Взуття на повну ногу

  1. А ось чого не варто робити, так це:

Всі дівчата хочуть бути красивими і сексуальними, і це не залежить від їх зросту, ваги або інших фізичних параметрів. Однак варто знати, що для того, щоб підкреслити індивідуальність і красу будь-якої дівчини потрібен індивідуальний підхід, а у випадку з дівчатами, які володіють пишними формами це правило ще більш дієво. адже жіноче взуття може як підкреслити достоїнства, так і показати недоліки. Тому для кожного типу фігури є свої правила по підбору взуття, так як неправильно обрана взуття може ще й нашкодити здоров'ю. Тому спочатку всім дівчатам слід звертати увагу на зручність, а потім вже на зовнішній вигляд.

Взуття сама по собі повинна бути стійкою і зручною, щоб вага тіла розподілявся рівномірно і не посилював навантаження на хребет. Вже потім потрібно дивитися на зовнішній вигляд - щоб взуття візуально подовжувала ноги і робило фігуру стрункішою.

  • обов'язково стійкий каблук. Треба підбирати правильну модель чобіт / туфель, в якій найбільше зручно і намагатися уникати занадто масивного каблука;
  • взуття без гострих кутів - тобто тієї взуття, у якій є квадратний або гострий носок;
  • простота зовнішнього вигляду. Чим простіше, тим краще. Зайві елементи декору, такі як банти, квіти або блискітки, тільки посилюється і підкреслюють масивність фігури, разом з цим збільшивши ноги. Виходячи з цього слід вибирати моделі, які більш лаконічні. Для повних дам відмінно підійде варіант взуття на платформі ( ботильйони , черевики ). Таке взуття дуже функціональна. З одного боку, вона явно зручніше звичайних каблуків, а з іншого - при цьому не втрачається естетична складова взуття на підборах - вона все так само подовжує ногу. Тільки не варто вибирати дуже масивну платформу - віддайте перевагу невеликої і витонченою.
  • ідеальним матеріалом для будь-якого взуття є натуральна шкіра, адже він допомагає "дихати" ногам.
  • міцність так само є важливим фактором. І найнадійнішою є прошиті моделі, але в період дощів краще віддати перевагу взуттю на клею, так як вона менш всіх схильна до промокання.
  • в будь-якому випадку уникайте покупок на емоціях - походіть ще по магазинах, подумайте, померяйте інші моделі. При примірці взувайте відразу обидві туфлі і не бійтеся пройтися в них, тільки так Ви зрозумієте чи зручні вони Вам.

А ось чого не варто робити, так це:

  1. вибирати білу взуття. Таке взуття однозначно повнить, тому таке взуття зробить Вас візуально ще більше.
  2. тонка шпилька теж є поганим рішенням - на її тлі ваша нога буде здаватися дуже великий і масивною.
  3. занадто обтягуючі чобітки і відкриті босоніжки також є Вашим противником, так як підкреслюють тільки недоліки, а достоїнства приховують.

З повагою, експерт інтернет магазину obuv-kiev.com.ua

Новости