З якою взуттям носити пуховик? приклади образів

  1. Що підібрати до короткого пуховики?
  2. Як обіграти спортивний спосіб?
  3. Довгий пуховик: яке взуття доречна
  4. Поради стилістів

Взимку зручно одягати об'ємні куртки Взимку зручно одягати об'ємні куртки. Тому, з якою взуттям носити пуховик - популярне питання. Завдяки тому, що моделі не важкі, теплі, комфортні, легко стираються вони стали улюбленими варіантами в жіночому гардеробі. При цьому пуховики підходять для жінок будь-якого віку. Їх крій різний. Щоб образ виглядав гармонійно і стильно, важливо правильно підібрати взуття.

Логічно, що взимку, в ожеледь і холоднечу краще вибирати більш практичні варіанти на низькому ходу. Це можуть бути чоботи або ботильйони. У нинішньому сезоні на піку популярності кольоровий принт, обробка хутром, наявність стразів і каменів. Як і раніше не втрачають своїх лідерських позицій уггі. Вони максимально зручні. В моду знову повернулися валянки. Тепер їх прикрашають вишитій гладдю. Вибір взуття залежить від моделі куртки, її довжини і стилістики. Варіанти детально розглянемо в статті.
З якою взуттям носити пуховик? Прикладів безліч. Перш за все, варто розібратися з довжиною верхнього одягу. У цьому сезоні популярні максі моделі. Вони підходять високим і струнким красуням.

Що підібрати до короткого пуховики?


Якщо ви звикли хизуватися взимку в укорочених моделях верхнього одягу, зверніть увагу на пуховик подібного крою. Відразу варто відзначити, що до нього підійде абсолютно будь-яке взуття.
Якщо віддаєте перевагу надягати спідницю, сміливо взувайте чоботи. Краще придивитися до виробів до коліна або трохи вище. Тим самим ви зігрієте ноги. І нехай в минулих сезонах ботфорти здали лідируючі позиції, зараз вони знову на піку популярності.
Щоб не виглядати нічним метеликом, вибирайте взуття на плоскій підошві або невеликому каблучку. Думаєте, що нудно і сіро, це не так. Придивіться до моделей, які прикрашені шнурівкою, замками, декоровані різними тканинами та фактурами.
А ось яскраві лакові ботфорти під забороною. Вони виглядають зухвало. Виглядати в поєднанні з пуховиків явно не будуть.
Якщо під коротку курточку ви вирішили надіти щільні легінси або скинни, сміливо зупиніть свій вибір на коротких ботильонах. Тим більше дизайнери пропонують масу цікавих варіантів.
Перше - каблук. Вибирайте не високий, дерев'яний. Це новинка, яка виглядає цікаво і здорово. Адже тонка шпилька не надто доречна в ожеледь або сніг.
Друге - підошва. Ідеально, якщо вона буде відрізнятися від основного кольору взуття. Дизайнери радять «тракторний» варіант Рифлена підошва виглядає грубо, але при цьому підкреслює образ, акцентує на собі увагу. Зірки, світські дами, не замислюючись, вибирають подібну взуття. Черевики поєднуються як з спідницями, так і штанами.
також можна надіти уггі . Не варто купувати сірі, стандартні моделі. Вибирайте яскраву взуття, прикрашену паєтками, камінням, хутром. Уггі відмінно поєднуються з різними образами, звичайно, крім ділового та вечірнього.
Короткий пуховик підійде молоденьким дівчатам з витонченою фігурою. Якщо у вас великі стегна і попа, краще вибрати іншу модель куртки. В іншому випадку приготуйтеся до того, що форми будуть виставлені напоказ. Крім цього, візуально тіло розріже на кілька частин. Ноги будуть здаватися товщі.

Як обіграти спортивний спосіб?


