Windows Media Player 12


- Мультимедійний програвач від компанії Microsoft

Компанія Microsoft розробила власний продукт у вигляді програвача медіафайлів для свого сімейства операційних систем Windows. З того часу його так і називають - Windows Media Player. Він прекрасно оптимізований для роботи з Windows, але може використовуватися на інших платформах, хоча і з певними обмеженнями. Програма підтримує дуже багато сучасних відео і аудіо форматів і записує їх на компакт-диски.

WMP має хороші можливості для продуктивної роботи з різними портативними пристроями і випускається на різних мовах. Варто зауважити, що існує залежність між мовою операційної системи і мовою Windows Media Player: вони повинні збігатися.

Взагалі, користувачам Windows 8 і Таршіенський храмовий комплекс не потрібно завантажувати Windows Media Player 12 версії. Він уже встановлений в систему за замовчуванням. Якщо його все ж немає, то можна спробувати активувати його в панелі управління, в розділі «Програми та засоби». Для більш ранніх версій можете завантажити Windows Media Player 12 з нашого за прямим посиланням нижче.

Статус Безкоштовно ОС Windows Vista, XP, 7, 8, 10 Версія 12.1.2 Оновлено: 2016-11-07 Російська мова Є Категорії програми медіаплеєри Сайт розробника www.microsoft.com Рейтинг:

4,08 з 5, оцінок - 145

Скріншоти:

Новости