З чим носити білі туфлі: найстильніші поєднання

  1. З джинсами
  2. З класичними брюками
  3. З сукнею
  4. З чорними брюками

Доводимо, що білі туфлі не тільки для наречених, і на прикладі стильних образів розбираємося, з чим їх носити цієї осені. З сукнею, класичними брюками або джинсами - який варіант тобі більше до смаку?

З джинсами

Білі туфлі стали трендом цієї осені, як і біла взуття в цілому! Вони виглядають дуже ефектно і звертають на себе увагу, ну як собі такі не купити? Якщо ти не знаєш, з чим носити білі туфлі, обов'язково придивися до простого, але неймовірно популярному поєднанню туфель і джинсів. Одягай вільний светр, кардиган або жакет, щоб додати образу ще більше розкутості і невимушеності. В якості верхнього одягу вибирай модне пальто.

З класичними брюками

Білі туфлі-човники просто чудово виглядають з класичними брюками. Всього за кілька хвилин ти без праці створиш стриманий і акуратний look, який ідеально підійде для ділової зустрічі або робочого дня в офісі. Штани можуть бути контрастними або близькими з туфлями по відтінку, а наверх рекомендуємо надіти кардиган, піджак, пальто або тренч.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Модні туфлі на осінь 2017: огляд гарячих трендів

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Модні туфлі на осінь 2017: огляд гарячих трендів

З сукнею

Звичайно ж, комбінація білих туфель на підборах з сукнею - те, що потрібно для жіночного і навіть сексуального look`a. Накинь наверх модний светр або тепле пальто і вирушай на романтичне побачення, концерт або в ресторан. Не забувай про стильні ефектних аксесуарах, які підкреслять твою індивідуальність і стиль.

З чорними брюками

Дуже контрастно і стильно виглядає мікс чорних брюк, білих туфель і светри або сорочки в цих же кольорах. Такий образ ні в якому разі не можна назвати нудним, а ось мінімалістичним і стильним - це вже точно. Доповнити його можна кольоровим пальто, курткою та кардиганом або ж розбавити чорно-білий look яскравим кольором помади.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Модне взуття на осінь: огляд головних трендів

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Модне взуття на осінь: огляд головних трендів

Білі туфлі без каблука також відмінно виглядають з чорними брюками і чорним пуловером або навіть худі. А от створити світлий осінній образ тобі допоможуть білі штани, а то й побоїшся їх забруднити. Вибирай білі оксфорди, броги або Сліппер, ходити в яких дуже зручно і легко, а особливо актуально, якщо попереду важкий довгий день.

Вибирай білі оксфорди, броги або Сліппер, ходити в яких дуже зручно і легко, а особливо актуально, якщо попереду важкий довгий день

З сукнею, класичними брюками або джинсами - який варіант тобі більше до смаку?
Вони виглядають дуже ефектно і звертають на себе увагу, ну як собі такі не купити?

Новости