З чим носити пальто? 22 яскравих поєднань

  1. Актуальні моделі пальто нинішнього сезону, як їх вибрати
  2. З чим краще носити пальто?
  3. З якою шапкою носити пальто?
  4. Як носити шарф на пальто і як його зав'язувати?
  5. З якою взуттям носити пальто?
  6. З чим не поєднується пальто?
  7. У будь-якому поєднанні пальто з іншими видами одягу потрібно керуватися почуттям міри, індивідуальними...

Одяг, яка з сезону в сезон залишається модною і поєднується з усіма речами гардероба - це пальто. Модель відноситься до базових речей і повинна однаково гармоніювати з усією одягом, тому, купуючи її, потрібно добре обдумати, як пальто буде поєднуватися з тим одягом, яка вже є в гардеробі.

Перш ніж думати про те, з чим носити пальто, потрібно розібратися, про яке з його видів йдеться. Моделей пальто дуже багато (вільного крою, приталені, утеплене, полегшене, вкорочене, коротке, довге).

Незважаючи на те, що дизайнери старанно вносять в нього модні елементи, часом, поєднуючи в ньому різні стилі, пальто залишається класичної і універсальною формою одягу, з якої поєднується все: джинси, комбінезон, штани, спідниця і плаття. Головне носити так, щоб відповідати моді сезону і виглядати стильно й елегантно.

Для цього потрібно при підборі пальто враховувати модні течії сезону. Фотогалерея модного верхнього одягу допоможе зробити вибір, яке пальто носити, щоб бути в тренді настала взимку і відчувати себе комфортно.

Актуальні моделі пальто нинішнього сезону, як їх вибрати

Оскільки пальто - це добротна і дорога річ, яку носять довго, вона повинна ідеально підходити до всіх видів одягу. З чим носити пальто, щоб виглядати стильно в нинішньому сезоні в повсякденному житті, під час святкових подій, вечірніх урочистостей? У поточному сезоні дизайнери пропонують різні варіанти актуальною універсальної верхнього одягу і її сполучень:

Будь-яка модна колекція починається з класики, яка залишається актуальною завжди. Класичне пальто буває зазвичай пряме, трохи приталені, темних тонів (чорного, синього, коричневого, вишневого). Зимове пальто білого або бежевого відтінків виглядає не менш стильно.

Одяг, яка з сезону в сезон залишається модною і поєднується з усіма речами гардероба - це пальто

Фото - бежеве класичне пальто з сукнею Фото - бежеве класичне пальто з сукнею   Фото новинка сезону: класичне пальто з кросівками   Червоне пальто - фото новинка сезону Фото новинка сезону: класичне пальто з кросівками Червоне пальто - фото новинка сезону

Елегантно виглядає бушлат суворого морського крою, який прекрасно підійде для повсякденного носіння. Єдино чого потрібно уникати, набуваючи цю модель, так це занадто широкого крою.

Актуально в нинішньому сезоні кілька консервативна модель пальто з елементами військового костюма (великі блискучі гудзики, строгість крою, колір хакі).

Актуально в нинішньому сезоні кілька консервативна модель пальто з елементами військового костюма (великі блискучі гудзики, строгість крою, колір хакі)

Фото новинка сезону: пальто мілітарі - з чим носити Фото новинка сезону: пальто мілітарі - з чим носити   Варіанти поєднання пальто Варіанти поєднання пальто

У моді широка накидка, яку прекрасно доповнюють вузькі брюки.

Модне пальто накидка в клітку - фото, з чим носити пальто Модне пальто накидка в клітку - фото, з чим носити пальто   Модне пальто накидка - фото новинка сезону   Фото новинка сезону: модне пальто накидка з брюками Модне пальто накидка - фото новинка сезону Фото новинка сезону: модне пальто накидка з брюками

По подіуму показів в новому сезоні пройшли дівчата в пальто, прикрашеними великими комірами, прекрасно відтіняє їх особи.

Пальто з тканин з вузликами краще носити в поєднанні з гладкими одягом.
Купуючи надзвичайно модне в нинішньому сезоні пальто з запахом, перевірте, щоб всі лінії в ньому були чітко визначені, інакше в ньому можна просто загубитися.

З чим краще носити пальто?

Моделі пальто, від строгих і елегантних до стилізованих і повсякденних, прекрасно поєднуються з джинсами і туфлями. Це один з найбільш стильних і модних образів модного сезону.

Це один з найбільш стильних і модних образів модного сезону

Фото: поєднання пальто з джинсами і туфлями-човниками Фото: поєднання пальто з джинсами і туфлями-човниками   Фото, з чим носити пальто Фото, з чим носити пальто? Пальто з джинсами. Фото, з чим носити пальто? Пальто з джинсами. Поєднання пальто з джинсовим комбінезоном

Короткі пальто краще купувати при високій стрункій фігурі. При цьому спідниця - олівець підійде сюди найкраще або плаття такого ж силуету. З такою моделлю чудово будуть виглядати вузькі брюки прямого крою.

Коротке пальто яскравих тонів є центром всієї композиції. Інша одяг повинен залишатися нейтральною і не відтягувати на себе увагу. В цьому випадку можна надіти масивні сережки. При дуже короткому пальті не можна допускати, щоб з-під нього була видна блузка.