Всі пам'ятають про те, що спочатку пуховики розглядали виключно, як спортивну модель. Надягали з джинсами, укороченими легінсами. За рахунок того, що куртка дуже тепла, при цьому легка і практична, в ній зручно їздити в гори, вибиратися на природу.
Звичайно, для такого активного відпочинку необхідна зручне взуття. Це можуть бути банальні зимові кросівки. Важливо, щоб вони були фірмовими, виконаними з якісної шкіри. Інший матеріал при низьких температурах почне тріскатися, та й тепло ви явно не відчуєте.
Також можуть підійти уггі. Стилісти радять придивитися до спортивної моделі Adidas . Якщо ви думаєте, що переплачуєте тільки за бренд, це не так. Взуття має істотні переваги:

  • Кілька теплих шарів. Усередині зручний хутро, який не скачується. Зовнішній - замша. Можна носити по снігу. Замша відштовхує вологу, не промокає. Крім цього є спеціальна підкладка. Вона утримує тепло всередині чобіт;
  • Гумова завищена підошва;
  • Використання Traxion. Завдяки цій технології підошва не відстає і не лопається.

Ну і звичайно не можна обійти стороною дуті чобітки. Вони дуже теплі і практичні, легко миються, не промокають.

Довгий пуховик: яке взуття доречна


У зимовий час дизайнери пропонують вдягати довгі пуховики. Відразу варто обмовитися, що підходять вони не кожній жінці. Дуже важливим є зростання. Чим вище дівчина, тим витонченіше на ній буде виглядати ця модель куртки.
Вона має низку переваг:

  • Практична, зручна;
  • У пуховику дуже тепло, закриті всі частини тіла;
  • Під низ можна надягати будь-які наряди.

Класичні моделі, з хутряною облямівкою виглядають дорого і вишукано. До них неодмінно підійдуть чоботи з вузькою халявою на високих підборах. Вибирайте взуття з натуральних матеріалів, замші або шкіри.
На піку популярності незвичайні матеріали, драпірування. Витончено виглядають чоботи зі шкіри пітона чи крокодила. Вони можуть бути яскравого забарвлення. Поєднуйте з взуттям рукавички або шарф, і комплект буде єдиним.
Також ідеально підійдуть короткі черевики з хутром. Вам буде не тільки тепло, а й цілком зручно. Намагайтеся, щоб модель була на підборах. Низький хід в даному варіанті недоречний.
Якщо ви ексцентрична особистість можна вибрати черевики в стилі «глам-рок». Вони ідеально підійдуть до довгого пуховику.

Поради стилістів


Щоб пуховик гармонійно поєднувався з взуттям, користуйтеся наступними рекомендаціями:

  • Уггі підійдуть під укорочений і спортивний варіант куртки. З максі виробами надягати їх непотрібно. Тим самим ви повністю зіпсуєте образ, візуально зробите себе товщі і нижче ростом;
  • Зверніть увагу на взуття з рифленою підошвою. Ось уже кілька сезонів вона на піку популярності;
  • Якщо вдягаєте ботильйони до щиколотки, подбайте про щільних колготах або легінси;
  • Вибирайте зручне взуття, можна на низькому ходу. У зимовий період подібні моделі найбільш доречні.

Пуховик - універсальна річ. До нього можна підібрати взуття різної стилістики. Все залежить від заходи і образу, який ви хочете створити.


З приходом зими хочеться виглядати не тільки модно, а й отримувати тепло і комфорт від верхнього одягу. Все це може надати пуховик. Моделі можуть бути різної довжини, крою. Продумайте свій образ до дрібниць. Головне питання, з якою взуттям носити пуховик? Варіантів безліч, починаючи від зручних чобітків і закінчуючи класичними ботильйони. У статті були надані рекомендації фахівців. Вони допоможуть зробити ваш образ яскравим і цікавим.

Що підібрати до короткого пуховики?
Як обіграти спортивний спосіб?
З якою взуттям носити пуховик?
Що підібрати до короткого пуховики?
Як обіграти спортивний спосіб?
Головне питання, з якою взуттям носити пуховик?

Новости