William Hill: введення і виведення коштів

William Hill ... Хто з азартних гравців, любителів ставок на різні види спорту не чув про цю знаменитої британської букмекерської контори, заснованої в 1934 році? Ця компанія десятиліттями успішної, а головне - чесною працею в галузі ставок на спорт заслужила бездоганну репутацію, якою продовжує відповідати і в наш час. На даний момент William Hill є одним з лідерів в світі беттінга і пропонує одні з найвищих на ринку коефіцієнтів.

Для початку гри в цій букмекерській конторі необхідно зареєструватися на її офіційному сайті. Це дуже легко і зручно зробити з будь-якої сторінки FootBoom. У правому верхньому кутку розміщений банер William Hill, натиснувши на який Ви переміститеся на сторінку реєстрації.

Далі все просто: заповнюєте латинськими літерами свої персональні дані, придумуєте логін і пароль, вибираєте валюту (долар або євро). Дуже важливо правильно заповнити свої дані, особливо e-mail, за допомогою якого в майбутньому можна буде відновити загублені дані і вести листування зі службою підтримки.

Дуже важливо правильно заповнити свої дані, особливо e-mail, за допомогою якого в майбутньому можна буде відновити загублені дані і вести листування зі службою підтримки

Нижче вам пропонується встановити суму ліміту. Що це таке? Це дуже зручна опція, яка може допомогти вберегти дуже азартних гравців від непоправного. Вона дозволяє внести обмеження на суму депозиту на Ваш рахунок. Залежно від типу ліміту (денний, тижневий, місячний) обмеження буде діяти протягом відповідно одного дня, тижня чи місяця після внесення останнього депозиту. Як це працює? Наприклад, якщо ви вибрали місячний ліміт з сумою в 65 $ і внесли депозит на суму 30 $, то протягом місяця ви не зможете його поповнити більше ніж на 35 $. Детальніше про ліміти читайте тут - https://williamhill-ru.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/8330 .

Що таке промокод? Це спеціальний код, який активує певний бонус або акцію від букмекерської контори. З їхнім переліком можна ознайомитися тут - http://sports.williamhill.com/bet/ru/info/promo .

Нижче обов'язково ознайомтеся з Умовами та положенням, Політикою конфіденційності, і Правилами перевірки віку, після чого сміливо підтверджуйте реєстрацію.

Далі починається найцікавіше, адже для гри необхідно внести гроші на рахунок. Для цього перейдіть в закладку Депозит, розташовану у верхньому меню.

Перше, що потрібно знати: мінімальна сума депозиту дорівнює 20 $. Внести її на ігровий рахунок можна кількома способами. Найпростіший - це за допомогою картки Visa або Mastercard. У відповідних полях вводяться дані картки, сума, після чого, натиснувши на "Депозит", всі гроші миттєво зараховуються на Ваш рахунок.

Якщо ж поповнити рахунок не вдалося, швидше за все, причина полягає в забороні на інтернет транзакції. Зверніться в службу підтримки свого банку за роз'ясненнями. Часто банки блокують оплату через інтернет, так як транзакції за участю CVV / CVC-коду піддають банківський рахунок клієнта на певний ризик. У нашому випадку гроші були успішно зараховані з приватбанківських Gold карти, інтернет карти і карти для виплат, тоді як з Універсальної карти зарахувати гроші на рахунок не вдалося. На ігровий рахунок гроші надходять практично миттєво.

З виведенням коштів назад на картку все набагато складніше. По-перше, на це у букмекерської контори йде від п'яти до десяти робочих днів. По-друге, перш, ніж подати запит на виведення грошей, зробіть фотографію першої, другої і сторінки паспорта з пропискою, а також своєї банківської картки (з обох сторін). При цьому на картці необхідно прикрити середні 8 цифр її номера на передній стороні, а на зворотному - три цифри CVV коду безпеки. Важливо знати, що будь-яка обробка фотографій в графічних редакторах заборонена. Тому замальовувати цифри, наприклад, в Photoshop не рекомендуємо - документи прийняті не будуть.

Також Служба безпеки William Hill може зажадати від Вас виписку з банку, що підтверджує, що дана картку належить саме Вам.

Після того як Ви подасте запит на виведення коштів (меню - мій рахунок - вивести кошти), на вказаний Вами при реєстрації електронну адресу прийде лист від служби підтримки з вимогою відправити вищевказані документи.

Хто з азартних гравців, любителів ставок на різні види спорту не чув про цю знаменитої британської букмекерської контори, заснованої в 1934 році?
Що це таке?
Як це працює?
Що таке промокод?

Новости