З чим носити бежеві туфлі: 5 стильних ідей

  1. З джинсами
  2. З червоним кольором
  3. З білою сукнею
  4. З однотонними речами
  5. З чорними брюками

Коли не знаєш, що взути, бежеві туфлі прийдуть на допомогу! Вони практично універсальні, так як підходять під різні наряди. Розповідаємо, як і з чим носити бежеві туфлі цієї осені.

З джинсами

Цікаво, з чим носити бежеві туфлі? Ідеальний варіант - поєднання класичних бежевих човників з джинсами. Беж чудово підходить під сині і блакитні відтінки, а наверх ти можеш надіти светр або кардіган в тон взуття або ж віддати перевагу модному піджаку в чоловічому стилі. А туфлі на низькому ходу стануть хорошим рішенням, якщо попереду тебе чекає безліч справ.

З червоним кольором

Бежевий відтінок відмінно поєднується з яскравим і ефектним червоним кольором. Якщо ти любиш модні експерименти, сміливо Міксуй бежеві туфлі на підборах з червоною спідницею, платтям або штанами. Доповнюй образ блузою або сорочкою в нейтральному кольорі, щоб не порушити гармонію відтінків.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Основа гардеробу: як і з чим носити чорні джинси восени?

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Основа гардеробу: як і з чим носити чорні джинси восени

З білою сукнею

Під біле плаття найкраще підходить світле взуття, і бежеві туфлі на високих підборах стануть підходящим варіантом. Це можуть бути туфлі-човники або закрите взуття з відкритим носком - вибір за тобою! А ось плаття в цьому сезоні рекомендуємо вибрати з легкого шифону, елегантного оксамиту або з ніжними рюшами і воланами, які в тренді цієї осені.

З однотонними речами

Look в бежево-білих тонах - втілення жіночності і м'якості. взувай модні туфлі на осінь 2017 року під білі штани, спідниці, кремові блузи і бежеві кардигани або пальто. Обирай тільки самі теплі відтінки, які будуть зігрівати тебе в цьому сезоні: кава з молоком, пісочний, світло-кремовий, шоколадний і навіть пастельно-рожевий. А ось аксесуари можна підібрати в контрастному кольорі, щоб додати образу фарб.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Старий-новий тренд: що таке бомбер і як його носити у 2017 році

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Старий-новий тренд: що таке бомбер і як його носити у 2017 році

З чорними брюками

Бежеві туфлі з чорними брюками виглядають не так ефектно, як з іншими варіантами, але такий мікс відмінно підійде для щоденних робочих зустрічей, походів по магазинах або зустрічей з друзями. Розбавити образ можна за допомогою яскравої блузи з квітковим принтом, стильною сумки незвичайної форми або красивими прикрасами.

Розбавити образ можна за допомогою яскравої блузи з квітковим принтом, стильною сумки незвичайної форми або красивими прикрасами

Новости