З чим носити червону сорочку: 10 образів для натхнення

  1. З якими квітами поєднується червоний колір?
  2. Червона сорочка + брюки
  3. Червона сорочка + спідниця
  4. Червона сорочка з костюмом
  5. Червона сорочка з джинсами

Червоний колір - це неймовірно жіночний і пристрасний колір, на який можуть зважитися далеко не всі жінки. Його вибирають сміливі і впевнені в собі дівчата, які не боятися показати свою seksуальность. І сьогодні ми б хотіли вам розповісти безпосередньо про червону сорочку, яка ідеально буде виглядати в повсякденності, в діловій сфері або ж на вечірньому появі.

І сьогодні ми б хотіли вам розповісти безпосередньо про червону сорочку, яка ідеально буде виглядати в повсякденності, в діловій сфері або ж на вечірньому появі

З якими квітами поєднується червоний колір?

Якщо ви вже задумалися про покупку червоної сорочки, але не знаєте з якими квітами він найкраще поєднується, то радимо придивитися до універсальних тонам у вигляді білого, сірого, чорного і бежевого. Також, якщо ви хочете зробити свій ансамбль максимально привабливим, ви можете червоний колір використовувати не тільки в верху, а створити чудовий кривавий тотал-лук. Останнім часом не менш популярне носити червоний колір в парі з синім тоном, бордовим або золотим.

Червона сорочка + брюки

Червона сорочка - неймовірно універсальний предмет гардероба, який прекрасно буде виглядати практично з будь-яким низом. Тут ви також можете використовувати і штани, які можуть бути самого різного фасону. Наприклад, якщо ви хочете скласти цікавий повсякденний лук, радимо звернутися до стильним штанів скинни. Для ділового образу чудово підійдуть класичні прямі брюки, вдало доповнені жакетом, блейзером або піджаком. Також, радимо не випускати з уваги модні штани палаццо. Останні допоможуть вам скласти неповторний вечірній ансамбль. Також ви вільні доповнити свій гардероб брюками карго або кльош, які вдало впишуться, наприклад, в ваш повсякденний лук.

Червона сорочка + спідниця

Як показує практика, не менш ефектно червона сорочка буде виглядати в парі зі стильною спідницею. Фасон останньої радимо підбирати, відштовхуючись від своїх уподобань і особливостей фігури. Також важливу роль тут відіграє привід, заради якого створюється цибулю. Ви можете звернути свою увагу на спідницю-олівець. Вона може додати елегантності в ваш повсякденний, діловий або вечірній образ. Також не варто відмовлятися від таких популярних моделей як спідниця з запахом, А-силуету, пряма, трапеція, плісирована, спідниця-сонце і так далі. Подібні варіанти також прекрасно впишуться в ансамбль з червоною сорочкою. При цьому він може бути абсолютно будь-який стилістичної спрямованості, яку будуть диктувати інші предмети гардероба, аксесуари та взуття.

https://www.instagram.com/maryorton/ https://www https://www.instagram.com/shortstoriesandskirts/

Червона сорочка з костюмом

Чи збираєтеся на ділову зустріч або готуєте цікавий образ для офісу? В цьому випадку радимо спробувати неймовірно красиве поєднання червоного сорочки з костюмом двійкою. Подібний симбіоз не залишить байдужою жодну красуню і допоможе будь-якій жінці, незалежно від її віку та комплектації виглядати надзвичайно. При виборі костюма для червоної сорочки радимо вибирати моделі, який відрізняються нейтральною або стриманою колірною палітрою.

Червона сорочка з джинсами

При складанні більш повсякденного, але при цьому неймовірно жіночного ансамблю з червоною сорочкою ви можете звернеться до універсальних джинсів. Останні можуть бути представлені такими моделями як скинни, кльош, бойфренди, прямі класичні або мом. У будь-якому з цих випадків червона сорочка буде ідеальним вибором. Доповнити ансамбль радимо взуттям на підборах або на танкетці, а також стильними аксесуарами.

А який образ найбільше сподобався вам? З нетерпінням чекаємо ваших коментарів!

Читайте також: Модні літні луки для жінки 40 років: 13 стильних образів

Підпишись на наші канали в Яндекс.Дзен:
Ідеї стильних людей і красуня

З якими квітами поєднується червоний колір?
З якими квітами поєднується червоний колір?
А який образ найбільше сподобався вам?

Новости