З чим носити черевики в чоловічому стилі

  1. Жіночі черевики в чоловічому стилі:
  2. З чим носити черевики в чоловічому стилі?

Багато речей, які раніше вважалися суто чоловічими чудово прижилися в жіночому гардеробі. Сьогодні ми розповімо вам про черевики в чоловічому стилі і про те з чим носити це взуття унісекс.

Напевно не багато чоловіків радіють від того, що жінки поступово забирають собі їх модні дрібнички. Так сталося з деякими моделями брюк, шортів, курток, а тепер і взуття. Багато елементів вже приймають статус унісекс, тобто вони добре виглядають як на дівчатах, так і на чоловіках, а сказати точно кому це більше підходить просто не можливо.

З чого ж все почалося, хто став першовідкривачем моди унісекс?

Першовідкривачем і навіть творцем цього стилю визнано вважати Коко Шанель. Так як, саме вона показала як гармонійно і жіночно виглядає дівчина в строгому чоловічому костюмі. Саме вона забрала з чоловічого гардероба в жіночий краватки, брюки, піджаки і капелюхи. А тепер ми добралися і до взуття! У нашому гардеробі вже є оксфорди і мокасини, сьогодні ми розглянемо черевики в чоловічому стилі і те, з чим їх носити.

На сьогоднішній день для жінки в одязі головне практичність і комфорт. Тільки уявіть собі, цілий день на високій шпильці, в обтягує спідниці, та й ще й прозорою блузі! Не кожен витримає, це не звертаючи увагу на макіяж, косметику і зачіску. Саме тому жінки стали віддавати перевагу комфортного взуття в чоловічому стилі. Існує кілька видів черевик в чоловічому стилі, які відрізняються між собою по дизайну і функціональної частини, але тепер вони в стилі унісекс.

Жіночі черевики в чоловічому стилі:

Дербі - це гібрид класичних туфель і мокасинів. Вони зручні і елегантні, мають шнурівку, але при цьому можуть бути з перфорацією. Зустрічаються деякі моделі на невисокому каблуці, які модниці оцінять по-достоїнству.

Броги - класичні черевики в чоловічому стилі із закритою шнурівкою і прошитої передньою частиною носка. Родичами броги прийнято вважати оксфорди.

Сліппер або мокасини - практичне взуття на низькій НЕ рельєфною підошві. Без шнурівки, але може бути з перфорацією. Шиють з легкий, то щільних матеріалів, а іноді і з натуральної шкіри.

Монки - взуття з пряжками і ремінцями замість шнурівки. Такий модний ганстерскій стиль. Виглядають дуже стильно, але до них складно підібрати відповідний одяг.

З чим носити черевики в чоловічому стилі?

Для того щоб створити оригінальний і звичайно ж жіночний образ потрібно враховувати кілька факторів. Перш за все це особливості фігури і зовнішності, тобто колір волосся очей, ріст і так далі. Дуже важливо вирішити куди ви збираєтеся взутися в чоловічому стилі і в який час року. Розглянемо кілька модних комбінацій, які завжди і на всіх виглядають дуже виграшно.

Черевики і спідниця

Досить зухвале поєднання. Кращий варіант спідниці це короткі моделі, наприклад джинсова спідниця або вельветовий. Також підходять деякі фасони довгих спідниць , Наприклад пряма максі спідниця. Якщо ви одягаєте коротку спідницю, то подбайте про колготках. Яскраві колготки підійдуть в тому випад, якщо у вас черевики і верх наряду в нейтральних кольорах, тоді весь акцент переходить на колготки. Пам'ятайте, у вашому вбранні не повинно бути багато яскравих елементів. На верх надіньте легкий светр, футболку або майку з блейзером. А ось блузки та сорочки з черевиками в чоловічому стилі непоєднуване, тому відмовтеся від таких комбінацій.

Що стосується макіяжу і косметики, то вам доведеться поєднати жіночність і чоловічу стриманість. У зачісці відмовтеся від прикрас з квітами і великих шпильок. Добре і доречно буде виглядати класна укладання зачіски або локони.

Черевики і плаття Черевики і плаття

Стильно, сміливо і неймовірно жіночно! Сукня як і спідниця може бути довгим або коротким. Все залежить від ваших уподобань. Сукню можна доповнити блейзером або кардіганом. Відмінно буде виглядати, якщо ви доповніть плаття курткою косухой і закінчите образ черевиками в чоловічому стилі. Зачіску і макіяж краще робити в нейтральних тонах, добре буде виглядати димчастий макіяж очей.

Черевики з брюками і джинсами

Найоптимальніший спосіб виглядати стильно в чоловічих черевиках. Запам'ятайте, штани не повинні бути широкими, розкльошені або класичними. Вам потрібні завужені брюки або прямі джинси. Якщо ви надягнете з черевиками широкі штани - це буде виглядати безглуздо, а широкі джинси і черевики перетворять вас в пацанку. Дотримуйтесь баланс жіночності, поекспериментуйте з різними моделями брюк і черевиків, щоб підібрати найкращий варіант.

З усією впевненістю можна заявити, що чоловічий одяг в жіночому обличчя виглядає краще і оригінальніше. Жодна модниця не відмовить собі в стильних Оксфорд, мокасинах або черевиках. Сподіваємося вам сподобається стильні черевики в чоловічому стилі і ви зумієте створити класний наряд.

З чого ж все почалося, хто став першовідкривачем моди унісекс?
З чим носити черевики в чоловічому стилі?

Новости