З чим носити лофери жіночі? Фото, як вибрати образ, приклади

  1. Кому протипоказані лофери?
  2. Як вибрати наряд під лофери? трохи правил
  3. З чим надіти лакові лофери? шукаємо образи
  4. Лофери на товстій підошві і платформі. Збираємо стильний наряд
  5. Образи з чорними Лофери. фото
  6. З чим носити лофери білі? варіанти
  7. Червоні лофери: приклади
  8. Бежеві лофери - класика
  9. Лофери на підборах? Можливо!

Справжня революція в одязі сталася тоді, коли жінки стали «виходити в люди» в чоловічих брюках. Але жінки не зупинилися тільки на них, а «привласнили» собі і піджаки, і светри, і сорочки, і навіть взуття. Однією з таких різновидів типово чоловічого взуття, перекочувала в гардероб леді, стали популярні в усьому світі лофери, які не збираються поступатися своїми позиціями в світі моди і в наш час. Отже, з чим носити лофери жіночі? Фото-образи, які ми пропонуємо, цілком можливо «впровадити» в життя. Ми розповімо про те,

Ми розповімо про те,

Це туфлі в класичному стилі, що стали особливо популярними ще в 60-ті роки двадцятого століття, завдяки дому моди Gucci, який саме Лофери віддав роль своєї візитної картки. З тих пір лофери вже не покидали подіумів і столичних вулиць.

З тих пір лофери вже не покидали подіумів і столичних вулиць

Лофери бувають двох видів: tassel loafers, прикрашені мініатюрними пензликами з шкіри на передній частині туфель (союзке) і пенні-лофери, які отримали свою назву від монетки в один пенні, яку студенти засовували в проріз перемички зі шкіри або замші, що замінює в цьому різновиді Лофери шкіряну пензлик. Лофери зовні дуже нагадують інші дуже популярні туфлі - мокасини, але при цьому справжні лофери, на відміну від мокасин, завжди мають жорстку підошву і нехай навіть невеликий каблук.

Лофери зовні дуже нагадують інші дуже популярні туфлі - мокасини, але при цьому справжні лофери, на відміну від мокасин, завжди мають жорстку підошву і нехай навіть невеликий каблук

У сучасних магазинах лофери можна зустріти різної кольорової гами, від світлих і темних до неоново яскравих, з принтами і різної фурнітурою. Матеріал взуття, як правило - натуральна шкіра, яка може бути різної фактури: гладка шкіра, замша, лак, і шкіра рептилій і леопарда або їх майстерна імітація.

Матеріал взуття, як правило - натуральна шкіра, яка може бути різної фактури: гладка шкіра, замша, лак, і шкіра рептилій і леопарда або їх майстерна імітація

Жіночі моделі можуть практично не відрізнятися від чоловічих, маючи низький каблук, а можуть бути і на танкетці, високому або середньому підборі, і навіть на підборах, майже наближається до шпильці. Ширина каблука жіночих Лофери так само може бути різною. Сучасні модниці все частіше задаються питанням яке взуття з чим носити, однак необхідно знати, що лофери підходять не всім.

Кому протипоказані лофери?

Незважаючи на те, що лофери представляють собою дуже зручну різновид взуття, не всім можна носити ці модні туфлі. В першу чергу це стосується тих, хто хоче носити це взуття на високих підборах, оскільки постійне і тривале носіння такого взуття завжди псує здоров'я жіночих ніг і спини, незважаючи на спокуса удаваного зручності Лофери на підборах. Це стосується, безумовно, і вагітних жінок, і жінок з проблемами кровообігу в ногах, що мають схильність до варикозу. Зате вони можуть носити будь-які моделі Лофери на низькому і середньому каблуці (приклад на фото).

А ось тим, у кого ноги трохи коротше щодо тулуба, не підійде, навпаки, класичне взуття без каблука з явно чоловічим, незважаючи на жіночі варіації, силуетом. Те ж саме можна сказати власницям надмірно повних і широких литок і щиколоток - якщо надіти лофери з одягом, що відкриває ці зони, то силуету це не додасть жіночності. Якщо ж ноги дуже тонкі, то класичні варіанти Лофери і тут невигідно це підкреслять. Те ж саме можна сказати і про тих жінок, чия ступня великого розміру - залишається швидше чоловічим стиль навіть жіночих класичних Лофери візуально зробить стопи ще більше.

Втім, якщо дуже хочеться носити ці зручні і модні туфлі, завжди можна знайти вихід, підібравши собі найбільш оптимальний варіант з досить великого арсеналу моделей, враховуючи свої анатомічні особливості і вміст гардероба.

