З чим носити черевики на тракторній підошві

  1. Варіанти поєднання даного виду взуття

Кожна модниця постійно пильно стежить за всіма новинками моди і поспішає придбати ту чи іншу новомодну річ, щоб завжди залишатися в тренді сезону

Кожна модниця постійно пильно стежить за всіма новинками моди і поспішає придбати ту чи іншу новомодну річ, щоб завжди залишатися в тренді сезону. Сьогодні мова піде про одну з таких речей, яка увірвалася на модний олімп цього року і стала лідером продажів. Це взуття на тракторній або, як її ще називають, протекторной підошві.

Варіанти поєднання даного виду взуття

Звідки з'явився цей вид взуття, і хто є її творцем? Тракторна підошва не має творця як такого, по крайней мере, ім'я цієї людини не відомо громадськості. Єдиним відомим фактом є те, що одними з перших, хто випустив подібне взуття, стали дизайнери модного будинку Jeffrey Campbell, а сталося це всього лише рік тому, в 2014. Існує легенда, що з'явилася взуття на тракторній підошві абсолютно випадково, в результаті експерименту. Дизайнери створили її з метою здивувати глядачів екстравагантної моделлю, але ніхто і подумати не міг, що за такий короткий час вона не тільки припаде до смаку публіці, але і стане модним хітом.

Що ж являє собою взуття на тракторній підошві? Це моделі взуття, які на перший погляд здаються громіздкими, епатажними і брутальними. Але примірявши їх хоч раз, ви ніколи не зможете від них відмовитися. Вся незвичайність цього взуття полягає в з'єднанні візуально важкого і грубого низу, у вигляді рельєфної підошви, і елегантного, стриманого верху. Дівчина в подібному взутті ніколи не буде виглядати під стати чоловікові в черевиках. Навпаки, вся конструкція протекторной взуття, ніби спеціально створена підкреслити всю витонченість, крихкість і жіночність фігури. Це дуже модна річ, яка здатна створити неповторний, стильний образ, підкресливши хороший смак своєї власниці.

Крім візуальних характеристик, взуття на протекторної підошві дуже зручна, комфортна і досить легка, не дивлячись на наявність часто високої платформи і каблука. Весь комфорт і безпеку створюється за рахунок наявності широкого, стійкого каблука і тих самих рельєфів на підошві, які безпосереднім чином впливають на стійкість під час ходьби. У такому взутті досить складно підвернути ногу. Переконатися в комфорт і зручність можна лише на практиці, але, за словами очевидців, в ній можна перебувати весь день і в результаті не відчувати втому і біль.

Кому ж підходить взуття на тракторній підошві? По суті, будь-яких загальних правил не існує і кожна жінка може порадувати себе модною новинкою. Але є кілька нюансів, на які варто звернути увагу. По-перше, візуальна громіздкість, яка буде підкреслено ще сильніше на дівчатах з сильно худенькими ногами. Якщо ви володарка худорлявої статури і вам дуже хочеться приміряти взуття подібного плану, то виберіть модель на невисокій платформі з маловираженими рельєфами, не варто вибирати високий, товстий каблук. По-друге, якщо ви дівчина високого зросту і всіляко намагаєтеся цей дефект приховати, тоді взуття на високій платформі і підборах не для вас. І навпаки, якщо ви страждаєте маленьким ростом і всіляко намагаєтеся його візуально збільшити, тоді сміливо вибирайте взуття на тракторній підошві. За рахунок своєї здатності збільшувати зростання на кілька сантиметрів, таке взуття підійде жінкам з пишними формами. Одягнувши взуття на рельєфною підошві, весь силует витягнеться, і буде здаватися худіше, ніж є насправді.

Які види взуття існують на тракторній підошві? Дизайнери пропонують босоніжки, туфлі, ботфорти, черевики та чоботи. Таким чином, можна обзавестися модним і стильним взуттям на всі сезони року і залишатися в тренді цілий рік. На сьогоднішній день осінь в самому розпалі і пора поговорити про незамінних в цю пору черевиках. Наприклад, модний будинок Tucino представив лаковану модель черевиків на платформі і підборах, виконану в чорному кольорі з синіми вставками. Пару прикрашають дві металеві блискавки. черевики від Stella McCartney виготовлені в сірому кольорі з яскравою білою підошвою. Виглядають вони дуже незвично і екстравагантно.

