Women 'Secret | iKiev.ua - наш цікавий Київ

  1. Women 'Secret Назва магазину: Women 'Secret Веб сайт: womensecret.com Країна: Іспанія Товари:...

Women 'Secret

Назва магазину: Women 'Secret
Назва магазину: Women 'Secret

Веб сайт: womensecret.com

Країна: Іспанія

Товари: Жіноча нижня білизна і одяг для дому

Мережа магазинів Women 'Secret в Києві:

  1. Women 'Secret в ТЦ Gulliver

Історія бренду
Відгуки про Women 'Secret

1. Магазин Women 'Secret в ТЦ Gulliver

Адреса: м Київ, пл. Спортивна, 1А

Час роботи: з 10:00 до 22:00

Телефон: 098-555-55-09

Схема проїзду, карта проїзду:

Історія бренду Women 'Secret:

Відомо, що жіночу спідню білизну - це предмети жіночого одягу, що носяться тільки під іншим одягом.

Жінки завжди надавали великого значення своєму зовнішньому вигляду. І ось вже протягом багатьох тисячоліть, одним з найважливіших аксесуарів є нижню білизну, адже саме воно робить жінку більш вишуканою, надає індивідуальності, і впевненості в собі, а також комфорт і легкість в повсякденному житті.

Створення нижньої білизни бере свій початок ще з часів Давнього Єгипту і Греції. Чоловіки носили на стегнах пов'язку, а жінкам доводилося пропускати між ніг тканина, яка потім поєднувалася з поясом. Для стрункості фігури, жінки обмотували груди і стегна бинтами. Через деякий час, в епоху Відродження змінюється крій білизни, з'являється шнурівка, а також підвищується ступінь обробки.

Вже з другої половини XX століття демонстрація нижньої білизни на публіці стає нормою. Білизна знаходить естетичний вигляд, плавно переходячи на витвір мистецтва.

Французький модельєр Шанталь Томасс запропонувала концепцію «верхнього нижньої білизни» - нижня білизна, як і інші види одягу, стало засобом самовираження.

Світові бренди жіночої білизни не втомлюються нас радувати новими колекціями, всі вони відрізняються інноваційним кроєм, яскравим стилем, матеріалами високої якості, а також індивідуальним дизайном кожної одиниці товару, створеними для того, щоб підвищити настрій, надати впевненості в собі, і пробудити жіночність і граціозність в кожній жінці. Світові бренди жіночої білизни не втомлюються нас радувати новими колекціями, всі вони відрізняються інноваційним кроєм, яскравим стилем, матеріалами високої якості, а також індивідуальним дизайном кожної одиниці товару, створеними для того, щоб підвищити настрій, надати впевненості в собі, і пробудити жіночність і граціозність в кожній жінці

У 1950 році в Іспанії був заснований концерн під назвою CORTEFIEL GROUP. До його складу входять такі відомі торгові марки як: Women' Secret, SPRINGFIELD, Cortefiel, Pedro del Hierro.

Women 'Secret це один з найуспішніших світових брендів жіночої білизни та аксесуарів. Сама ж торгова марка була заснована в Іспанії в 1993 році.

Основним маркетинговим ходом, яким скористався концерн CORTEFIEL GROUP, при виборі назви для бренду, була співзвучність з назвою іншої, більш ніж успішною, торгової марки жіночої білизни Victoria's Secret.

Після свого старту в Іспанії, бренд почав успішно завойовувати світовий ринок. У 2000 році був відкритий перший монобрендовий магазин у Франції, а вже до 2004 року по всій Європі були відкриті близько 40 магазинів.

Зараз на рахунку у торгової марки більш ніж 150 магазинів в Іспанії, 50 магазинів в країнах світу, і приблизно така ж кількість магазинів відкрито в Європі.

На сьогоднішній день 97% співробітників компанії - жінки. Вони відмінно справляються з поставленим завданням - почути жінку і зрозуміти її потреби.

Women 'Secret вже більше 18 років підкорює жінок своєю якістю, і доступною, демократичною ціною Women 'Secret вже більше 18 років підкорює жінок своєю якістю, і доступною, демократичною ціною. Більше 30 дизайнерів трудиться над створенням колекції в різних напрямках. Серед них - Feminine (жіночні колекції, так як Russian doll і Kenia), More Basic (комфортна білизна на кожен день чорного, білого і бежевого кольорів), Fun (яскраві та динамічні колекції для молоді). Унікальність білизни Women'secret - у використанні технологій безшовної чашки, яка забезпечує максимальний комфорт. Тому продукція компанії підходить як для молодого покоління, так і для старшого, наприклад, білизна Women 'Secret носять жінки різного віку: від 15 до 45 років.

Не можна не відзначити, що ще одним ключем до успіху стала наявність Франшизи, саме завдяки цьому, бренд так успішно відкривав безліч магазинів по всьому світу.

Продукція Women 'Secret це в основному жіноча білизна, однак варто відзначити, що з 2000 року під ім'ям бренду виходить затишна домашня одяг (піжами, сорочки, халати, тапочки) та інша взуття та аксесуари.

Як стверджують представники Women 'Secret, майже 90% жінок в Іспанії віддають перевагу цій торговій марці, і носять виключно її продукцію.

Тому, можна сміливо заявляти що Women 'Secret це дійсно найбільший виробник білизни в Іспанії, а також успішно розвивається бренд у всьому світі.

Women 'Secret-нова філософія білизняного магазину, це вільна гра з різними напрямками моди, яка дозволяє створити сучасну жінку свій унікальний стиль, і піти від стереотипів.

Women 'Secret не слід тенденціям, а їх створює.

Новости