З чим носити рвані джинси?

  1. З чим носити рвані джинси: неформальні стилі
  2. Що можна носити з рваними джинсами в стилях бохо, хіпі, етно
  3. Чи варто носити рвані джинси з елегантними ошатними речами і аксесуарами?
  4. Джинси з дірками і стиль casual

Джинси з навмисне зробленими дірками, прорізами і потертостями - давно вже не новинка в моді.

Джинси з навмисне зробленими дірками, прорізами і потертостями - давно вже не новинка в моді

Але якщо раніше це був виключно атрибут неформальної молоді, то зараз перевагу таким джинсам віддають і прихильниці «цивільного» стилю одягу, і навіть любительки гламуру! Як носити рвані джинси - читайте на сайті "Красива і Успішна».

З чим носити рвані джинси: неформальні стилі

рок і панк - ці напрямки в моді, що беруть початок в молодіжних субкультурах, просто немислимі без драних штанів з деніму!

Цей предмет гардероба неформали поєднують з куртками-косухи, аксесуарами з заклепками і шипами, важкими ланцюгами, футболками з зображеннями культових груп і виконавців, грубими черевиками та іншою атрибутикою.

Яку модель джинсів підібрати до такого способу? Звичайно ж, вузькі джинси, причому, можливо, з завищеною талією - подібні були в моді в 80-х, але мода повертається ...

Такі стилі, як хіп-хоп, r'n'b або swag теж не погребували джинсами з дірками, але віддали перевагу іншому крою - тут підійдуть широкі джинси з низькою талією (наприклад бойфренди).

Такі стилі, як хіп-хоп, r'n'b або   swag   теж не погребували джинсами з дірками, але віддали перевагу іншому крою - тут підійдуть широкі джинси з низькою талією (наприклад бойфренди)

Що можна носити з рваними джинсами в стилях бохо, хіпі, етно

Якщо вам близька естетика цих строкатих і дуже варіативних стилів (які, до речі, часто змішуються в одному образі), то рвані джинси - саме та річ, яка може «зібрати» різнорідні предмети в єдиний look.

До джинсів з дірками і потертостями гарні різноманітні сорочки і туніки - з вишивкою в етнічному стилі, з бахромою, з яскравими принтами і інший, навіть самої божевільної, обробкою.

Доповніть такий набір сандалями на танкетці або клогі, індійської біжутерією і еко-торбою - і образ сучасної хіпі готовий!

«Богемні» дівчата оцінять поєднання рваних джинсів з мереживними ажурними кофточками і кардіганами, з будь-яким в'язаним «верхом» і т.д.

д

Чи варто носити рвані джинси з елегантними ошатними речами і аксесуарами?

Якщо дуже хочеться - то варто! Але поєднання джинсів з дірками і багатих фактур типу шовку, оксамиту, мережива, хутра тощо вимагає дуже гарного смаку і розуміння на інтуїтивному рівні - де стильний фьюжн, а де незграбна несмак.

Нехай «верхом» в вашому образі буде та святкове річ, яку хочеться спробувати носити з рваними джинсами. Наприклад, це шовкова блузка.

Доповніть цей образ нейтральними бежевими або чорними туфлями на підборах, підберіть витончену непомітну біжутерію або невеликі ювелірні прикраси, а також якісний однотонний клатч. Цього цілком достатньо!

Інший варіант - рвані джинси-бойфренди , Простий однотонний топ і оксамитовий жакет. Туфлі можуть бути звичайні або замшеві, також можливий варіант балеток в колір топа.

Загалом, правило таке: якщо в образі присутній хоч одна по-справжньому елегантна, витончена річ, то не треба її здешевлювати і затьмарювати блиском великих дешевих страз, пайеток, «золотими» туфлями, пластикової біжутерією і іншим кітчем. Досить контрасту з драними джинсами!

Втім, і стрази з «самоварним золотом» можна носити з рваними джинсами, але тоді інша одяг повинен бути простий і не претендує на стиль «вищого світу».

Втім, і стрази з «самоварним золотом» можна носити з рваними джинсами, але тоді інша одяг повинен бути простий і не претендує на стиль «вищого світу»

Джинси з дірками і стиль casual

Повсякденний casual-гардероб також здатний прийняти в свою компанію джинси з дірками. Але тут важливо розуміти, наскільки доречний цей предмет одягу в кожному конкретному випадку - все-таки, не скрізь і не завжди можна прийти в рваних джинсах, навіть якщо вони відмінно поєднуються з сорочкою, джемпером, жилетом, пальто або чимось ще.

До речі, і хіпстера люблять рвані джинси - адже вони відмінно вписуються в стиль штучно постарених речей, і підійдуть до всіх типово хіпстерскім штукам - картатим сорочкам, грубим черевикам і т.д.

Сайт sympaty.net був радий поділитися з вами ідеями, що носити з рваними джинсами!

---
Автор - Даша Блінова, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна
Копіювання цієї статті заборонено!

Яку модель джинсів підібрати до такого способу?
Чи варто носити рвані джинси з елегантними ошатними речами і аксесуарами?

Новости