З чим носити бежеві туфлі?

  1. Вибираємо колір вбрання
  2. Вибираємо правильний відтінок взуття
  3. Туфлі і аксесуари
  4. Граємо з образами

Бежевий колір взуття вважається універсальним. Туфлі бежевого кольору - хороша альтернатива звичним чорним і білим моделям. Вони впишуться в будь-який повсякденний та святковий гардероб, задовольнять самий строгий дрес-код і прикрасять ніжки своєї власниці. Однак навіть така універсальна взуття вимагає особливого підходу. вибираючи бежеві туфлі , Потрібно відразу визначитися, з чим ви плануєте їх носити.

Вибираємо колір вбрання

Вибираємо колір вбрання

Так як бежевий є нейтральним відтінком, то його цілком логічно буде розбавити більш яскравими тонами. Туфлі кольору беж доповнять практично будь-який наряд. Дуже добре поєднується бежевий з різнокольоровими сукнями і блузами, світлими брюками і спідницями, всілякими аксесуарами. Однак таке різноманіття вибору спостерігається лише в разі, якщо мова йде про однотонної моделі. Коли взуття оздоблене вставками, то при виборі одягу потрібно враховувати колірну гамму цього декору. Набагато уважніше потрібно ставитися до вибору панчіх і колготок. Ні в якому разі не можна поєднувати бежеві туфлі з чорними колготками. Оптимальний варіант - панчохи тон в тон з туфлями. Такий тандем візуально подовжує ноги, роблячи їх більш стрункими. Тому повненьким дівчатам обов'язково потрібно мати в своєму гардеробі бежеві туфлі.

Вибираємо правильний відтінок взуття

Вибираємо правильний відтінок взуття

Від того, наскільки вдало ви підібрали відтінок туфель, залежить універсальність пари. Сьогодні магазини представляють безліч варіантів такого взуття. Натуральний беж, перлинно-рожевий, пісочний, пудровий колір - ці та ще багато інших тони використовують виробники при виготовленні взуття тілесного кольору. Як же вибрати свій тон? Фахівці радять купувати взуття, яка за кольором схожа з відтінком вашої шкіри. Саме така пара буде найбільш виграшно виглядатиме на ваших ніжках, візуально подовжуючи їх. Важливо і те, що бежева взуття виглядає досить сексуально, так як викликає чіткі асоціації з босими ногами. Тому легкі літні туфлі - це ідеальний варіант для дівчини-кокетки.

Туфлі і аксесуари

Взуття нейтральних тонів не вимагає дотримання особливих правил при підборі аксесуарів. Туфлі бежевого кольору відмінно поєднуються з сумкою і аксесуарами всіляких квітів і відтінків, хоч би яскравими вони не були. Однак у зв'язку з цим не варто забувати про почуття міри - бежевий завжди виграшніше виглядає в оточенні світлих соковитих тонів. З одягом чорного кольору будуть поєднуватися лише моделі, які мають темні вставки.

Якщо ж ви віддаєте перевагу дотримуватися класичних підходів при підборі аксесуарів, то цілком закономірно буде підібрати до таких туфлям сумку аналогічного відтінку. А ось весь наряд витримувати в бежевих тонах не варто. В такому випадку ви ризикуєте перетворитися в непомітну тінь самої себе. Тому якщо на додаток до туфель ви одягаєте спідницю кольору беж, то яскрава блуза або шийну хустку обов'язковий.

Граємо з образами

Така універсальна річ, як бежеві туфлі, доповнить і прикрасить будь-який образ. Для прикладу розглянемо кілька варіантів використання взуття кольору беж. Отже, якщо ви бажаєте отримати:

  • жіночний образ - виберіть легкі босоніжки або туфлі на невеликому каблуці, доповнивши їх спідницею з яскравим принтом і ніжною блузою;
  • ділової образ - надягаємо туфлі в тандемі з бежевим жакетом і сумкою аналогічного тони, в якості основного шати використовуємо плаття кольору індиго або будь-який яскравий однотонний наряд;
  • романтичний образ - бежеві туфлі будуть чудово виглядати в комплекті з ніжно-рожевим платтям, прикрашеним широким поясом.

Це лише мала частина того різноманіття образів, які дарує нам цей безпрограшний варіант взуття. По суті, такі туфлі можна носити з будь-яким одягом світлих тонів, крім хіба що нарядів в спортивному стилі.

Як же вибрати свій тон?

Новости