Windows Phone 8

Якщо ви хочете завжди контролювати рахунок свого мобільного телефону і оперативно підключати або відключати нові послуги і опції, то додаток «Мій Білайн», доступне абонентам однойменного оператора, відмінно підійде для цих цілей
Якщо ви хочете завжди контролювати рахунок свого мобільного телефону і оперативно підключати або відключати нові послуги і опції, то додаток «Мій Білайн», доступне абонентам однойменного оператора, відмінно підійде для цих цілей. Не так давно додаток з'явилося і на Windows Phone . До слова сказати, «Білайн» поки єдиний оператор в Росії, хто подбав про своїх клієнтів, що віддають перевагу платформу Windows, і забезпечив їх мобільним інструментом самообслуговування.

Читати далі

Sony підтвердила , Що зайнята активним пошуком можливості запуску смартфона під керуванням Windows Phone. Незважаючи на плідну співпрацю з Google, компанія йде від використання однієї операційної системи в своїх мобільних продуктах.

Читати далі

Пропонуємо вашій увазі огляд бюджетного смартфона від компанії Nokia
Пропонуємо вашій увазі огляд бюджетного смартфона від компанії Nokia. У цьому відео ми спробували з'ясувати, на що здатний сучасний бюджетний смартфон під управлінням Windows Phone 8 . Розібратися в цьому нам допомогла нова Nokia Lumia 625. Те, що у нас вийшло, ви можете побачити в цьому огляді. Приємного перегляду!

Читати далі

Пам'ятайте, в 2012 році компанія Nokia випустила перший камерофон 808 PureView? Так, це був в деякій мірі прорив, але смартфон працював на вмираючої Symbian OS, і це був страшний його мінус. І ось через рік з'являється Lumia 1020 з тим же 41 мегапікселів - модель з запам'яталася всім лінійки, яка працює на операційній системі Windows Phone . Ми підготували для вас відеоогляд даного пристрою. Приємного перегляду!

Читати далі

Microsoft офіційно анонсувала оновлення Windows Phone 8 Update 3, яке раніше було відомо під ім'ям Windows Phone GDR3 або General Distribution Release 3. За словами компанії, оновлення почне надходити на нинішнє покоління пристроїв на базі Windows Phone в найближчі кілька місяців і запропонує не тільки ряд поліпшень і виправлень помилок, але і додасть в скарбничку мобільної операційної системи безліч нових функцій.

Читати далі

Днями головний виконавчий директор Nokia Стівен Елоп дав інтерв'ю британській газеті The Guardian. Велику частину часу зайняло обговорення рішення Nokia застосовувати в своїх смартфонах в якості основної операційної системи платформу Windows Phone , А не Symbian або Android .

Читати далі

Сьогодні компанія Nokia офіційно представила свій новий флагманський смартфон під управлінням ОС   Windows Phone 8   -   Lumia 1020
Сьогодні компанія Nokia офіційно представила свій новий флагманський смартфон під управлінням ОС Windows Phone 8 - Lumia 1020 . Варто відразу зазначити, що здивувати фінському виробникові не вдалося, так як практично всі характеристики нової надії фінів були відомі ще до початку презентації.

Читати далі

Сьогодні ввечері відбудеться захід ZoomReinvented від Nokia, в ході якого фінська компанія покаже очікуваний всіма камерофон Nokia Lumia 1020, який стане головним конкурентом Samsung Galaxy S4 Zoom .

Hi-News.ru буде вести пряму трансляцію цього заходу в прямому ефірі на російській мові на live.hi-news.ru

Читати далі

У травні цього року в Мережі з'явилася інформація про нові смартфонах на базі Windows Phone 8 , Запуск яких запланований на 3 квартал 2013 року. Одна з моделей, список яких наводиться нижче, була підтверджена на офіційному сайті Windowsphone.

Читати далі

Компанія Microsoft поступово наповнює магазин додатків Windows Store іменитими додатками. Про це повідомило відоме інформаційне агентство Bloomberg. Для досягнення такої важливої ​​мети софтверний гігант платить деяким компаніям більше 100 000 доларів за кожен додаток.

Читати далі

Майже відразу після анонса камерофон Samsung Galaxy S4 Zoom компанія Nokia повідомила про спеціальному заході, яке заплановане на 11 липня в Нью-Йорку. На запрошенні, опублікованому вище, міститься текст такого змісту: «Zoom. Reinvented ». Варто зазначити, що чимало витоків інформації, присвяченій смартфону Nokia EOS з 41-Мп камерою PureView, які з'являлися в останній час, вказують, що саме до анонсу даного камерофона готуються фіни.

Читати далі

Кілька днів тому компанія Nokia і оператор стільникового зв'язку Verizon спільно офіційно представили смартфон Lumia 928 , Головною перевагою якого стала камера з оптикою Carl Zeiss і ксеноновим спалахом. В даний час в Мережі з'явилися перші фотографії і відео, які демонструють можливості камери нового смартфона фінської компанії.

Читати далі

Nokia Lumia 928, за чий рахунок Nokia планує збільшити свою частку в преміум-сегменті американського ринку смартфонів, представлений офіційно. Продажі 4,5-дюймового телефону на базі операційної системи Windows Phone 8 стартують 16 травня.

Читати далі

Квітня добігає кінця, а це означає, що незабаром більшість компаній поділиться з громадськістю фінансовими результатами і досягненнями в першому кварталі поточного року. Однією з перших це зробила компанія Nokia , Яка готує багато красивих смартфонів в цьому році .

