Xenxo S-Ring - найрозумніше кільце в світі

Що може бути природніше, ніж кільце на пальці? Існує реальна можливість, що «чарівні» кільця, що синхронізуються зі смартфоном, незабаром витіснять розумні годинник. Кільця набагато компактніші, порівняно дешевше і, що цікаво, гарантують повну приватність під час розмови, оскільки передача звуку в них заснована на ефекті кісткової провідності. Щоб почути співрозмовника, необхідно бодай доторкнутися пальцем з таким кільцем до вуха. Ніякі додаткові пристрої на кшталт навушників не потрібні, а не хтось інший просто не може почути, що вам говорять. Так що в останні два роки з'явилася достатня кількість таких розумних кілець, наприклад, Notiv або Token. Однак жодне з існуючих пристроїв не є настільки багатофункціональним, як Xenxo S-Ring від американської компанії Xenxo.

Однак жодне з існуючих пристроїв не є настільки багатофункціональним, як Xenxo S-Ring від американської компанії Xenxo

Експерти по технології стверджують, що просто неможливо поєднати всі ці функції в одному маленькому колечку. Однак ентузіастам з Xenxo це вдалося. У корпус кільця вбудований потужний мікрокомп'ютер, який включає в себе 94 мікрокомпонента, 4 датчика і 32-бітний контролер.

У корпус кільця вбудований потужний мікрокомп'ютер, який включає в себе 94 мікрокомпонента, 4 датчика і 32-бітний контролер

Крім відповідей на дзвінки зі збереженням повної приватності розмови і можливістю швидкого виклику улюблених номерів Xenxo S-Ring може управляти музичними треками. Вбудований акселерометр дозволяє відслідковувати спортивні досягнення, хоча контроль серцевого ритму неможливий. Їм пожертвували заради збільшення загальної функціональності.

Їм пожертвували заради збільшення загальної функціональності

Наприклад, Xenxo S-Ring можна користуватися як банківською картою, здійснюючи платежі. Крім того, кільце здатне виконувати функцію карти для магнітного замка. Невеликий обсяг власної пам'яті дозволяє тимчасово зберігати деяку важливу інформацію. Є функція тривожної кнопки.

Є функція тривожної кнопки

Крім того, пристрій дає можливість поговорити з голосовим помічником або дізнатися поточний час. А ще Xenxo S-Ring не дозволить забути телефон. При покиданні зони прийому відразу лунає тривожний сигнал. До РС пристрій підключається через USB-вхід. З мобільними пристроями зв'язок підтримується через Bluetooth.

З мобільними пристроями зв'язок підтримується через Bluetooth

Розробниками створено 12 спеціальних додатків, що забезпечують доступ до основних функцій пристрою. При цьому розміри пристрою не перевищують розміри звичайного кільця. Ціна пристрою - 179 $.

7 травня 2018
назад до новин


Що може бути природніше, ніж кільце на пальці?

Новости