Як вибрати наряд під лофери? трохи правил

Що стосується гардеробу, то лофери відмінно підходять до ділового стилю, до кежуал, етно і бохо стилям, до джинсів і шкіряному одязі, і навіть, за умови наявності каблука або танкетки, до витонченого вечірнього вбрання.

Цей список можна продовжувати ще дуже довго, оскільки туфлі-лофери поєднуються з великою кількістю різноманітного одягу. До того ж підбирати образи буде простіше, якщо знати, що найбільш надійними варіантами актуальних образів, що підходять під лофери, можна вважати ті, в які добре вписуються інші дуже популярні туфлі - балетки. А це джинси всіх фасонів, строгі брюки, вузькі брюки або штани вільного покрою, різноманітні шорти, спідниці від міні до максі, одяг спортивного стилю, сукні в дусі «сафарі» і навіть брючні костюми в стилі кежуал. Зверху може бути надітий тренчкот, джинсова або шкіряна куртка, плащ, хутряний або в'язаний жилет, тренчкот (особливо середньої довжини), вкорочене пальто.

Крім того, що лофери можна носити на босу ногу, їх можна надягати і з колготами, гетрами, гольфами і навіть шкарпетками, тільки вони не повинні бути занадто тонкими.

В даний час лофери з пензликами модними фешн-оглядачами і блогерами визнані небезпечними з точки зору створення нового, свіжого образу, оскільки таке взуття при найменшій промаху в підборі одягу додасть зовнішньому вигляду громіздку старомодність. Речі яскравих забарвлень виглядають поруч з таким взуттям химерно і нарочито, тому не варто перевантажувати ними образ, краще надягти з класичними Лофери з пензликом джинси і майку без строкатих принтів, сорочку з джинсами або брюками, сукні з щільної тканини з колготками без малюнка.

Речі яскравих забарвлень виглядають поруч з таким взуттям химерно і нарочито, тому не варто перевантажувати ними образ, краще надягти з класичними Лофери з пензликом джинси і майку без строкатих принтів, сорочку з джинсами або брюками, сукні з щільної тканини з колготками без малюнка

Дівчатам часто подобаються лофери з леопардовим принтом, які настільки яскраві самі по собі, що їх важко не помітити, тому в даному випадку інша одяг повинен бути в одній гамі, без принтів і зайвих деталей. Такі леопардові лофери добре виглядають з тими ж джинсами і однотонними майками, особливо трапецевідного силуету, а так само сукнями та спідницями з легких тканин. Ще варіант:

Ще варіант:

З чим надіти лакові лофери? шукаємо образи

Взуття з лакованої шкіри знову тріумфально повертається на модні подіуми, а значить, і в реальне життя. Таке взуття завжди виглядає нарядно, не втрачаючи при цьому в елегантності, і асоціюється з буржуазної респектабельністю і навіть певним шиком. Але з чим носити лаковані лофери? Ні в якому разі не можна носити аналогічні аксесуари з лаку, особливо це стосується сумок будь-яких розмірів і фасонів, а всі інші види шкіряних сумок не повинні збігатися за кольором з кольором лакових туфель, оскільки лофери з лакової шкіри повинні бути центром композиції і цвяхом образу. Якщо в образі передбачається спідниця, то вона повинна бути в поєднанні з щільними колготами в тон, неодмінно матовими і без малюнка.

Лаковане шкіра не дуже вишукано виглядає в літніх образах, зате відмінно обігрується в весняних і осінніх луках. Крім одноколірних, які підходять за тону колгот, обов'язково щільних, без натяку на блиск, з лаковими Лофери відмінно виглядають міні-шорти і міні-спідниці з вовняних і кашемірових тканин або з твіду. Можна надіти укорочені джинси або штани, щоб лакова взуття постала у всій красі. Лаковані моделі Лофери просто створені для верхнього одягу будь-якого стилю, а особливо вірною доброї класики, зшите із твіду, кашеміру і дорогий вовни. Причому підійдуть і куртки, і півпальто, і пальто.

Не менш стильно лакові лофери поєднуються з верхнім одягом, зшите із шкіри матовою. З напівпальто і куртками класичного фасону і навіть з короткими куртками-бомберами і рокерських косухи їх також можна носити.

Лофери на товстій підошві і платформі. Збираємо стильний наряд

Такі «напів-черевички» на перший погляд, виглядають грубувато і нічим не нагадують елегантну класику. Але насправді їх просто потрібно вміти гармонійно «вбудовувати» в образ, що дозволяє домогтися дуже цікавих і стильних результатів. Грубу підошву таких Лофери покликана компенсувати одяг з легких тканин: шифонові спідниці і сукні, футболки і блузки в стилі бохо, з розширеним донизу силуетом в поєднанні з короткими шортами або джинсами-скинни.