Читати далі

От уже ніколи б ми не подумали, що телефон з досить низької цінової категорії зможе викликати у нас стільки позитивних емоцій, мова йде, як ви вже напевно здогадалися, про героя нашого сьогоднішнього огляду - Nokia Lumia 620. Девайс нас дійсно порадував як якістю збірки і корпусом в цілому, так і своєю продуктивністю. Незважаючи на саму середню за сьогоднішніми мірками начинку, телефон працює дуже швидко і плавно, тим самим забезпечуючи відмінну юзабіліті.

Читати далі

Ще в ході виставки MWC 2013 компанія Nokia провела закритий брифінг для обраних, в ході якого вона показала наступника Lumia 920 , Відомого під кодовою назвою Catwalk . Тим, кому вдалося побачити таємничий смартфон, заявили, що він виконаний в алюмінієвому корпусі. В даний час в Мережу «витекли» шпигунські знімки смартфона Nokia Catwalk в алюмінієвому корпусі.

Читати далі

Мобільні телефони компанії Nokia відомі своїми високоякісними камерами. Згідно з останніми даними, фінський виробник розробляє інноваційний смартфон з 41-мегапіксельною камерою, аналог якої був реалізований в смартфоні 808 PureView. Чутки про вихід такого пристрою з'явилися на початку цього року .

Читати далі

В даний час стало відомо, що операційна система Windows Phone 8 до кінця поточного року буде підтримувати дозвіл 1080р. Нагадаємо, що на даний момент Windows Phone 8 підтримує тільки дозволу WVGA, WXGA і 720р.

Читати далі

Microsoft продовжує рух в напрямку платформ . Через якийсь час після публікації оголошення про пошук «помічників для об'єднання Windows Store і Windows Phone »В Мережі з'явилася інформація про те, що компанія працює над злиттям Windows і Windows Phone в одну операційну систему під назвою Windows Blue. Раніше повідомлялося, що Windows Blue стане простим оновленням для платформи Windows 8 . Очевидно, що даний крок допоможе Microsoft вижити в швидко мінливих умовах.

Читати далі

Всі пам'ятають, з якою помпезністю компанія Microsoft анонсувала операційну систему Windows Phone 8 . Всі також пам'ятають рекламну кампанію , В яку були залучені зірки зі світу шоу-бізнесу . У той час ніхто і не замислювався про життєвий цикл нової ОС софтверного гіганта. Тільки зараз компанія Microsoft опублікувала інформацію про життєвий цикл мобільних операційних систем Windows Phone 8 і 7.8 на офіційному сайті.

Читати далі

На відміну від екосистеми Android, для якої компанія Samsung робить все можливе , ОС Windows Phone залишається для південнокорейського гіганта непотрібною. На ринку Windows Phone домінує вірний друг Microsoft - компанія Nokia. В даний час аналітики зійшлися на думці, що компанія Samsung навмисно ігнорує Windows Phone. Вона просто не зацікавлена ​​в успіху платформи софтверного гіганта.

Читати далі

Компанія Nokia в ході виставки Mobile World Congress 2013 офіційно представила смартфони Lumia 720 і Lumia 520 , Зображення яких вже встигли кілька разів з'явиться в Мережі.

Читати далі

Очевидно, що одним з найбільш перспективних напрямків діяльності Microsoft може стати уніфікація програмного забезпечення для власних платформ. Адже погодьтеся, зручно користуватися додатком для ПК на планшетника і смартфоні? Згідно свіжої вакансії розробника Windows Phone для Microsoft, корпорація серйозно працює над тим, щоб кроссплатформенность стала реальністю.

Читати далі

Здійснилося! Компанія Nokia офіційно оголосила про вихід оновлення Windows Phone 7.8 для смартфонів Lumia 510, 610, 710, 800 і 900. На жаль, власники даних моделей ніколи не отримають Windows Phone 8 , Але Windows Phone 7.8 запропонує користувачам більшість ключових особливостей останньої мобільної ОС компанії Microsoft.

Читати далі

В даний час стало відомо, що відома Джессіка Альба (Jessica Alba) залишається вірною смартфону Nokia Lumia 920 під управлінням ОС Windows Phone 8. Цього разу знаменитість була помічена разом з Сігурні Уівер (Sigourney Weaver) на заході Christian Dior.

Читати далі

Компанія Asustek Computer веде переговори з корпорацією Microsoft про ліцензування операційної системи Windows Phone 8 . Тайванський виробник планує випускати мобільні телефони під управлінням WP8, пише газета The Wall Street Journal. Для цього є вагомі підстави: за даними дослідницької компанії IDC, в минулому році поставки смартфонів збільшилися наполовину, в той час як продажі ПК повільно пішли вниз.

Читати далі

Компанія Nokia продовжує радувати всіх відеороликами , Де головними героями із завидною регулярністю стають смартфони Lumia. Новий рекламний відеоролик Nokia закликає користувачів кидати все і переходити на смартфони Lumia 920 і Lumia 820.

Читати далі

Один з журналістів сайту The Next Web Еміль Проталинский виявив в мережі фотографію помилки операційної системи Windows Phone . Спочатку він подумав, що це жарт, так як на екрані красувалася картина знайома багатьом власникам десктопной версії ОС.

Читати далі

У червні 2012 року Microsoft оголосила партнерів платформи Windows Phone 8 . Ними стали Nokia, Samsung, HTC і Huawei. Цього року до них може приєднатися ще одна технологічна компанія - Lenovo .

Читати далі

Адже погодьтеся, зручно користуватися додатком для ПК на планшетника і смартфоні?

Новости