З чим взимку носити джинси бойфренди?

  1. Деякі особливості бойфрендів
  1. Деякі особливості бойфрендів
  2. Головні правила шкарпетки бойфрендів в зимовий період
  3. Успішні рішення на тему «з чим носити джинси бойфренди взимку»
  4. Взуття, яка підійде до «бойфрендам» взимку
  5. Деякі елементи чоловічого гардеробу все більше переходять в розряд речей універсального класу або зовсім займають міцне місце серед виключно жіночих речей і нарядів. Сорочки білого кольору, двобортні піджаки, а тепер ще й джинси-бойфренди. За умови зростання їх популярності, у багатьох молодих представниць прекрасної статі починають виникати питання на тему - з чим носити джинси бойфренди взимку, взуття кукую до них взувати та інше.

    Деякі особливості бойфрендів

    Конкретна модель міцно увійшла до переліку найбільш популярних трендів - бойфренди носять повсюдно. Їх є можливість зустріти на вулицях найбільших світових міст - Москви, Нью-Йорка, Парижа. Їх одягають незалежно від погоди і пори року за вікном. Незважаючи на всю універсальність описуваної моделі штанів, їх не так-то й легко поєднати з чим-небудь з інших, більш стандартних і класичних предметів жіночого гардеробу, особливо, коли за вікном на вулиці стоїть мінусова погода.

    Дивіться у відео нижче, з чим носити джинси бойфренди.

    Зовнішні видові якості конкретних джинсових штанів такі, що може складатися і складається таке враження, ніби дівчина позичила їх у тимчасове користування і власного чоловіка, брата або хлопця. Переломним моментом для конкретного стилю штанів прийнято вважати вихід по магазинах Кеті Холмс, яка тимчасово позичила з якоїсь причини джинси у власного чоловіка. У цей момент вона була відображена папараці. І, як підсумок - тенденція була із захопленням сприйнята і підхоплена Сарою Джесікою Паркер, за нею поспішили долучитися до свіжого подиху вітерця моди і Різ Уізерспун на пару з Вікторією Бекхем. Після того, як ці відомі жінки перейшли своєрідну межу заперечення, описувана модель стала повсюдно популярною.

    Головні правила шкарпетки бойфрендів в зимовий період

    З тієї причини, що чоловічий крій - досить-таки примхлива річ, варто дотримуватися кількох порад, щоб не потрапити в халепу з бойфрендами:

    1. Перш, ніж вирішувати - з чим носити взимку джинси бойфренди, потрібно адекватно оцінити власну фігуру - на повних і коротких ногах вони будуть погано виглядати. Краще віддати перевагу взуттю на підборах. Щоб візуально витягнути ноги.
    2. Якщо є зайве на стегнах, варто прикрити пишні сідниці довгим светром і зробити будь-якої акцент на талії - для візуального ефекту фігури у вигляді пісочного годинника.
    3. Найкращий варіант фігури для конкретної моделі джинс - прямокутник.
    4. Високим дівчатам з вузькими стегнами джинси-бойфренди додадуть обсягу там, де треба.
    5. Пишнотілим дівчатам краще утриматися від придбання подібного предмета гардероба, нехай він і вкрай стильно виглядає.
    6. Практичність штанів для холодної пори досить сумнівна, так як джинсова тканина для їх пошиття, найчастіше, використовується легка і безпосередньо виріб забезпечується «вентиляційними» отворами.
    7. Якщо бажання похизуватися в бойфрендів взимку непереборно, то тоді потрібно одягати під них теплі колготи, від 100 ДЕН і, бажано, термобілизна.

    Читайте, з чим краще носити хутряну жилетку.

    А також про те, як правильно поєднувати кольори одягу.

    Модельєри, створюючи конкретну модель, не досягали того, щоб вона підходила для всіх типів фігур. Головним достоїнством, яке і оцінили завзяті модниці по всьому світу, і якого домагалися імениті дизайнери - це зручність при носінні - коли ніщо не заважає рухатися так, як того хочеться і ніщо абсолютно не сковує рухи і не стає перешкодою навіть до того, щоб сісти на шпагат - якщо, звичайно, подібне бажання раптом виникне у чарівної особи.

    Успішні рішення на тему «з чим носити джинси бойфренди взимку»

    Тепер потрібно розповісти про те, які конкретні поєднання в одязі матимуть найбільший успіх з джинсами-бойфрендами взимку:

    • Бойфренди в зимовий період будуть непогано виглядати в поєднанні з теплою трикотажної водолазкой. У тому випадку, коли вибір припав дійсно на водолазку, є можливість доповнити її теплою жилеткою з хутром;
    • Також, досить вдалою композицією буде поєднання бойфрендів з довгим светром грубої в'язки. Подібний комплект нічого не вимагає на додаток до себе. Єдине, що якщо светр подовжений і виглядає тунікою, можна зробити акцент на грудях, одягнувши помітні намиста, або ж - доповнивши наряд широким поясом - для ефекту пісочного годинника. Вельми ефектно, тепло і стильно;
    • У тому випадку, коли светр не дуже довгий і досить дрібної в'язки - щось середнє між теплою водолазкою з щільного трикотажу і безпосередньо светром, можливо доповнити його кардиганом;
    • Також, в зимовий період, якщо вести мову вже про верхню теплому одязі, є можливість доповнити утепленій шкіряною курткою з блискавкою набік, або ж - курткою в стилі мілітарі - камуфляжну захисної забарвлення;
    • Як парадно-вихідного комплекту можна доповнювати джинси-бойфренди подовженим піджаком, на кшталт тих, які одягають на виступи диригенти;
    • Класичне подовжене пальто до коліна також буде прекрасно виглядати в поєднанні з такими джинсами в стилі «бойфренд».

    Взуття, яка підійде до «бойфрендам» взимку

    Поточна зима 2016-2017 - час, який дозволяє сміливо експериментувати і поєднувати між собою найбільш неймовірні речі. Тому, підбираючи теплу зимову взуття під новенькі зимові джинси-бойфренди, слід приділити найпильнішу увагу таким моделям:

    1. Ботфорти з натуральної шкіри на шпильці.
    2. Ботфорти з вузьким носком з натуральної замші.
    3. Ботильйони зі шкіри або замші з великою кількістю ремінців на шпильці, або ж - на невеликому стійкому каблуці.
    4. Важкі черевики на шнурівці з високою платформою.
    5. Черевики в стилі мілітарі з широкою підошвою і розширеним носком.
    6. Уггі з нубуку з хутром всередині.
    7. Тімберленд.
    8. Снікерси.

    Підібравши вподобану пару взуття можна створити неповторний і повністю завершений у власній гармонійності, жіночний образ.

    У цьому відео ви дізнаєтеся з чим краще носити бойфредом. Залишайте свої питання та побажання в коментарі до статті!

Новости