Образи з чорними Лофери. фото

Лофери чорного кольору, як і будь-яка інша аналогічна взуття з чорної шкіри, універсальні, і поєднувати такі туфлі можна без праці з самої різної одягом. Щоб уникнути небезпеки, краще не носити з ними штанів і спідниць з темно коричневої тканини. Але якщо все ж коричневі речі надіті, потрібно просто розбавити образ яскравими аксесуарами, що поєднуються з коричневою гамою.

Щоб образ вийшов веселим і нетрадиційним, можна надіти під чорні лофери шкарпетки, гетри або колготи соковитих несподіваних забарвлень або чорні.

З чим носити лофери білі? варіанти

Товари з білої шкіри, зрозуміло, носять влітку, і їх стиль - це пряме відсилання до витоків створення цих знаменитих туфель - білі лофери входили в обов'язкову для британських моряків уніформу, а так само користувалися великою популярністю у яхтсменів. І до цього дня морські мотиви - найкраще рішення для образу з білими Лофери. Шорти-міні, укорочені джинси, капрі, тільняшки і футболки в синьо-білу смужку, а також пастельні короткі кофтинки - ось те, що потрібно.

Червоні лофери: приклади

Червоний колір взуття приковує вся увага, він занадто зухвалий, яскравий і безкомпромісний, щоб залишатися непоміченим. З червоними Лофери чудово і доречно буде виглядати будь-який одяг білого кольору від суконь, спідниць та брюк з блузками до футболок з шортами і білими джинсами. Краще, якщо це буде монохромний наряд, що складається з яскраво-білих речей без всякого малюнка.

Червоний колір так само відмінно підходить до морської тематики, будучи її складовою. Білі джинси, укорочені білі брючки або скинни, шорти і тільник або смугаста футболка-плаття бездоганно підходять до Лофери червоного кольору і є класикою жанру.

Але в тренді - більш складне і сміливе використання червоного кольору взуття в поєднанні з рожевим, оранжевим, м'ятним і зеленим. Якщо хочеться бути модним без ризику, то достатнім приводом надіти червоні лофери буде наявність на одязі принтів всіх перерахованих вище відтінків, за умови, що насиченість колірної гами принтів збігається з насиченістю кольору взуття. Взуття брусничних і рубінових відтінків повинна поєднуватися з такими ж яскравими відтінками принтів на одязі. Коралові ж і червоні лофери якнайкраще доповнять пастельні відтінки.

І, безумовно, джинс.

Бежеві лофери - класика

Лофери бежевого кольору, як і інших пастельних відтінків добре поєднуються з одягом в тій же гамі, але більш насичених тонів. Добре виглядають бежеві лофери в поєднанні з одягом світлих відтінків сірого, беж, а так само кремовим і білим кольором одягу.

Дуже витончено і ніжно буде виглядати образ, складений з бежевих Лофери і білих штанів і светра, білої спідниці і білого тренчкота, білих джинсів і білої водолазки, та й будь-який інший підходящої по стилю білого одягу.

Лофери на підборах? Можливо!

Крім дуже популярних моделей Лофери на танкетці, одними з найбільш улюблених моделей цього фасонів туфель, придбаних жінками, стали лофери на підборах, оскільки це сама жіночна і елегантна категорія цього взуття. На сьогоднішній день вона вигідно відрізняється від перших подібних моделей, що мають занадто широкі і товсті каблуки. Існують різноманітні нові моделі Лофери із середнім по ширині, трикутними і тонким, що нагадує шпильку, каблучком. Особливо модні лофери мають складний геометричний каблук.

Лофери на підборах чудово поєднуються з усіма вищеописаними варіантами одягу для класичних моделей, але найоптимальнішим варіантом можна вважати вибір класики під такі туфлі: прямі штани, строгі костюми, спідниці-олівці. Віддаючи данину стилю кежуал, потрібно додавати в нього елементи класичного стилю і ділової офісної одягу. Навіть невелике доповнення у вигляді класичного твідового жилета і краватки або метелика з блузою-сорочкою буде дуже гармонійно і доречно виглядати разом з Лофери на підборах. Поради щодо вибору вбрання під таке взуття дивіться тут:

І відео з чим носити лофери жіночі. Фото цікавих образів, які ви можете створити самостійно:

Ще дещо по темі:

Кому протипоказані лофери?
Як вибрати наряд під лофери?
Отже, з чим носити лофери жіночі?
Кому протипоказані лофери?
Як вибрати наряд під лофери?
Але з чим носити лаковані лофери?
З чим носити лофери білі?
Лофери на підборах?

Новости