З ЧИМ НОСИТИ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ

  1. З ЯКОЮ взуттям НОСИТИ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ
  2. З ЧИМ НОСИТИ ЧОРНІ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ
  3. З ЧИМ НОСИТИ СИНИЕ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ
  4. З ЧИМ НОСИТИ КОРИЧНЕВІ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ
  5. З ЧИМ НОСИТИ БІЛІ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ
  6. З ЧИМ НОСИТИ СІРІ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ

Суперечки про те як спецодяг для американських робітників і фермерів менш ніж за століття перетворилася в найпопулярніший елемент гардероба більшості населення планети тривають досі

Суперечки про те як спецодяг для американських робітників і фермерів менш ніж за століття перетворилася в найпопулярніший елемент гардероба більшості населення планети тривають досі. Кожен сучасний чоловік знаходить власні позитивні сторони від використання джинсів. Найбільш поширені доводи - доступність, зручність і довговічність. І це дійсно так. Тому носити джинси люблять абсолютно всі - від президентів великих держав до простих кур'єрів в невеликих компаніях.

Найважливішим властивістю джинсів є універсальність. Сьогодні на ринку представлена ​​величезна кількість різних видів джинсів , Що дозволяє вибрати товар під будь-яку фігуру, смак і стиль. Якщо сфера діяльності не має на увазі строгий дрес-код, то джинсовий одяг можна використовувати в будь-якій ситуації. Звідси виникає закономірне питання - з чим носити чоловічі джинси? Далі, виділимо основні сполучення і дамо практичні рекомендації.

З ЯКОЮ взуттям НОСИТИ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ

З вибором взуття під джинси потрібно бути гранично обережним. На відміну від іншого одягу, включаючи, сорочки та футболки, далеко не всі види туфель підійдуть, а деякі поєднання неприпустимі в принципі. Наприклад, класичні чоловічі туфлі оксфорди носити з джинсами не варто. Крім того, дербі - це не найвдаліший вибір для світлих або рваних джинсів. Взагалі, під темні джинсові штани підібрати взуття набагато легше.

Якщо говорити про спортивного взуття під чоловічі джинси, то радимо відмовитися від класичних кросівок , Краще зупинитися на моделях низького типу, наприклад, Vans. З широкими джинсами (Loose Fit) добре виглядають кросівки Converse. В якості альтернативи кросівок носите стильні мокасини.

У випадку з більш формальною взуттям під джинси, то безумовні лідери тут лофери. Шкіряні коричневі лофери з класичними синіми джинсами - це безпрограшний варіант. Чорні туфлі дербі однаково добре виглядають як з синіми, так і з чорними джинсами. У зимову пору року підійдуть такі види черевиків , Як Chelsea або Chukka.

З ЧИМ НОСИТИ ЧОРНІ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ

Перше, що спадає на думку при відповіді на питання з чим носити чорні чоловічі джинси - це білі кросівки, біла футболка і модна шкіряна куртка чорного кольору. Гра на контрасті додає образу дійсно класний вигляд. Чи не занадто яскравий, але вельми стильний. При бажанні можна надіти сіру футболку і змінити шкіру на легку куртку зеленуватого відтінку.

Для напівофіційного стилю використовуйте шкіряні туфлі, бажано, чорні з коричневими або бордовими вставками, світлу класичну сорочку і темний джемпер, наприклад, сірий. І нарешті, класика - біла сорочка, темно-синій блейзер і якісні чорні туфлі дербі. В цілому з чорними чоловічими джинсами можна носити практично що завгодно. Це один з найбільш універсальних кольорів.

З ЧИМ НОСИТИ СИНИЕ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ

Стильна сорочка білого кольору і сині брендові джинси - це класичне поєднання, яке не вийде з моди ніколи. Справжній порятунок для чоловіка в будь-який час дня і ночі, коли вибирати одяг немає часу або просто лінь. Оптимальний колір для взуття - коричневий. Чорні туфлі під сині джинси носите в доповненні з будь-яким іншим елементом одягу чорного кольору.

Під сині джинси підходять сорочки абсолютно різних відтінків і оформлень. Тут уже все залежить від особистого смаку. Непогане враження справляє світло-блакитна джинсова сорочка з темно-синіми джинсами. Зверху надягніть кардиган або джемпер темно-сірого або синього кольору. По правді кажучи, сині джинси - це визнана класика. Тому помилитися в підборі одягу в цьому випадку досить складно.

З ЧИМ НОСИТИ КОРИЧНЕВІ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ

Коричневий колір в чоловічому одязі сьогодні дуже популярний. Причому це відноситься не тільки до черевиків, а й до штанів чінос або звичайним джинсам. Найбільш поєднувані кольори - чорний, синій, бордовий, зелений і білий. На особливу увагу заслуговують комбінації з різними відтінками коричневого. Наприклад, темні джинси, туфлі трохи світліше і куди більш темне пальто, куртка або блейзер.

Карколомне враження створюють темно-коричневі туфлі (броги) і джинси на кілька відтінків світліше в поєднанні з синім або зеленим кардіганом, а також сірим V-подібним светром. Крім того, з коричневими джинсами відмінно виглядають якісна біла футболка або різнобарвна сорочка в клітку. Не забудьте доповнити образ хорошими чоловічими годинах і модним ременем.

З ЧИМ НОСИТИ БІЛІ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ

У світі існує досить мало чоловіків, які в повсякденному житті ризикують використовувати білі джинси. Дійсно, річ поступається в практичності більш темним кольорам. Однак в деяких ситуаціях, наприклад, під час відпочинку на морському узбережжі або денної прогулянки в сонячні дні білі джинси, пара яскравих Лофери і гавайська сорочка створюють приголомшливе літній поєднання.

В незалежності від того з чим носяться білі чоловічі джинси цей наряд привертає увагу і дозволяє виділитися з натовпу. Рекомендуємо не використовувати багато квітів одночасно. В ідеалі верхній одяг повинна доповнювати взуття. Наприклад, коричневі або сині мокасини (лофери) надягайте з курткою аналогічного кольору. Пам'ятайте, що стежити за чистотою взуття, яка носиться під білі джинси, потрібно особливо ретельно.

З ЧИМ НОСИТИ СІРІ МУЖСКИЕ ДЖИНСИ

На відміну від білого кольору, сірі чоловічі джинси більш універсальні і також відмінно підходять для весняно-літнього періоду. Хороша альтернатива класичним синім джинсам. Спробуйте комбінацію чорна футболка і лофери ідентичного кольору, а зверху темно-зелена шкіряна куртка. Виглядає чудово.

За великим рахунком, носити сірі чоловічі джинси можна з речами різного кольору і дизайнерського оформлення. Особливу увагу приділіть фасоном джинсів. Вибирайте більш темні відтінки сірого для формального стилю, а світлі для повсякденного носіння в літню пору року. Для взуття підходить коричневий, бордовий і чорний колір.

Одним з головних призначень джинсів вважається забезпечення максимального комфорту своєму власникові. Тому намагайтеся вибирати чоловічі джинси правильно. Купуйте якісний одяг, що ідеально підходить за розміром. По суті, на те з чим носити джинси чоловікам впливає величезна кількість чинників. Звертаємо увагу поради, представлені вище, але ніколи не бійтеся експериментувати і довіряйте власним смаком.

Новости