Взуття зі штучної шкіри: за і проти

Коли немає можливості придбати дорогу шкіряне взуття, ми робимо вибір на користь штучних матеріалів. чоловіча та жіноче взуття зі штучної шкіри за зовнішнім виглядом майже не відрізняється від взуття з натуральної шкіри. Безумовно, вона не така м'яка, але при цьому має свої переваги. В першу чергу це стосується різної фактури і колірної гами.

Процес виготовлення штучної шкіри полягає в нанесенні на ткану основу покриття з поліуретану. На відміну від штучної шкіри на основі ПВХ, поліуретан надає шкірі м'якість, еластичність, шкіра набуває рухливу структуру. При цьому нова еко-шкіра дійсно екологічна і пройшла сертифікацію для країн Європи. Взуття зі штучної шкіри на основі поліуретану дуже зносостійка.

Ще одне перевага штучної шкіри - її гіпоалергенність. Вона абсолютно безпечна, при цьому добре вбирає вологу і пропускає повітря. За рахунок цього взуття зі штучної шкіри добре носитися як влітку, чи не перегріваючи ноги, так і взимку, не затвердевая і не тріска на морозі.

Що стосується дизайну взуття зі штучної шкіри, то обмежень на фантазію немає. Сьогодні повсюдно можна зустріти дуже якісні репліки зі штучної шкіри, які дозволяють придбати вподобану модель за недорогою ціною. В першу чергу це стосується жіночого взуття. Виробники взуття зі штучних матеріалів випускають не тільки моделі з гладкої шкіри, але і зі штучного нубуку, замші, велюру і т.д.

Найголовніше при покупці взуття зі штучної шкіри - приміряти її. Тим більше, якщо ви не впевнені в якості матеріалу. Навіть штучні матеріали можуть бути якісними і неякісними. Неякісне взуття згодиться вам на раз, взуття з магазину з гарантією може прослужити кілька років. Хороший рада, який може вам стати в нагоді - повсякденне взуття, яку ви носите, наприклад, на роботу або навчання - краще купити з натуральних матеріалів. Взуття до випадку - святкову, вихідну, для походу в театр або на концерт - можна придбати зі штучної шкіри.

Один з найвідоміших міфів про взуття зі штучної шкіри говорить про те, що в таких черевиках або чоботях нога буде сильно потіти і може з'явитися неприємний запах. Для взуття зі шкірозамінника низької якості це твердження справедливо. Для взуття з еко-шкіри з підкладкою і устілкою з натуральних матеріалів - немає. Вона не створює «парникового» ефекту, навіть якщо ви довго перебуваєте в теплому приміщенні і змушені постійно рухатися протягом дня.

І остання порада: при виборі взуття зі штучної шкіри орієнтуйтеся на ціну і виробника. Купуючи жіночі та чоловічі туфлі, черевики, чоботи в магазині, який дає гарантію на свій товар, ви зможете застрахувати себе від неприємних сюрпризів.


Новости