З чим носити снікерси на танкетці: фото, відео, поради

  1. Снікерси - із спортивних залів на подіуми
  2. Спорт-шик в гардеробі: з чим носити кросівки
  3. Кеди: комфорт і практичність без шкоди для стилю
  4. Снікерси на танкетці: ще кілька сантиметрів стилю

Маленький тест на знання модних трендів: що першим приходить вам на думку при слові «снікерси»? Якщо шоколадні батончики - вам пора освіжити ваші знання в області стилю. У «модному раціоні» сучасних прихильниць стріт-стайл кросівки і кеди на м'якій гумовій підошві - снікерси - стали невід'ємним елементом вже кілька сезонів тому і зараз знаходяться на піку популярності. З чим носити снікерси, хто винайшов цю взуття і які саме кросівки модні в цьому сезоні.

З чим носити снікерси, хто винайшов цю взуття і які саме кросівки модні в цьому сезоні

Снікерси - із спортивних залів на подіуми

Назва «снікерси» (або снікери) походить від англійського слова sneak - крастися, підкрадатися. Називають так кросівки через їх м'якою гумовою підошви, що дозволяє рухатися практично безшумно.

Перші снікерси були випущені фірмою Nike - це була взуття, призначена виключно для занять спортом.

Однак з часом прихильники стріт-стайл і молодіжних субкультур зробили черевики снікерси частиною свого повсякденного способу і модним аксесуаром.

Кілька сезонів тому мода вулиць проникла і на подіуми - снікерси зробили частиною модних колекцій багато будинків від-кутюр.

А жіночі кеди на танкетці, винайдені дизайнером Ізабель Маран, придбали таку приголомшливу популярність, що подібну модель включили в свій асортимент практично всі взуттєві бренди - від люксових до самих бюджетних.

Рідкісне фото знаменитостей в неформальній атмосфері обходиться без таких черевиків: в снікерсах Міранда Керр, Кейт Мосс , Джессіка Альба і багато інших зірок регулярно ходять по вулицях або відвідують вечірки.

Сьогодні сникерсамі називають і кросівки , І жіночі кеди на танкетці або товстій підошві. Комфортна, яскрава взуття легко поєднується з гардеробом у спортивному і повсякденному стилі і робить образ більш динамічним, легким і невимушеним.

Спорт-шик в гардеробі: з чим носити кросівки

У моді кросівки в чорно-білій гамі, або моделі, що поєднують в собі кілька яскравих тонів.

  • До одягу в стилі кежуал ідеально підходять класичні снікерси спокійних кольорів, без додаткового декору. Оцінять таке взуття по достоїнству і прихильники стилю норм-кор.
  • Оцінять таке взуття по достоїнству і прихильники стилю норм-кор

  • Яскрава зручне взуття в поєднанні з джинсами-бойфрендами або скинни, светром грубої в'язки і коротким пальто - відмінний комплект в нью-йоркському стилі для осінніх прогулянок.
  • Яскрава зручне взуття в   поєднанні з джинсами-бойфрендами   або скинни, светром грубої в'язки і коротким пальто - відмінний комплект в нью-йоркському стилі для осінніх прогулянок

  • Білі кросівки плюс джинсове сукня-сорочка світло-блакитного відтінку - доповніть комплект об'ємною сумкою шоппера і яскравим кольє, і свіжий образ для теплих днів готовий.
  • Класика стріт-стайл - яскраві кросівки-снікерси, вузькі джеггінси або треггінси, світшоти з фото-принтом і прикрашена стразами або написами бейсболка.
  • Класика стріт-стайл - яскраві кросівки-снікерси, вузькі джеггінси або треггінси, світшоти з фото-принтом і прикрашена стразами або написами бейсболка

Кеди: комфорт і практичність без шкоди для стилю

Бренд Converse зробив кеди культовим модним атрибутом . Класичні білі, кольорові з білим миском або прикрашені стразами або шипами - кеди-снікерси мають право зайняти почесне місце в будь-якому гардеробі.

Класичні білі, кольорові з білим миском або прикрашені стразами або шипами - кеди-снікерси мають право зайняти почесне місце в будь-якому гардеробі

Кеди на танкетці


Мабуть, єдине, з чим не варто їх одягати - це діловий костюм.

