З чим носити спідницю-сонце

  1. Кому підходить спідниця-сонце
  2. Сонце-кльош «міні»
  3. Спідниця-сонце довжиною до коліна
  4. Спідниця-сонце міді
  5. З чим поєднується спідниця-сонце
  6. Яка взуття підійде до спідниці-сонце
  7. Які аксесуари підійдуть до спідниці-сонце

Такий одяг зберегла класичний крій - безшовне кільце, з довжиною внутрішнього діаметра дорівнює обсягу талії. І за минулі роки не втратила чарівності - святкове і одночасно простенька спідниця чудесним чином підходить і пампушками, і худишкам. Вона відмінно краде недосконалості фігури і підкреслює її достоїнства.

Кому підходить спідниця-сонце

У світі є багато нарядів, які однаково підходять людям з різними формами: сарі, кімоно і, звичайно ж, спідниця сонце-кльош. Якщо до неї правильно підібрати «верх», взуття та аксесуари , То цілком можна претендувати на звання «Міс Досконалість». Це той рідкісний випадок, коли головне не «щоб спідничка сиділа», а щоб вона поєднувалася з рештою одягом і аксесуарами.

Спідниця-сонце може мати внутрішню підкладку, яка додає їй обсяг. Така модель дозволяє підкреслити талію за рахунок пишності наряду, навіть якщо у тебе далеко не «60». Довжина спідниці-сонце в цьому випадку не повинна закривати ікри ніг. Вище - будь ласка, нижче - не варто.

Фасон «сонце» універсальний - він однаково фарбує високих і низьких, повних і худорлявих дівчат.

Якщо захочеш носити спідницю в варіанті міді, тоді необхідно купувати добре драпіруються тканин, щоб фалди не стирчали жорстким, підлозі обвалився дзвоном. Довге виріб такого фасону, нехай навіть в підлогу, зробить тебе більш стрункою, якщо заважають кілька кілограм. Або підкреслить грацію, якщо ти задоволена власною вагою.

Спідниця-сонце з високою талією однаково виграшно виглядає і на високих, і на низеньких дівчат. Завищена лінія талії візуально подовжує ноги, що особливо порадує невисоких дівчат. Правда, в цьому випадку краще носити розкльошені фасон вище колін або міні. Якщо ж ніжки не ідеальні або повненькі, тоді вибери модель до або нижче колін.

Сонце-кльош «міні»

Коротка (або до коліна) спідниця-сонце стане головним елементом весняного образу, якщо вона зшита з гіпюру, шовку, атласу і інших легких тканин. Якщо ти стримана і віддаєш перевагу стиль кежуал, то вибирай спідницю в пастельній гамі, якщо любиш гламур, то зверни увагу стиль диско і нью-лук і носи спідницю яскравих кольорів - жовту, рожеву, блакитну, помаранчеву або червону.

Спідниця-сонце довжиною до коліна

Існує думка, що такий фасон не сполучається з діловим стилем. З цим можна посперечатися. Спробуй надіти чорну, коричневу або бежеву спідницю цього фасону середньої довжини, і ти побачиш себе в дзеркалі жіночною та елегантною. В цьому випадку спідниця не повинна мати ніяких фривольність у вигляді пишного подьюбніка. Допустима лише легка драпіровка, стриманий тон і класичний крій.

Допустима лише легка драпіровка, стриманий тон і класичний крій

Для осені і зими вибирай спідницю-сонце зі шкіри, теплою і м'якої речовини: благородного кашеміру, полотняною вовни, оксамиту, жакарда, твіду. Носи її з приталеним піджаком, жакетом або під пальто, але в останньому випадку спідниця повинна бути вище краю подолу.

Носи її з приталеним піджаком, жакетом або під пальто, але в останньому випадку спідниця повинна бути вище краю подолу

Спідниця-сонце міді

«Сонячне» міді довжиною нижче коліна з високою талією - головний атрибут класичного гардероба дівчата . Стримана зелена, бордова, коричнева або в модель в клітку, доповнена білосніжною блузою або сорочкою, - ні це чи відгомін аристократизму минулого, зійшов з перших чорно-білих фото, де дами з високими зачісками являють собою зразок елегантності і благородства? Саме такий ефект справляє дівчина, одягнена в міді спідницю-сонце.

Легкі шовку, крепдешин, ситці теж додадуть легкості і без того, що летить моделі «сонце». Правда, вони швидше підійдуть не для походу в консерваторію або на фуршет, а для літньої повсякденності або пляжу. Легковажні довгі широкі фасони спідниці-сонце - надбання веселих і грайливих панянок.