З чим краще поєднувати черевики, в яких образах використовувати і з яким одягом носити. Яких-небудь особливих правил, що стосуються кольору взуття немає, все залежить від ваших особистих смакових пристрастей. Примірявши черевики пастельних тонів, ви додасте образу елегантності і жіночності. Одягнувши черевики чорних і коричневих кольорів з щільними колготами такого ж кольору, ви зможете ще більше візуально збільшити зростання і витягнути силует, підкресливши свої стрункі ноги. Не менш актуальні в цьому сезоні черевики білого, сірого і рудого кольору.

Вибираючи, що надіти з подібним взуттям, першим приходить на розум плаття. В осінню пору, коли так хочеться сховатися від пронизливого вітру і створити максимально комфортний спосіб, найкращим чином підходять в'язані сукні будь-якої довжини і забарвлення. Можна приміряти плаття коричневих кольорів з етнічним орнаментом під парку і темних відтінків взуття. Або ж створити ніжний, романтичний образ з білосніжним в'язаним сукнею завдовжки трохи вище коліна і такого ж кольору пальто. Під такий образ краще виглядатимуть черевики білого кольору.

Не менш добре під черевики з рельєфною підошвою підійдуть сукні-сорочки . Це можуть бути моделі, виконані з джинса, щільного трикотажу та іншого. Також підійдуть сукні прямого крою, трапеції і утеплені туніки.

Не менш жіночно буде виглядати з такими черевиками спідниця, будь то спідниця олівець , Сонце або тюльпан. Спідниця може бути виготовлена ​​зі шкіри, джинса, трикотажу або вовни. Наприклад, чорна спідниця-олівець в комплекті з джинсової сорочкою з світлого деніму, шкіряною курткою і чорними лакованими черевиками. Завершеності образу додасть лакована сумка на металевій ланцюжку і подібно їй прикраси, окуляри.

Також можна приміряти шкіряну спідницю з пуловером світлих відтінків, світлим пальто і чорними черевиками на платформі і підборах.

Класичним варіантом завжди залишаються штани. Можна використовувати обтягуючі джинси, легінси , Джегінси, укорочені моделі брюк. Наприклад, це може бути образ, що складається з вузьких джинсів, светри оверсайз, укороченою дублянки і черевиків з протекторної підошвою.

Наприклад, це може бути образ, що складається з вузьких джинсів, светри оверсайз, укороченою дублянки і черевиків з протекторної підошвою

Дуже стильно виглядає комплект бежевих укорочених штанів з персикового кольору черевиками і такого ж кольору шкіряним пальто середньої довжини. Можна приміряти теплий спортивний костюм, що складається з обтягуючих штанів і толстовки в світлих тонах, і білого кольору черевиків.

Можна приміряти теплий спортивний костюм, що складається з обтягуючих штанів і толстовки в світлих тонах, і білого кольору черевиків

Сміливий, стильний наряд вийде з поєднання черевик і коротких шортів. У холодну пору шорти можна носити з щільними колготками. Пам'ятайте, що з чорними черевиками слід носити виключно чорні або безбарвні колготки. Не варто вибирати колготки яскравих кольорів і орнаментів, що не поєднуються із загальним видом образу. Яскравим прикладом поєднання черевик на тракторній підошві і шорт є комплект, що складається з шкіряних шортів, плетеного светра, куртки косухи і черевик з рельєфною підошвою. Доповненням послужить сумка невеликих розмірів або рюкзак, а також прикраси у вигляді браслетів і бус або ланцюжка.

Доповненням послужить сумка невеликих розмірів або рюкзак, а також прикраси у вигляді браслетів і бус або ланцюжка

Що стосується верхнього одягу, то з черевиками на тракторній підошві гармонійно виглядатимуть пальто, дублянки, дуті пуховики, куртки-парки, хутряні жилетки і укорочені шуби.

Що стосується верхнього одягу, то з черевиками на тракторній підошві гармонійно виглядатимуть пальто, дублянки, дуті пуховики, куртки-парки, хутряні жилетки і укорочені шуби

В цьому році взуття на тракторній підошві просто незамінна в гардеробі справжньої модниці. А при вмілому її поєднанні з одягом, можна отримати понад стильний образ, який не залишить байдужими всіх оточуючих. Не пропустіть можливість прикрасити свій образ і продемонструвати наявність витонченого, модного смаку.

Що ж являє собою взуття на тракторній підошві?
Кому ж підходить взуття на тракторній підошві?
Які види взуття існують на тракторній підошві?

Новости