З чим носити пуховик: взуття, сумка, головний убір

  1. Класифікація пуховиків
  2. за кольором
  3. за фасоном
  4. підбираємо аксесуари
  5. сумка

Запитайте у будь-якого чоловіка, який живе над південних областях Росії, якою має бути верхній зимовий одяг, і він вам впевнено скаже, що:

  • тепла;
  • легка;
  • недорога;
  • непромокаючий.

А жінка тут же додасть:

  • красива;
  • щоб добре стиралася.

Всім цим вимогам сьогодні відповідає пуховик.

Прародителькою цієї універсальної одягу з упевненістю можна назвати російську знамениту на весь світ тілогрійку. Однак, як вона змінилася! Якщо спочатку ця об'ємна теплий одяг підкуповувала лише своєю практичністю, то в останні кілька років, завдяки новим технологіям, пуховик сильно схуд і покращав. У нього з'явилася талія і безліч прихильниць. Тільки не всі з них представляють, з чим носити пуховик.

Класифікація пуховиків

по довжині

по довжині

Якщо ви не знаєте, з чим носити довгий пуховик, підійдіть до дзеркала і оцініть побачене в ньому об'єктивно. Тіло здається приземленим, тому що ніг залишилося мало, а значить, їх треба подовжувати. Для цього вже сотні років жінкам служить взуття на підборах. Крім того, не можна розширювати те, що залишилося видатним нижче Подолу. Не можна одягати себе в широкі штани! Тільки в вузькі!

Тільки в вузькі

Тепер визначимося, з чим носити пуховик довжиною трохи нижче талії, куртку. Ця цілком спортивний одяг, тому і вимоги пред'являє відповідні. Штани, джинси, спідницю до коліна відмінно доповнить в'язаний головний убір, теплі зимові кросівки або інша взуття без підборів. Гуляти по вулиці в такому одязі при низькій температурі може призвести до, але до метро добігти можна.

З чим носити пуховик не надто короткий або куртку середньої довжини до середини стегна? У ньому поєднується спортивний стиль з елегантністю. Тому всі розумні комбінації дозволені. Його можна надягати навіть з довгою спідницею.

за кольором

Рідко виникають сумніви, з чим носити чорний пуховик, тому що цей колір універсальний. Єдина умова - не переборщити з насиченими тонами. Нехай їх буде не більше одного + два півтони. наприклад:

  • жовті (насичений колір) рукавички, шарфик, головний убір з блакитним малюнком;
  • взуття сіра з жовтими шнурками;
  • блакитні джинси.

На питання «з чим носити білий пуховик?» Відповідь буде такою ж. Зверніть увагу на фото.

Білу куртку доповнює взуття (домінантний чорний колір), головний убір і рукавички (слабкий рожевий тон), сумка і шарфик (слабкий сталевий тон)
Білу куртку доповнює взуття (домінантний чорний колір), головний убір і рукавички (слабкий рожевий тон), сумка і шарфик (слабкий сталевий тон). На другому фото роль головного кольору грає насичений гірчичний. Пам'ятайте, що деякі тони (бежевий, рожевий, жовтий і навіть зелений ) Можуть бути як домінантними в насиченою концентрації, так і легкими в світлих розбавлених відтінках.

Пам'ятайте, що деякі тони (бежевий, рожевий, жовтий і   навіть зелений   ) Можуть бути як домінантними в насиченою концентрації, так і легкими в світлих розбавлених відтінках

Все це просто тому, що білий, сірий і чорні кольори нейтральні і універсальні. Але з чим носити синій пуховик або червоний? Ось вже їх точно не назвеш нейтральними. Відкриємо ще один секрет дизайну: можна поєднувати два сильні кольори, але тоді вже в доповненні до них брати будь-якої один слабкий і легкий. Дозволено навіть скласти патріотичний синьо-червоний комплект, розбавивши його білими аксесуарами.

Дозволено навіть скласти патріотичний синьо-червоний комплект, розбавивши його білими аксесуарами

Ось ще один ризикований відтінок, що викликає безліч суперечок - коричневий. І правда, з чим носити коричневий пуховик?

І правда, з чим носити коричневий пуховик

Якщо вже ви вибрали собі одяг такого кольору, не піддавайтеся на яскраві спокуси. Нехай ваше взуття буде в тон, сумочка трохи світліше, а ось головний убір і шарф може трохи виділятися темно-синім відтінком. Цікаво буде виглядати, як маленьке доповнення - червоний, або насичений бежевий, або білий штрих.

за фасоном

Довжину ми вже розглянули. Але є ще інші об'єкти фасону. Наприклад, хутряний жіночий пуховик з коміром та манжетами з шкурки песця, що цілком логічно при мінусовій температурі. Якщо хутро і куртка одного кольору, ніяких додаткових правил знати не треба. Єдиний нюанс полягає в тому, що ні взуття, ні головний убір, ні сумочка не повинні мати будь-якого іншого хутра. Якщо він буде, то тільки той же самий, в нашому прикладі - песець.

Якщо до пуховику пришитий хутро, колір якого не збігається з кольором куртки, постарайтеся, щоб цей відтінок повторився в іншому одязі або аксесуарах. Наприклад, сірий колір можна продублювати спідницею. Бежевий відтінок легко повториться в сумочці або рукавичках.

підбираємо аксесуари

шапка

Пуховик не розглядається як гламурна дорога вихідна одяг. Хоча в ньому і з'явилися елегантні форми, пам'ять про виключно спортивне минуле ще залишилася. А значить, ніяких капелюшків з пір'ям або з вуаллю одягати не доведеться.

То яку шапку носити з пуховиків? Ідеально підходить в'язаний комплект з шарфа, рукавиць та шапки. Колір вибирайте, згідно описаним вище правилам. Якщо ваш пуховічок нейтральних тонів, комплект може бути не однотонним. Наприклад, на теплий бежевий, сірий або рожевий тон можна помістити червоний і зелений орнамент.

Наприклад, на теплий бежевий, сірий або рожевий тон можна помістити червоний і зелений орнамент

Демократично і цілком спортивно виглядає і модна шапка-вушанка. Буде ідеально, якщо хутро на ній співпаде за кольором і якістю з опушкою пуховика. Капелюх з полями теж має право бути, але лише в певному простому «народному» дизайні.

Капелюх з полями   теж має право бути, але лише в певному простому «народному» дизайні

сумка

Все вирішили і підібрали, залишилося з'ясувати, яку сумку носити з пуховиків. Зрозуміло, що ні червоний клатч зі стразами, ні гламурна сумочка на золотому ланцюжку до коліна, сюди не підійдуть.

Згадаймо, що ходити нам доведеться по зими, а значить і сумка повинна бути зимової. Логічно буде виглядати добротний шкіряний аксесуар середньої величини або велика сумка з безліччю відділів. Короткий пуховик погодиться бути сусідами навіть з рюкзаком.

З чим носити пуховик не надто короткий або куртку середньої довжини до середини стегна?
На питання «з чим носити білий пуховик?
Але з чим носити синій пуховик або червоний?
І правда, з чим носити коричневий пуховик?
То яку шапку носити з пуховиків?

Новости