З чим носити гетри

  1. Носимо гетри правильно Багато хто вважає, що гетри є елементом спортивного одягу і їх надягають виключно...
  2. Які гетри вибрати
  3. Підбірка найкращих нарядів з використанням гетр
  4. платтячка
  5. Шортики, джинси, брюки
  6. Колготки і легінси
  7. Яку вибрати взуття
  8. Що ми з'ясували

Носимо гетри правильно

Носимо гетри правильно

Багато хто вважає, що гетри є елементом спортивного одягу і їх надягають виключно футболісти. Але не варто помилятися. Мода не стоїть на місці і тепер гетри є не тільки в спортивному образі, а й мають застосування в повсякденних вбраннях. Вони залишаються дуже модними вже протягом декількох сезонів, але дозволити собі їх купити може не кожен. Вони не лякають величезною ціною просто не всі можуть скласти стильний і привабливий образ з таким незвичайним елементом гардеробу. Адже всі хочуть виглядати красиво і модно. У цій статті ми постараємося детально розповісти, як правильно носити гетри і створити з їхньою допомогою неповторні образи.

різновиди гетр

різновиди гетр

Ще в давні часи гетри використовували як зігріваючий елемент одягу. Їх одягали зверху штанів, взуття та носили виключно чоловіки.

В наш час саме спорт зробив гетри відомими. За часів СРСР вони були популярні серед чоловіків у вигляді частини футбольної форми, а також їх одягали жінки перед заняттям, в той час дуже модною, гімнастикою. Але вони використовувалися не для краси, а для прискорення розігрівання м'язів і заощадження їх від різних травм і розтягувань. Навіть зараз можна часто побачити використання гетр серед гімнастів і танцюристів. А також з метою практичності їх надягають любителі екстремальних видів спорту, наприклад, альпіністи і лижники. Їм вони потрібні не тільки для зігріву, але і для того, щоб в взуття не потрапляв сніг або камінчики з пилом.

На сьогоднішній день, гетри найбільш популярні просто як декоративна частина образу, і для його створення існує безліч типів гетр від мереживних до визнаних, від легких літніх до теплих зимових. Такий, на перший погляд, дивний і незвичайний аксесуар можна застосовувати в створенні самих різних нарядів починаючи з романтичного стилю закінчуючи спортивним і стилем в образі рок зірки. Так що давайте розбиратися, з чим носити гетри.

Які гетри вибрати

Які гетри вибрати

Цей елемент одягу універсальний, але є багато особливостей, які потрібно обов'язково брати до уваги при виборі гетр. Не забувайте про гармонійність наряду, який ви збираєтеся зробити. Не купуйте гетри з думкою, що коли-небудь ви їх використовуєте, повірте якщо не підібрати цей аксесуар до певної взутті або одязі, то ви навряд чи надягнете їх взагалі. Чудово буде, якщо ви вибрали спідничку або плаття і вже до них підберете відповідну модель, колір і довжину гетр.

Враховуйте також всі особливості вашої фігури. Смугасті гетри на повненьких ніжках будуть виглядати зовсім не витончено. А ось для такого типу фігури відмінно підійдуть однотонні моделі або з вертикальною смужкою. Велика в'язка теж не буде хорошим вибором при даній особливості ніжок. Як відомо, будь-які речі з великою в'язкою візуально збільшують обсяг.

Для невисоких дівчат також існують деякі правила при виборі цього аксесуара. Не потрібно вибирати гетри з горизонтальними смужками. Вони візуально зменшать і так невисокий зріст, і ви будете здаватися повніше, ніж є насправді. Як носити гетри фото найкраще передасть всі ці фактори.

Найпростіше у виборі гетр власницям струнких і довгих ніжок. Їм підходять всі моделі і кольору. Ви можете сміливо експериментувати з вибором такого атрибута. Ті, у кого занадто струнка фігура, можуть виправити це, підібравши гетри з великою в'язкою, а дівчата, які хочуть підкреслити свою стрункість можуть зупинити свій вибір на обтягуючих і більш легких моделях.

Підбірка найкращих нарядів з використанням гетр

спіднички

спіднички

Так як гетри - це в основному осінній аксесуар йому вірний товариш спідниця. Довжина гетр залежить від довжини спідниці. Вони допомагають якомога довше залишатися красивою в спідниці навіть в холодну погоду, тим самим продовжують осінній сезон. Це поєднання є одним з найбільш простеньких, тому при створенні такого наряду дуже важко помилитися.

Вибір гетр залежить від стилю спіднички. Класичні строгі спідниці найкраще поєднуються з легкими мереживними гетрами однотонного кольору. Якщо наряд не дуже насичений іншими аксесуарами, можете експериментувати з рюшами, гудзичками, бантиками на гетрах. Але не потрібно занадто багато таких дрібних деталей. З спідницею найкраще поєднуються гетри довжиною по коліна.

За допомогою такого аксесуара легко можна створити будь-який образ, навіть діловий. Але для походу в офіс він не підійде, так як відрізняється особливою оригінальністю.

Спідниця з джинсового матеріалу стане відмінною частиною стилю кежуал. Звичайно ж, ще це залежить від того, що ви одягнете на верх і яку підберете взуття. А також довжина гетр залежить від довжини спідниці.

