З чим і де носити гарячий тренд цього літа

  1. де доречно
  2. Сітка в місті
  3. Футболка + яскраві аксесуари
  4. Топ + шорти
  5. Спідниця + боді
  • джерело:
  • Rexfeatures

Ірина Сімейка Автор

Ті, чия юність припала на 1990-ті роки напевно мали в своєму гардеробі щось сітчасте: футболку або укорочений топ. В цьому році сітка тріумфально повернулася в моду.

де доречно

Одягти напівпрозоре плаття, що нагадує рибальську мережу, вистачить сміливості не кожній. Хіба що на пляж де-небудь на південному березі поблизу моря, так поверх стриманого купальника. Доречно сітка буде виглядати і на гарячій вечірці, яка передбачає купання в басейні - куди краще пити тропічний коктейль в довгій сукні сітці, надітим поверх бікіні, ніж старомодно обернувшись парео.

Сітка в місті

Дизайнери брендів подбали про те, що, якби ти могла надіти модні речі з сітки і в повсякденному житті. Багато сукні, спідниці та блузки з сітчастої тканини мають щільну підкладку, тому не оголюють нічого зайвого, але при цьому виглядають помірно зухвало і сексуально.

Футболка + яскраві аксесуари

Сукня з сітки має бути однотонним і виконано в стриманому кольорі, наприклад, чорному або білому. Краще уникати глибоких вирізів і розрізів. Поєднувати можна з взуттям на високих підборах і яскравою сумочкою.

На фото: плаття Marks & Spencer, сумка Aldo, босоніжки Mango

Топ + шорти

Топ з сітки зі вставками з романтичного мережива відмінно поєднується в бермудами з ніжним принтом або однотонними, в міру довгими шортами. Сандалі на низькому ходу відмінно доповнять образ.

На фото: сандалі Stradivarius, шрти Oasis, топ Warehouse

Спідниця + боді

Спідниця з сітчастої тканини повинна бути довжиною нижче колін. Разом з нею можна надіти блузку вільного крою, топ з відкритою лінією плечей або ультрамодний боді в смужку.

На фото: кеди Pull & Bear, спідниця Zara, боді Topshop

В ТЕМУ: Н Астра на романтику: 8 суконь з воланами

Новости