З чим поєднується спідниця-сонце

Ці спідниці - самі по собі «акцент». І щоб вони виконували соло в твоєму цибулі, не думай «затьмарити» їх розкішним «верхом». До такого крою підійдуть тільки обтягуючі, без всяких «жіночих штучок», на кшталт рюшів, жабо і плісе:

  • пуловери;
  • светри;
  • топи і кроптопи;
  • блузи (можна з широкими рукавами на манжетах);
  • майки;
  • однотонні обтягуючі футболки.

Яку б блузку або кофту ти не вибрала, яскравий ремінець завжди відмінно доповнить образ, вигідно підкреслить лінію талії. Спідниця-кльош унікальна - вона візуально зменшує обсяг талії, наближаючи фігуру до форми «пісочний годинник».

Широкий або пишний верх підходить до спідниці-сонце в єдиному випадку, якщо ти - прихильниця стилю бохо . Лише тоді можеш сміливо поєднувати непоєднуване. Дивакуватий, але креативний стиль «міський божевільною», бохо, сьогодні в тренді у сміливих, екзальтованих дівчат. І якщо ти - одна з них, тоді не стримуйся у виборі - носи спідницю-кльош як з декольтірованной блузою-балахоном з широкими рукавами, так і з трапецієподібним жилетом з тканини або трикотажу.

Яка взуття підійде до спідниці-сонце

Начебто з верхом розібралися, пора і до «низів» спуститися. З якою взуттям носити жіночний спідницю-сонце? Так, в принципі, з будь-якою. Почуття міри і стилю підкаже тобі це краще за будь-слушних порад. Правда, вибираючи модель нижче колін, дотримуйся «правила двох паралелей». Воно виникає, коли між подолом спідниці і півчобітками (або ботильйони) є вільний простір. Ці 2 «паралельні» лінії, низ спідниці і верх взуття, візуально укоротять навіть довгі ноги.

Щоб такого не сталося, потрібно щоб одяг перекривала верхню частину взуття. Зміни короткі чоботи на високі або вкороти спідницю. Втім, з невисокою взуттям можеш сміливо носити спідницю будь-якої довжини.

Втім, з невисокою взуттям можеш сміливо носити спідницю будь-якої довжини

Пишна спідниця-сонце чудово гармоніює як з елегантними шпильками, так і з демократичними балетками і черевиками, і навіть з яскравими кольоровими гумовими чобітьми. А що? В осінній дощовий день не відмовляй собі в задоволенні виглядати стильно і екстравагантно: одягай джинсову куртку, білу спідницю і строкаті каучукові чоботи.

В осінній дощовий день не відмовляй собі в задоволенні виглядати стильно і екстравагантно: одягай джинсову куртку, білу спідницю і строкаті каучукові чоботи

А ось на роботу або в університет краще вибрати більш практичне взуття - мокасини, туфлі на невисокому каблуці або щось схоже - зручне і симпатичне. Запам'ятай, жінка - це не тільки 3 «К»: кіндер, кюхен, кірхен, ( «дитина, кухня, церква»). Це ще й несподіванка, легкість, загадка. А спідниця кльош - саме той одяг, яка розкріпачує і додає образу грайливості.

Які аксесуари підійдуть до спідниці-сонце

Перетворюючись, відмовся від одноманітного лука. Адже спідниця-сонце тим і хороша, що змінюючи тільки блузи, светри і жилети можна при малих витратах створювати нові образи. Тим більше, якщо вмієш майстерно зав'язувати шарфики і хусточки , Елегантно накидати палантин і знаєш, коли впору на подіти горжетку.

Конвертує свої гроші не тільки в одяг, але і в аксесуари, купуй намиста, підвіски, кольє. Не забувай про шпильках, зачісках та інших «жіночих спокуси».

У спідниці-сонце твоя хода буде виглядати летить, а ти - чарівною. А тому перетвори питання «з чим носити спідницю-сонце» в захоплюючий квест, поєднуючи з нею все нові і нові «верхні» наряди і взуття.

Велика Коко говорила: «Добре викроєне плаття йде будь-якій жінці. Крапка!". Але ж коло, ідеальна геометрична фігура, - основа крою спідниці-сонце. Може тому така модель сама по собі досконала, і їй всі віки покірні. З чим би їх не носили.

З якою взуттям носити жіночний спідницю-сонце?
А що?

Новости