Взуттєві центри "Платформа" - всі магазини взуття в СПб! - Взуття Columbia - крок до перемоги

  1. Columbia Sportswear - спонсор олімпійської збірної Росії з фрістайлу Columbia Sportswear Company...
  2. Популярні моделі цієї зими
  3. Де купити взуття Columbia?

Columbia Sportswear - спонсор олімпійської збірної Росії з фрістайлу

Columbia Sportswear Company - це торгова марка, яка є лідером на ринку США з виробництва взуття, одягу, аксесуарів і екіпіровки для професійного спорту Columbia Sportswear Company - це торгова марка, яка є лідером на ринку США з виробництва взуття, одягу, аксесуарів і екіпіровки для професійного спорту.

Сьогодні Columbia Sportswear у всіх на слуху не тільки тому, що це провідний виробник інноваційної одягу, взуття, аксесуарів та інших товарів для активного відпочинку. Компанія Columbia стала спонсором трьох найсильніших збірних з фрістайлу на Олімпійських іграх «Сочі - 2014»: Канади, Росії і США.

Збірні Канади і США співпрацюють з Columbia з 2008 і з 2011 року відповідно. Дотримуючись їх досвіду збірна Росії з фрістайлу вперше в цьому році підписала контракт з компанією Columbia Sportswear. Спортсмени збірної Росії будуть виступати у себе на батьківщині, в Сочі, тому партнерство з російською командою має особливе значення для компанії.

Інноваційні технології Columbia

Компанія Columbia постійно розробляє нові технології, що робить її продукцію унікальною Компанія Columbia постійно розробляє нові технології, що робить її продукцію унікальною.

Тепло, сухість, прохолода, захист - це важливі характеристики взуття і одягу, які повинні і можуть бути реалізовані завдяки новітнім розробкам. Тому продукція торгової марки Columbia дозволяє займатися спортом або насолоджуватися відпочинком на природі в будь-яку погоду, забезпечуючи при цьому справжній комфорт.

Технології Omni-Heat, Techlite, Omni-Tech і інші роблять взуття максимально зручною, легкою і теплою.

Columbia - це стильне взуття найвищої якості, яка буде однаково доречна і в міських умовах і на снігових просторах.

Популярні моделі цієї зими

Найбільшим попитом користуються моделі, в яких використовується технологія температурної регуляції Omni-Heat Reflective, яка створена, щоб зберігати власне тепло людини і відводити зайве.

Якщо ви не професійний спортсмен і шукайте взуття для повсякденного використання, зверніть увагу на чоловічі черевики Columbia Silcox Six Omni-Heat, виконані з комбінації шкіри і нейлону Якщо ви не професійний спортсмен і шукайте взуття для повсякденного використання, зверніть увагу на чоловічі черевики Columbia Silcox Six Omni-Heat, виконані з комбінації шкіри і нейлону. Їх конструкція водонепроникна, додатковий захист від вологи забезпечується термополіуретановой калошею.

Зимові чоловічі черевики Columbia Bugaboot Plus Chukka призначені для повсякденного використання. Виконано з високоякісної шкіри. Особливість даної моделі є фурнітура з нержавіючого металу. Підкладка черевик оснащена технологією Omni-Heat Reflective.

Чоловічі черевики Columbia Bugaboot Original Omni-Heat є відмінним варіантом для сльотавої зими. Гумова калоша повністю захищає від води і бруду. Верх черевик виконаний з непромокальних замші і шкіри, шви повністю проклеєні.

Верх черевик виконаний з непромокальних замші і шкіри, шви повністю проклеєні

Зимові жіночі півчобітки Columbia Minx Mid виконані з нейлону з міцними накладками для зносостійкості. Декоровані штучним хутром і принтом. Водонепроникна конструкція.

Де купити взуття Columbia?

Купити взуття Columbia можна в 13000 магазинах в більш ніж в 100 країнах світу. На вітчизняному ринку торгова марка Columbia була вперше представлена ​​в 1998 році. Сьогодні придбати цю взуття можна у всіх великих містах Росії. У Санкт-Петербурзі ви можете знайти брендові взуттєві магазини Columbia в торгових центрах "Платформа" біля ст.м. Приморська (Місце 302) і біля ст.м. Ладозька (Місце 401).

Де купити взуття Columbia?

Новости