З чого складається Амаль Клуні?

Що потрібно робити, щоб виглядати як Амаль

Амаль Клуні-Аламуддін - той рідкісний випадок, коли жінка не тільки приголомшливо красива, але і неймовірно розумна. Вона - успішна британська правозахисниця, серед її клієнтів значиться навіть колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Зустріч з Джорджем Клуні, безперечно, принесла Амаль любов і повагу глянцевих видань і фешіоніста з усього світу, але її стиль сформувався задовго до того, як вона потрапила під приціли світових ЗМІ. Підкоривши серце завзятого холостяка, дівчина негайно стала музою і для багатьох дизайнерів. Ми вирішили розібратися, з чого складається стиль одного з найефектніших адвокатів світу.

Без пилу в очі

Місіс Клуні робить ставку на витонченість і жіночність. Всупереч загальним уявленням, Амаль не поділяє любов до великої кількості золота, блиску і вишивок, головне її прикраса - це природна краса. Все досить стримано як в одязі, так і в макіяжі. Експериментує Амаль хіба що з відтінком губної помади.

У стилі Джекі Кеннеді

Неймовірна Джекі Кеннеді своїм стилем вплинула не на одне покоління юних леді . Однією з них, і, ймовірно, самої слухняною, стала Амаль Клуні. Вона послідовно копіює образи Джекі О, і, погодьтеся, їй це до лиця. Її неможливо побачити з глибоким декольте або в вигадливих прозорих сукнях, але вона любить, коли лінія рукава збігається з довжиною жакета, коли одяг підкреслює талію і тонкі плечі, коли силует витягнуть, а образ наповнений граціозними деталями типу рукавичок трохи вище ліктя.

Її неможливо побачити з глибоким декольте або в вигадливих прозорих сукнях, але вона любить, коли лінія рукава збігається з довжиною жакета, коли одяг підкреслює талію і тонкі плечі, коли силует витягнуть, а образ наповнений граціозними деталями типу рукавичок трохи вище ліктя

Червона гамма

Довгий час ходив жарт про те, що в разі розлучення Амаль однозначно залишить Джорджа Клуні без копійки. Якби це все-таки сталося, на суд Амаль, поза всякими сумнівами, прийшла б у червоному вбранні. Взагалі-то, правозахисниця більше любить пастельні тони, але червоний займає в її серці особливе місце - саме йому вона віддає перевагу, коли вибирає образи для урочистих заходів або важливих подій. Найкращий приклад - червону сукню Alexander McQueen, яке Амаль наділу на свій дівич-вечір.

Акцент на талії

Амаль, як прихильниця класики, любить штани і вузькі спідниці з посадкою на талії. Все логічно: такі речі підкреслюють довгі стрункі ноги. Плюс до всього, Клуні завжди підбирає взуття, яка також допомагає витягнути силует, - як правило, це класичні човники або світлі босоніжки на підборах.

Плюс до всього, Клуні завжди підбирає взуття, яка також допомагає витягнути силует, - як правило, це класичні човники або світлі босоніжки на підборах

Королева сумок

Головна пристрасть Амаль - це сумки. До кожного образу Клуні підбирає новий аксесуар, але все ж серед незліченної їх кількості у адвоката є і свої улюблениці. Наприклад, класична чорна Dior або бежева Ballin. З останньої Амаль з'являється настільки часто, що стала своєрідним Амбассадор італійської марки: спочатку негласно, а потім і офіційно. Бренд навіть присвоїв ім'я адвоката однієї зі своїх сумок. Так що тепер у аксесуара є статус it-bag, а у Амаль - власна іменна сумка.

Підготувала Аліна Пивоварова

Читайте також: З чого складається Скарлетт Йоханссон.

Новости