  • Джинси плюс кеди - одно ідеальне поєднання. Скинни, бойфренди, класичні та дудочки в поєднанні з кедами-сникерсамі можна доповнювати трикотажними топами, пуловерами, сорочками, бавовняними жакетами і куртками-бомберами.
  • Класичні білі кеди без декору, біла сорочка в чоловічому стилі, темно-синій або бежевий трикотажний кардиган і спідниця в складку - стриманий образ в стилі препп підійде навіть тим, хто вже вийшов зі студентського віку.
  • шкіряні легінси , Треггінси або чорні джинси-скинни, куртка-косуха, невелика сумка на ланцюжку і чорні, прикрашені шипами кеди - зухвалий образ в стилі вуличного гламуру підійде тим, хто не боїться залучати до себе увагу.
  • Створити романтичний образ з кедами - легко! Легке шифонове максі-сукні, джинсовий жилет плюс світлі кеди - ідеальний комплект для побачення в парку або зустрічі з друзями на свіжому повітрі. Для більш прохолодних днів замість жилета надіньте светр об'ємної в'язки і доповніть його максі-клатчем.
  • Чи збираєтеся у відпустку ? Для довгих прогулянок по місту і огляду визначних пам'яток кеди - ідеальне рішення. Шорти з твілла і сорочка з короткими рукавами або легке бавовняне плаття з расклешенной спідницею стануть ідеальними супутниками для кед білого кольору або пастельних відтінків. Добре виглядає таке взуття і з сукнею-сафарі: подібний комплект виглядає ефектно і в житті, і на фото.

Снікерси на танкетці: ще кілька сантиметрів стилю

Це взуття має масу переваг - вона поєднує в собі зручність і здатність зробити вас вище на кілька сантиметрів і візуально легше на кілька кілограмів.

Кеди на танкетці регулярно з'являються на фото в глянці. З чим носити снікерси? З спідницями і сукнями, шортами і брюками, легінсами і комбінезонами - нехай вас надихають фото модних блогерів і знаменитостей.

Найпопулярніші моделі - однотонні, що поєднують у своєму дизайні кілька фактур (шкіра, замша, текстиль) або виконані з контрастних матеріалів.

  • Свіжо і оригінально виглядають кеди на танкетці в поєднанні з короткою спідницею або мікрошорти. Такий поєднання плюс яскравий топ буде мати гарний вигляд на володарка струнких ніжок, ще більш підкреслюючи їх крихкість.
  • Такий поєднання плюс яскравий топ буде мати гарний вигляд на володарка струнких ніжок, ще більш підкреслюючи їх крихкість

  • Відмінно таке взуття підходить до найрізноманітнішої верхньому одязі: коротке або подовжене драпове пальто, парку, бомбер, в'язаний кардіган- оверсайз , Дублянка авіатор плюс завужені брюки або джинси.
  • Відмінно таке взуття підходить до найрізноманітнішої верхньому одязі: коротке або подовжене драпове пальто, парку, бомбер, в'язаний кардіган-   оверсайз   , Дублянка авіатор плюс завужені брюки або джинси

  • Модні пріверженніци стріт-стайл віртуозно поєднують снікерси з сукнями: фото вдалих поєднань шукайте в фешн-блогах.
  • Модні пріверженніци стріт-стайл віртуозно поєднують снікерси з сукнями: фото вдалих поєднань шукайте в фешн-блогах

  • Шкіряні легінси, подовжений светр, косуха і шапочка-біні в поєднанні зі сникерсамі на платформі - ще один стріт-стайл образ, який ідеально доповнить сумка-мішок через плече.
  • Шкіряні легінси, подовжений светр,   косуха   і шапочка-біні в поєднанні зі сникерсамі на платформі - ще один стріт-стайл образ, який ідеально доповнить сумка-мішок через плече

  • Можна вписати снікерси на платформі і в більш суворий образ: чорні шорти зі стрілками і вилогами, біла або блакитна сорочка і смокінг без рукавів. Однотонна взуття в такому випадку буде більш доречною.
  • Ще один варіант - блуза без рукавів плюс спідниця з ассметрічним подолом. Яскраве кольє завершить комплект.

Прогулянка в парку або похід в кіно, зустріч з друзями в кафе або вечірка, шопінг або побачення - таке взуття дозволить вам виглядати стильно, не жертвуючи при цьому комфортом.

Зробіть свій модний лексикон і свій гардероб: снікерси мають право на існування в шафі кожної дівчини.

З чим носити снікерси?

Новости