиму, з'явилася в мережі магазинів кросівок і кедів STREET BEAT. Timberland - компанія, заснована в 1928 році Натаном Шварцем, іммігрантом з Російської Імперії.

Timberland - компанія, заснована в 1928 році Натаном Шварцем, іммігрантом з Російської Імперії

У 2017 році компанія Timberland випустила спеціальну колекцію Russian Boot, адаптовану до російської зими. У колекцію увійшло чотири пари черевиків Leavitt, виконаних з промасленим шкіри, яка забезпечує надійний захист від вологи. Модель утеплена матеріалом PrimaLoft ECO Insulation, який на 50% виконаний з переробленого поліетилену.

GEOX

GEOX

Гламур і технологиии об'єдналися, щоб ви виглядали стильно незалежно від погоди. Високі, середні і маленькі, замша, шкіра і лак, кеди, балетки і ботильйони, чоботи і черевики - все, щоб залишатися собою з GEOX.

Ekonika

Ekonika

Зимова колекція взуття, сумок і аксесуарів «Еконіка» сезону осінь-зима 2017/18 присвячена темі російської садиби, ліси і полювання. Відтінки червоної горобини, смарагду, сливи і вишні - насичена колірна гамма додасть родзинку в ваш образ. Модні кисті, бахрома зі шкіри з перфорацією, яскрава вишивка, нові незвичні форми каблуків. У матеріалах акцент зроблений на оксамит і замшу, які завжди асоціюються з аристократизмом.

MOU

Коли зима і низькі температури заявляють про себе на повну силу, немає нічого кращого, ніж «ховати» ноги в найтепліші і затишні чоботи
Коли зима і низькі температури заявляють про себе на повну силу, немає нічого кращого, ніж «ховати» ноги в найтепліші і затишні чоботи! І саме такі затишні і теплі черевики пропонує відомий бренд MOU. Колекція MOU для осені-зими 17-18 пропонує привабливу взуття з цікавим дизайном, який підкреслюють моделі, що відповідають вимогам комфорту і стилю.

Колекція MOU для осені-зими 17-18 пропонує привабливу взуття з цікавим дизайном, який підкреслюють моделі, що відповідають вимогам комфорту і стилю

MOU вибирає тільки кращі натуральні матеріали, такі як високоякісна шкіра, а також хутро і вельвет. Цей бренд виділяється особливим екологічним способом виготовлення черевик з еко-матеріалів. Комфорт, функціональність і довговічність в поєднанні з незвичайними принтами і квітами представляють MOU як ідеальну зимове взуття.

ECCO

ECCO

Дизайнери і технологи ECCO пропрацювали для зими кожну деталь для максимального захисту ніг в холодному російському кліматі. Взуттєвий хутро у взутті ЕССО оброблений таким чином, що всі корисні властивості овчини збільшуються удвічі! Моделі ECCO мають спортивний характер і приголомшливий зовнішній вигляд, утеплені натуральної овчиною. Абсолютно нескользящая підошва.

Погода не важлива, якщо Ви у взутті з мембраною GoreTex. Унікальна технологія GORE-TEX створена для тих, хто перебуває в постійному русі. GORE-TEX поєднує в собі здавалося б несумісні властивості: дихати і не пропускати вологу і володіє дивовижним якістю: зберігати ступню сухою і теплою. Ногам тепло, тому що взуття з системою GORE-TEX, надзвичайно морозостійка!

Неустаревающей хіт бренду - стильні і теплі чобітки ECCO Trace! Багато хто називає їх «новомодні валеночкі»! Адже моделі мають в осневе повсть як на класичних російських валянках, доповнений утеплювачами ECCO і захищає від мокрого снігу просоченням! У них немає біди класичних валянків - вони не промокають! Підошва з нековзкого матеріалу зі стійким протектором!

VALEN-KI

Якщо хочеться поєднати все і відразу: бути оригінальною, красивою і при цьому тримати ноги в теплі, то варто звернути увагу і на вітчизняний бренд VALEN-KI з давньоруськими джерелами. Адже валянки - візитна картка Росії на ряду з ведмедями, самоварами і матрьошками! Перша компанія на російському ринку, випустивши повстяну взуття з унікальним дизайном від Софії Андріянови! Хутряні помпони та декорування стразами, намистинами, брошками придумали саме тут.

Ми вибрали для вас найпривабливіші варіанти.

Фото: Матеріали прес-служб

Новости