платтячка

платтячка

У цій варіації ви також просто не зумієте промахнутися. З чим носити гетри взимку? Таке вбрання ви можете побачити і влітку і в самий холодний сезон. Для легкого літнього вбрання відмінним поєднанням буде плаття з шифону та тоненькі гетри довжиною вище колін. Але найкраще, та й популярніший наряди з гетрами восени або взимку. Вони допоможуть залишатися жіночною в холодну погоду при цьому ваше здоров'я нітрохи не постраждає. Моделі суконь можуть бути різними. І зимові і класичні наряди будуть виглядати стильно в будь-якому випадку. Гетри можна вибирати будь-якої довжини, дивлячись наскільки довга сукня. Матеріал і модель також залежить від того з чого виготовлено сукню і для якого сезону воно призначене. Зимові моделі заворожуюче виглядають з в'язаними гетрами.

Шортики, джинси, брюки

Шортики, джинси, брюки

Довгі гетри чудово поєднуються з шортиками. Класичні моделі шорт виглядають з однотонними гетрами, а ось джинсові поєднуються з найрізноманітнішими квітами і моделями. А також ви можете додати деякі елементи декору, якщо це не зіпсує ваш образ. Такі наряди є універсальними, так як їх можна використовувати в будь-яку погоду, в холоди досить надіти колготки. Однаковий колір взуття, колгот, гетр і шорт додасть елегантності та оригінальності.

З джинсами також існує безліч варіантів для створення неповторних образів, особливо це стосується зимових варіацій. Причому створити стильний і витончений образ не так і важко, все що потрібно, це джинси заправити в чобітки і зверху надіти гетри. Цей варіант є класикою, а тому він завжди виграшний. Поєднувати штани з гетрами набагато складніше, так як підібрати підходящу комбінацію не так легко як з джинсами, а тому до вибору потрібно підійти кілька відповідально. У вашому вбранні повинен бути хоча б один елемент однотонного кольору, а взуття повинна підходити або до штанів, або до гетри.

Колготки і легінси

Колготки і легінси

Комбінувати ці елементи одягу потрібно з дуже великою обережністю, так як зіпсувати такий наряд, можна не докладаючи особливих зусиль. Але переживати, а тим більше боятися таких поєднань не потрібно. Намагайтеся правильно підібрати колірну гамму кожного елемента наряду. Якщо ваша душа лежить до вибору яскравих колгот, так зробіть акцент виключно на них, а гетрами просто доповніть весь інший наряд, підібравши їх більш спокійного і м'якого відтінку.

Якщо ви фанат насиченого кольору гетр, то зробіть все навпаки - надіньте тьмяних, нейтральних тонів легінси або колготки. Такий варіант найуспішніший з в'язаними гетрами, цей наряд буде виглядати чудово за рахунок поєднання тканин. Не бійтеся експериментувати з однотонними образами, просто робіть акцент якимось аксесуаром насиченого кольору.

Яку вибрати взуття

Яку вибрати взуття

Багато хто лякається при поєднанні взуття з таким нарядом. Але насправді не все так страшно. Існує безліч варіантів, де гетри відмінно комбінуються з кросівками, ботильйони, туфлями на шпильці. У поєднанні гетр з взуттям обмеження відсутні, але і є деякі правила, до яких ми б радили прислухатися. Якщо взуття на плоскій підошві то не потрібно прикривати п'яту, краще вибирайте гетри по щиколотку, а ось п'яточку ви можете прикрити в тому випадку якщо у взутті, є хоча б маленький каблучок. Для взуття на високих підборах існують навіть окремі види гетр, в яких виробники зробили невеликий розріз для каблука, але якщо у вас звичайна модель, то надягайте її з напуском приблизно на пару сантиметрів.

Дуже часто бувають проблеми з комбінуванням черевик і гетр. Допускається маса помилок, наприклад, надягають такий аксесуар зверху черевик. Потрібно всього лише заправляти гетри в черевики і вибирати підходящу довжину аксесуара, щоб він був вище хоча б на десять сантиметрів. По-особливому виглядають гетри в поєднанні черевик на шнурках. Точно за таким же принципом комбінують і півчобітки. Як носити гетри з черевиками фото того кращий приклад.

Що ми з'ясували

Що ми з'ясували

Гетри - це специфічний і в той же час універсальний аксесуар, за допомогою якого можна створити непереборні образи як для повсякденного вбрання, так і для ділових зустрічей. Практично будь-які поєднання можуть бути ідеальними, в цьому теж полягає універсальність гетр. Як і будь-які інші елементи одягу, при створенні наряду, вибір цього аксесуара схиляється до правил. Потрібно враховувати особливості своєї фігури, підбирати відповідні кольорові гами, вибирати відповідне взуття. Не бійтеся експериментувати, комбінуючи яскраві кольори гетр або ж інших частин образу, головне, щоб вам подобався ваш зовнішній вигляд. Вибирайте те, що вам до душі і в чому ви будете почувати себе комфортно. Нехай ваші наряди будуть чарівними при будь-яких обставинах.

З чим носити гетри взимку?

Новости