Xiaomi показала ТОП-5 своїх кращих смартфонів

Експерти складають підсумки року, вибираючи кращі смартфони за 2018 рік

П'ятірка найбільш вдалих моделей китайської компанії.

Фото: BGR.com

Смартфони Xiaomi в Україні дуже популярні завдяки їх збалансованої апаратній начинці і ціною, яка приваблює більшість покупців. Модельний ряд смартфонів теж досить широкий, щоб задовольнити гаманець кожного споживача.

2018 рік уже добігає кінця, і експерти вже складають підсумки року, вибираючи кращі смартфони, які були випущені за останній час. Британський ресурс Techadvisor склав список з десяти найкращих моделей Xiaomi, на які слід звернути увагу.

Xiaomi Mi 8 Pro

Фото: Xiaomi

Xiaomi Mi 8 Pro є головним флагманом компанії в 2018 році. Модель з'явилася в продажу влітку і має потужну продуктивністю, пристойними камерами, корисним програмним забезпеченням, блискавичним сенсорним датчиком відбитків пальців і прозорою задньою кришкою. Правда виробник трохи зшахраювати, видаючи бутафорію за прозорою кришкою за справжній процесор.

Усередині пристрою інтегрований топовий процесор Qualcomm Snapdragon 845, який працює спільно з графічним ядром Adreno 630. Оперативної пам'яті 6 ГБ, а флеш-пам'яті - 64 або 128 ГБ. Великий 6,21-дюймовий екран отримав матрицю AMOLED від Samsung. Також апарат має подвійний 12 МП фотокамерою і ємним акумулятором 3400 мАг. Працює Xiaomi Mi 8 Pro під управлінням Android (8.1 Oreo) на оболонці MIUI 10. Вартість в Україні починається від 17000 гривень.

Xiaomi Mi Mix 2S

Фото: techadvisor.co.uk

6-дюймовий фаблет Xiaomi Mi MIX 2s є покращеною версією торішнього Mi MIX 2. В оновленому телефоні була покращена фотокамера і інтегрований більш потужний процесор, але корпус і інша начинка залишилися колишніми.

Xiaomi Mi MIX 2s працює на топовом 8-ядерному чіпі Snapdragon 845, володіє 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті, а вбудована пам'ять представлена ​​варіантами на 64, 128 і 256 ГБ. Матриця екрану має звичайній IPS матрицею з дозволом 1080x2160. Камери використовують фірмовий сенсор Sony IMX363 з 12 МП кожна: один сенсор відповідає за широкоугольную зйомку, другий - за подвійне збільшення і розмиття фону.

Також Xiaomi Mi MIX 2s отримав батарею ємністю 3400 мАг, яка здатна зарядитися за 1,5 години за допомогою функції Quickсharge 3.0. Вартість в Україні стартує від 11 тисяч гривень.

Вартість в Україні стартує від 11 тисяч гривень

Xiaomi Pocophone F1

Фото: sabedenada.com

Смартфоном Pocophone F1 Xiaomi встановила нову планку в вартості потужних смартфонів. при ціною в 8700 гривень смартфон за потужністю і оснащення можна порівняти з багатьма флагманами за 15-20 тисяч гривень. Тож не дивно, що дана модель стала бестселером 2018 року.

Pocophone F1 оснащений 8-ядерним топовим процесором Qualcomm Snapdragon 845 в поєднанні з прискорювачем Adreno 630. Причому Xiaomi не зекономити на належній системі охолодження чіпа у вигляді теплових трубок. Оперативної пам'яті в ньому 6 ГБ, а флеш-пам'яті - 64 або 128 Гб. Екран апарату теж гідний: 6,18 дюймів з роздільною здатністю 2246x1080 пікселів і матрицею IPS. Подвійна фотокамера представлена ​​двома сенсорами на 12 МП і 5 МП, а фронтальна камера отримала цілих 20 МП. Живить всю начинку акумулятор ємністю 4000 мАг.

Для безпеки особистих даних передбачений не тільки сканер відбитку пальців, але інфрачервоний сенсор особи, вбудований у вставку в верхній частині дисплея. Єдиний недолік смартфона в його невиразному дизайні.

Єдиний недолік смартфона в його невиразному дизайні

Xiaomi Mi A2

Фото: TechBlog.TOP

Xiaomi Mi A2 - це друге покоління смартфонів компанії на "голому Android" замість встановленої прошивки MIUI. Працює смартфон на чистій версії Android 8.0 Oreo, що привернуло увагу великої аудиторії покупців.

З апаратної точки зору, Xiaomi Mi A2 це смартфон среднеценового діапазону. 5,99-дюймовий апарат має вбудованим процесором Qualcomm Snapdragon 660, що працює в купе з 4 або 6 ГБ оперативної пам'яті, а також 32, 64 або 128 флеш-пам'яті. Основна камера представлена ​​двома модулями - на 12 і 20 мегапікселів. Фронтальна - 20-мегапіксельним сенсором. Xiaomi Mi A2 оснащений незнімним акумулятором на 3000 мАг. Вартість в Україні починається від 6700 гривень.

Xiaomi Black Shark

Фото: miui11.com

Xiaomi Black Shark - це перша спроба компанії створити по-справжньому ігровий смартфон. І спроба ця вийшла настільки успішною, що першу партію розкупили за секунди . Пристрій одержав строгий і брутальний дизайн, який має ергономічну форму для більшої зручності в горизонтальному положенні.

У Xiaomi BlackShark використовується розігнаний до граничних частот 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845, доповнений надійною системою охолодження на теплових трубках. Усередині стоїть 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті, а також 64 або 128 ГБ флеш-пам'яті. Зображення виводить 5,99-дюймовий IPS екран з роздільною здатністю 2160х1080 пікселів, здатний порадувати природною передачею кольору, широкими кутами огляду співвідношенням сторін 18: 9.

Xiaomi BlackShark також оснастили здвоєною камерою, що складається з 12 МП сенсорів, що дозволяють отримати гарні знімки. У комплекті йде зручний фірмовий аксесуар у вигляді аналогового стіки, призначений для більш точного і комфортного управління в іграх.

Нагадаємо, що раніше ми складали рейтинг ТОП-10 потужних смартфонів жовтня . Також моделі Xiaomi входять в список смартфонів, які можна вигідно перепродати .

Читайте найважливіші новини в Telegram , А також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі .

джерело: Techadvisor

Новости