З чим носити жіночі черевики в чоловічому стилі

  1. З джинсами і шкіряною курткою
  2. З шортами і пальто

Грубі жіночі черевики здатні підкреслити витончену красу жіночих ніжок не гірше взуття на шпильці. Напевно саме тому biker boots ось уже кілька сезонів поспіль лідирують у списку найпопулярнішою жіночого взуття. Які ще переваги у черевик в чоловічому стилі і з чим їх носити?

Які ще переваги у черевик в чоловічому стилі і з чим їх носити

Жіночі байкерські черевики відрізняються зручністю і незаперечною універсальністю. У них комфортно ходити в сльотаву погоду, а якщо черевики ще й на хутрі, то вони цілком можуть замінити зимові чоботи. І не біда що на деяких моделях черевиків каблук разом з підошвою нагадують середніх розмірів трактор. Зате фактурна підошва і товстий каблук дають жінці мобільність і простоту пересування в міських умовах, що в наш час дуже важливо.

Жіночі байкерські черевики від LORIBLU виділяються незвичайним дизайном і чудовою якістю виконання і повністю відповідають модного нині стилю рок-н-рольного шику. Крім традиційних заклепок, пряжок і ланцюжків деякі моделі декоровані камінням Swarovski chrystal, що надає їм додаткового блиску і гламуру.

З чим носити байкерські черевики - це питання хвилює багатьох представниць прекрасної статі. Поспішаємо вас порадувати: грубі черевики відмінно поєднуються майже з усіма речами з базового жіночого гардеробу.

Якщо байкерські черевики рясно прикрашені металевою фурнітурою, вибирайте в комплект сукні простого крою неяскравих кольорів. У створенні романтичного образу на основі байкерських черевик є кілька правил: по-перше, вибирайте сукні вільного крою, трохи мішкуваті, і навіть злегка безформні. По-друге, тканина повинна бути щільною, ніякого шовку або мережива. По-третє, поверх сукні краще накинути куртку-косуху, джінсовку або пальто. Вітаються різні аксесуари у вигляді сумок і шарфиків.

Вітаються різні аксесуари у вигляді сумок і шарфиків

З джинсами і шкіряною курткою

Зухвалий образ поганого дівчиська легко створити, надівши вузькі чорні джинси і футболку-оверсайз і коротку шкіряну куртку. Зробити look більш елегантним можна замінивши футболку і куртку на блузку з кардіганом або коротким жакетом.

З шортами і пальто

Утеплені шорти, щільні колготи плюс вкорочене пальто дозволять створити з байкерскими черевиками витончений, і підкреслено сексуальний аутфіт. Скромні дівчата можуть підібрати шорти до середини стегна або бриджі. Щоб образ вийшов цілісним, важливо щоб черевики поєднувалися за кольором з іншими предметами гардеробу або аксесуарами.

А вобще то, жіночі байкерські черевики це така річ, яка може відкрити для вас нові горизонти стилю. Купити biker boots в Алмати можна у фірмовому магазині бренду, який знаходиться в ТРЦ «Достик Плаза», або замовити на нашому сайті.

Які ще переваги у черевик в чоловічому стилі і з чим їх носити?

Новости