Xiaomi Redmi Note 3 Pro 16GB

  1. Огляд Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 GB Xiaomi Redmi Note 3 Pro відзначився в історії компанії як перший...
  2. Технічна начинка Xiaomi Redmi Note 3 Pro
  3. Відгуки про смартфон
  4. Купити Xiaomi Redmi Note 3 Pro в Україні

Огляд Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 GB

Xiaomi Redmi Note 3 Pro відзначився в історії компанії як перший смартфон, який отримав сканер відбитку пальців. За ціну в 5000 гривень користувачі отримують в своє розпорядження бездоганний девайс з вражаючими технічними характеристиками, величезним дисплеєм і в ультратонкому корпусі.

Зовнішній вигляд Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Зовні Сяомей Редмен Ноут 3 Про виглядає як один з кращих представників свого сегменту - тонкий, в корпусі з поєднання алюмінію і пластика. Причому купити його можна на вибір в трьох приємний кольорах: в темно-сірому, золотистому і сріблястому кольорах.

Тилову поверхню прикрашає потужна 16 МП камера з бездоганною спалахом, під якою розташувався сканер відбитка пальця. Останній розблокує пристрій за лічені секунди - для цієї процедури буде потрібно всього 0.3 секунди.

Приємно радує і величезний 5.5-дюймовий дисплей Redmi Note 3 Pro, який завдяки високій яскравості здивує вас навіть якщо дивитися на нього при яскравому сонячному світлі.

Технічна начинка Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Внутрішні характеристики Xiaomi Redmi Note 3 Pro дивують не менш привабливої ​​зовнішності. Це потужний процесор Qualcomm Snapdragon 650, який володіє шістьма ядрами в основі, 2 ГБ оперативної пам'яті, а також графіка Adreno 5.1. Укупі з операційною системою Android 5.1 у вас буде доступ до величезної колекції ігор і додатків з Google Play.

Під зберігання особистих даних відведено 16 ГБ вільного простору, які можна розширити картами microSD до 128 ГБ. Крім того, підтримується робота з двома SIM-картами.

Відгуки про смартфон

Відгуки про Xiaomi Redmi Note 3 позитивні і ще раз підтверджують все вищесказане. Приємно радує покупців в першу чергу дійсно доступна ціна Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Купити Xiaomi Redmi Note 3 Pro в Україні

Інтернет-магазин «MobiOK» радий запропонувати всім бажаючим купити Xiaomi Redmi Note 3 Pro в Україні, причому на дуже вигідних умовах і з оперативною доставкою в будь-яке місто України за допомогою «Нової Пошти»!

Також хочемо звернути Вашу увагу на смартфон Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32 Gb який доступний в нашому інтернет-магазині за дуже низькою ціною і з офіційною гарантією від виробника.

Новости