При дуже короткому пальті не можна допускати, щоб з-під нього була видна блузка

Фото новинка: коротке синє пальто з синіми укороченими брюками Фото новинка: коротке синє пальто з синіми укороченими брюками   Зелене жіноче пальто - фото новинка сезону   Жовте коротке пальто - фото новинка сезону Зелене жіноче пальто - фото новинка сезону Жовте коротке пальто - фото новинка сезону

Довге пальто до п'ят можна поєднувати з будь-яким одягом, так як її все одно не видно. Але це і не важливо, оскільки сама модель додає образу жінки строгість, елегантність і вид ділової жінки. Під довге пальто можна надягати розкльошені джинси, які перекреслений створений образ.

Довге модне пальто - фото новинка сезону Довге модне пальто - фото новинка сезону   Бежеве довге пальто - фото, з чим носити пальто Бежеве довге пальто - фото, з чим носити пальто

З якою шапкою носити пальто?

На питання, яку шапку носити з пальто, однозначної відповіді немає, оскільки шапку до пальто потрібно підбирати індивідуально, дотримуючись лише загальних напрямків:

• Підібрати шапку за типом обличчя;
• За кольором і типом волосся;
• По зростанню;
• По захисним параметрам;
• По тому, наскільки вона гармонує з пальто.

Для класичного пальто ідеальний варіант - капелюх.
Для пальто з об'ємним коміром - капори, гладкі берети і в'язані капелюхи.
Для пальто, у якого застібка під горло, добре підходить шарф труба.

До пальто в сучасному стилі підійде чоловічий казанок або бере, який підходить до пальто всіх типів.

Основним варіантом, який підходить до зимового пальто є хутряна шапка. Але вона повинна бути в цьому випадку виконана в єдиному стилі з пальто.

Але вона повинна бути в цьому випадку виконана в єдиному стилі з пальто

Фото, з якою шапкою поєднується пальто Фото, з якою шапкою поєднується пальто   Поєднання пальто і шапки - фото новинки сезону Поєднання пальто і шапки - фото новинки сезону

Як носити шарф на пальто і як його зав'язувати?

Відповідаючи на питання, як носити шарф з пальто, можна сказати, що способів таких досить багато. До актуальних в 2016 можна віднести наступні шарфи: в цьому сезоні будуть модними як довгі, так і короткі шарфи. На довгих шарфах можна зав'язати складні вузли, короткі ж просто пов'язувати як хустки і ховаються в пальто.

Не потрібно поєднувати шкіряне пальто з шарфом грубої в'язки: вони не підходять один одному за структурою тканин. Підбирати шарф потрібно з урахуванням особливостей конституції: струнким жінкам краще підійдуть шарфи світлих відтінків, дівчатам, що не володіє досконалими формами, краще підібрати шарфи темних тонів.

Шарф прекрасно поєднується з пальто, коли він пов'язаний навколо шиї у вигляді вузлів, які бувають самих хитромудрих конфігурацій. Найбільш популярні з них в цьому сезоні:

Подвійний вузол. Шарф закидається на шию і той кінець, який довший, затягується після подвійного обгортання навколо неї.

Паризький вузол. Шарф складається вдвічі по довжині, потім закидається на шию, а кінчик вставляється в петлю на згині, після чого затягується.

Одинарний вузол. Шарф закидають на шию і довшим кінцем двічі обертають його. Цей кінець розправляється на грудях.

Поєднання пальто з шарфом - фото новинки сезону Поєднання пальто з шарфом - фото новинки сезону   Модне довге пальто з тоненьким шарфиком Модне довге пальто з тоненьким шарфиком

З якою взуттям носити пальто?

Якщо мова йде про поєднання довгого пальто з взуттям, то для нього, звичайно, ідеальним варіантом буде каблук. Що ж стосується коротких пальто, то роль відіграє ще й фасон. У кращому випадку це чоботи на плоскій підошві, до пальто спортивного типу з джинсами допустима спортивне взуття.

З чим не поєднується пальто?

Не можна поєднувати короткий з коротким, а довге з довгим, так як це виглядає безглуздо і нелогічно. Коротке пальто краще поєднувати з довгими чобітьми, але не вище колін, а краще на 3-4 см нижче. Довге буде елегантніше виглядати з вузькими короткими чобітками на підборах. Також не слід одягати коротке пальто з коротенькою спідничкою: це буде виглядати дещо вульгарно і не прикрасить дівчину, не кажучи вже про жінку.

У будь-якому поєднанні пальто з іншими видами одягу потрібно керуватися почуттям міри, індивідуальними особливостями особи і фігури, зручністю і комфортом одягу, з'єднаними воєдино за законом краси.

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

З якою шапкою носити пальто?
Як носити шарф на пальто і як його зав'язувати?
З якою взуттям носити пальто?
З чим не поєднується пальто?
З чим носити пальто, щоб виглядати стильно в нинішньому сезоні в повсякденному житті, під час святкових подій, вечірніх урочистостей?
З чим краще носити пальто?
Фото, з чим носити пальто?
З чим не поєднується пальто?

Новости