З чим носити руді (помаранчеві) чоботи? Піднімаємо настрій на рахунок раз!

  1. Які штани носити з помаранчевими чобітьми?
  2. Спідничні луки з чобітьми рудого кольору

Навіть настільки яскравий відтінок, як рудий, може брати участь в образах не тільки повсякденних, але і робітників, а також неординарних. Він додасть позитивних емоцій, підніме настрій, зробить наряд більш цікавим, таким, що запам'ятовується. Це взуття, яка здатна виправити будь-які недоліки в цибулі, а також змусити не зовсім нові речі раптом перетворитися. Помаранчевий колор дружить з багатьма квітами і може створити неймовірно ефектні поєднання з іншими речами комплекту. Так з чим носити руді чоботи, щоб образ не виглядав спірно, а вражав своєю стильністю?

Які штани носити з помаранчевими чобітьми?

Ніщо не може створити такого яскравого і в той же час в міру стриманого ансамблю з джинсами, ніж чоботи оранжевого кольору. Це може бути модель на підборах, танкетці, плоскій підошві, з високою халявою або півчобітки. Вибирайте денім класичного темно-синього відтінку і прямого, облягає крою. Допустимі і моделі нейтральної гами кольорів. Найбільш вдалі штани, виконані з тканини з еластичними волокнами, які тримають форму і практично не мнуться. Лук в casual style можна доповнити суворої сорочкою, водолазкой, лаконічного дизайну блузою, топом однотонного забарвлення або з непомітним принтом. Таке вбрання підійде для роботи і повсякденних турбот. Спробуйте додати до нього приталений жакет, пряму куртку без надмірностей, шубку або хутряний жилет, і рівних вам не буде!

повсякденний брючний цибулю з рудими чоботами повсякденний брючний цибулю з рудими чоботами

Прогулянку, зустріч з друзями, шопінг і навіть подорож за місто допоможе скрасити союз рудих чобіт з теплою вовняною накидкою або пончо, що привертає увагу оточуючих своїми етнічними мотивами в малюнку. Компаньйонами до двох настільки помітним речей вибирайте однотонні брюки з бавовни або велюру сірого, білого, коричневого відтінку, гармонійного з забарвленням верхнього одягу. Це дозволить врівноважити цибулю, і успіх такого комплекту буде гарантовано!

яскравий образ з акцентними чобітьми рудого кольору яскравий образ з акцентними чобітьми рудого кольору   образ з шортами і високими рудими чоботами в вуличному стилі образ з шортами і високими рудими чоботами в вуличному стилі

Якщо, крім яскравих чобіт, в вашому вбранні переважають темні речі, то відсутнього колориту поряд додадуть аксесуари, підібрані в тон до взуття. Вибирайте на свій смак оригінальний ремінь, біжутерія або сумка виконає роль акцентного штриха.

Спідничні луки з чобітьми рудого кольору

Високі чоботи і жіночне плаття, що може бути більш привабливим? До помаранчевої взуття підійдуть не тільки моделі однотонні, але і вироби з помітним принтом у вигляді рослинного малюнка, абстракції, геометричних фігур. Важливо, щоб в плаття присутній рудий відтінок, блідий або яскравий. Фасони цього предмета гардероба актуальні будь-які: приталені, облягаючі, прямі, розкльошені. Але вони повинні поєднуватися за стилем з чобітьми. Довжину сукні підбирайте з тим розрахунком, щоб воно дозволяло безперешкодно споглядати акцентну взуття.

етнічне плаття і помаранчеві чоботи в жіночому образі етнічне плаття і помаранчеві чоботи в жіночому образі

Помаранчеві чоботи органічно вписуються і в спідничні комплекти. Від ділових, строгих фасонів спідниць краще відмовитися, найкращим рішенням стануть моделі міні та міді довжини прямого крою, розкльошені, в формі трапеції. Верх можна вибрати будь-яким на свій розсуд, адже саме він створює необхідний настрій всього наряду. Для неординарного образу підійде оригінального фасону майка або асиметричний топ, для більш стриманих луків віддайте перевагу блуз, водолазкам або сорочок.

помаранчеві півчобітки в повсякденному цибулі зі спідницею помаранчеві півчобітки в повсякденному цибулі зі спідницею

Підбираючи гармонійних до чобіт компаньйонів, орієнтуйтеся на наступні дружні помаранчевому Колорит кольори: білий, всі відтінки коричневого , Жовтий, бірюзовий , темно синій, гірчичний , смарагдовий , Фіолетовий. Пам'ятайте, що чим соковитіше забарвлення вашого взуття, тим спокійніше повинен бути колорит поєднується з нею одягу і навпаки. Завжди стежте за тим, щоб не виглядати в демісезонні кричущо: вчасно замінюйте помітні речі предметами гардероба в нейтральних тонах, враховуйте те місце, куди ви збираєтеся надіти свій комплект. Будьте прекрасні і піднімайте собі настрій за допомогою неординарних рудих чобіт!

фото:

1,3. © carolglezt
2,5. © guccisima
4. © tentation
6. © fashionsmile

Текст: Тетяна Душенкова. Публікація: Валентина Чайко.

Які штани носити з помаранчевими чобітьми?
Так з чим носити руді чоботи, щоб образ не виглядав спірно, а вражав своєю стильністю?
Які штани носити з помаранчевими чобітьми?

Новости