Xiaomi представила автономний шолом віртуальної реальності Mi VR Standalone

  1. Що відомо?
  2. А скільки коштує?

Сьогодні компанія Xiaomi просто в ударі. Крім уже представлених смартфонів Xiaomi Mi 8, Mi 8 Explorer Edition , Mi 8 SE і фітнес-трекера Xiaomi Mi Band 3 китайський виробник також показав повністю автономний шолом віртуальної реальності Mi VR Standalone.

Що відомо?

Новий шолом віртуальної реальності Xiaomi Mi VR (2018) досить цікавий тим, що до нього не потрібно допоміжний пристрій для роботи Новий шолом віртуальної реальності Xiaomi Mi VR (2018) досить цікавий тим, що до нього не потрібно допоміжний пристрій для роботи. Пристрій був розроблений у співпраці з відомою компанією Oculus, яка спеціалізується на пристроях віртуальної реальності. І правда. Іноді здається, що анонсована сьогодні новинка є моделлю Oculus Go, але пройшла через програму ребрендингу.

Шолом віртуальної реальності Mi VR Standalone отримав процесор Qualcomm Snapdragon 821 з чотирма ядрами Kryo з тактовою частотою до 2,4 ГГц і графічним прискорювачем Adreno 530 Шолом віртуальної реальності Mi VR Standalone отримав процесор Qualcomm Snapdragon 821 з чотирма ядрами Kryo з тактовою частотою до 2,4 ГГц і графічним прискорювачем Adreno 530. Вбудований дисплей забезпечує дозвіл в 2560 × 1440 пікселів.

Також новинка оснащена звичним 3,5 мм роз'ємом для підключення навушників, динаміками для відтворення звуку Також новинка оснащена звичним 3,5 мм роз'ємом для підключення навушників, динаміками для відтворення звуку. Так, таке технічне оснащення вже не можна назвати потужним, проте більш Цей пристрій просто не потрібно.

Усередині шолома також знайшлося місце для акумуляторної батареї ємністю 2600 мАч, а для підзарядки використовується роз'єм microUSB.

Придбати цей пристрій можна в двох версіях, базова з яких володіє 32 ГБ вбудованої пам'яті, а просунута - 64 ГБ Придбати цей пристрій можна в двох версіях, базова з яких володіє 32 ГБ вбудованої пам'яті, а просунута - 64 ГБ. На накопичувач можна завантажувати фільми, ігри та інший розважальний контент з підтримкою віртуальної реальності.

У комплект поставки входить спеціальний контролер для навігації У комплект поставки входить спеціальний контролер для навігації.

А скільки коштує?

Новий шолом віртуальної реальності Xiaomi Mi VR (2018) можна буде купити в двох версіях: з 32 ГБ і 64 ГБ флеш-пам'яті Новий шолом віртуальної реальності Xiaomi Mi VR (2018) можна буде купити в двох версіях: з 32 ГБ і 64 ГБ флеш-пам'яті. Ціна складе відповідно близько $ 235 і $ 280. Інших відмінностей між модифікаціями немає. Коли надійде в продаж і буде продаватися в Україні, поки що невідомо.

Що відомо?
А скільки коштує?
Що відомо?
А скільки коштує?

Новости