З чим і як носити спідницю олівець

Річ на всі часи, яка підходить жінкам і дівчатам будь-якої комплекції і віку. У спідниці олівець можна виглядати сексуально і по-діловому одночасно. Така спідниця любима за свою універсальність, давно перестала бути елементом офісного стилю, зробила крок у повсякденне життя. Актуальна довжина нинішнього сезону або до коліна, або трохи нижче. З чим носити спідницю олівець варто вирішувати, виходячи з колірної гами і матеріалу спідниці.

Раніше вважалося, що спідниця олівець «вимагає» до себе обов'язково каблуки. Зараз мода стала демократичнішою. З спідницею можна надіти і лофери, і балетки, і кеди - все що, що хочеться душі, або в залежності від місця перебування (офіс, університет) або пори року.

  • Чорна спідниця - класика жанру.

Як і білий верх. Строгий низ можна розбавити декоративними елементами білого верху. Банти, жабо, оригінальні ґудзики. За межами офісу можна оголити плечі. До чорній спідниці олівець підійдуть блузки будь-яких колірних відтінків. Крім блузок влітку можна носити футболки і топи. Кожен раз отримуючи нову себе.

  • Червона спідниця олівець - річ ефектна сама по собі.

Класичні колірні рішення: червоне і чорне, червоне і біле. Дуже добре виглядає червона спідниця з блузкою в горошок і в чорно - білу смужку. Ще одне вдале поєднання червоний низ і бежевий верх або будь-які тваринні принти (леопард, зебра). У холодну пору року на зміну блуз прийдуть светри, блейзери, водолазки, жакети.

  • Біла спідниця олівець - антипод чорної.

Тут граємо на контрасті. Чорний, зелений, рожевий, сірий кольори блузок, сорочки з деніму, светри з квітковими візерунками. Або білий тотал лук. Якщо можете похвалитися плоским животиком, то носите з білою спідницею укорочені моделі светрів або топів.

  • Синя спідниця олівець

Дуже часто використовується для створення комплектів різної форменого одягу. Завдання, при створенні образу, піти від офіціозу або від асоціацій з ним пов'язаних. Отже, використовуємо яскраві кольори, наприклад, зелений, жовтий. Граємо на деталях: укорочені топи або блузки без рукавів, прикраси з бісеру та паєток. До вибору взуття необхідно підійти відповідально. Краще підібрати взуття ультрамодну. Приклад: взуття зі шнурівкою.

  • Бежева спідниця олівець сама по собі нейтральна.

Використовуючи нюдовие кольору, створюємо образ ніжний, жіночний. Всі кольори приглушені, як ніби вибілені сонцем. Бежева спідниця універсальна і поєднується з будь-яким кольором і фактурою. Це може бути і шифонова блузка, і в'язаний светр, і тонкий трикотаж. Взуття можна вибрати або в колір спідниці, або в колір верху.

  • Жовта спідниця олівець.

Ртлічно поєднується з джинсовими речами, будь то джинсова сорочка або куртка, з класичним білим або чорним. Сміливі натури вибирають леопардовий принт. Жовта спідниця здатна розбавити сірі будні і значно підняти градус настрою.

  • Зелена спідниця олівець.

Поєднується з верхом сірих і зелених відтінків, з бежевим, білим, чорним квітами. Сорочка в клітку або блузка з квітковим принтом також відмінно виглядають із зеленою спідницею. В ідеалі, щоб зелений колір був присутній як складова клітини або квіткового малюнка. Спідниця зеленого кольору відмінний варіант для літа, взимку - спосіб виглядати зовсім не по-зимовому. У холодний період Утеплюємося водолазками, жакетами, светрами. Єдине побажання - жінкам в тілі варто вибирати зелені спідниці насичених кольорів і з більш щільних матеріалів.

  • Шкіряна спідниця олівець найрізноманітніших кольорів - тренд сезону осінь - зима 2016 - 2017 року.

Підійде жінкам і дівчатам з будь-якою фігурою. Шкіряна спідниця олівець може стати основою гардероба, в ній і в бенкет і в світ. Образи від класичних елегантних до романтичних і спортивних. Шовкова блузка і шкіряна спідниця - кращі подруги. Для молодих і зухвалих - футболки з різними написами і принтами, топи і майки. При похолоданні зверху накинути куртку, жакет, парку. Для зими відмінне поєднання спідниця, водолазка, піджак. Універсальне поєднання шкіряна спідниця і светр. Светри можуть бути укорочені і з фактурною в'язкою, тонкі з м'якої вовняної тканини. Що тільки підкреслить особливий вид спідниці.

  • Мереживна спідниця олівець полюбилася багатьом цілком заслужено.

Зовсім не обов'язково бути романтичною персоною, можна створити спортивний лук, надівши зверху майку, футболку, сорочку і кеди. Блузки і топи додадуть образу елегантності, а джемпер надягайте в холодну погоду.

Спідниця олівець улюблена багатьма, а ті, хто не має в своєму гардеробі цієї речі, повинні терміново виправити ситуацію.

Поділитися в соціальних мережах

Новости