З чим носити гольфи вище коліна | Ves4i.com.ua - офіційний сайт в Україні

  1. Кому підходять подовжені гольфи і з чим їх можна поєднувати

Ось уже який сезон поспіль на піку популярності залишаються модними гольфи вище коліна

Ось уже який сезон поспіль на піку популярності залишаються модними гольфи вище коліна. За допомогою цього елемента гардероба можна створити безліч цікавих образів для різних випадків життя. Їх можна компонувати з одягом різних стилів і практично з будь-яким взуттям. Так що ж собою являють гольфи? Кому вони підходять? І з чим їх краще носити? На всі ці питання ми постараємося відповісти в нашій статті.

Кому підходять подовжені гольфи і з чим їх можна поєднувати

Гольфи - це напівпанчохи, які прикривають частину ноги до коліна. А гольфи вище коліна мають дві довжини - злегка прикривають коліно і до середини стегна. Слід враховувати той факт, що верхня част гольф, так звана кромка (гумка) акцентує увагу саме на цій ділянці ноги. Тому, вибираючи цей невигадливий аксесуар, подумайте, яку довжину вам підібрати, щоб ваші ніжки виглядали ще більш ефектно. Наприклад, якщо ви володарка прекрасних стегон, виберіть довжину, яка доходить до їх середини. Хочеться відзначити, що дозволити собі носити подовжені гольфи можуть тільки ті дівчата, ноги яких не викликають ніяких сумнівів в поняттях краси. Вони повинні бути прямими, худенькими і без яких-небудь дефектів. Не в образу дівчатам, ноги яких не є такими, але ми ж не хочемо виглядати безглуздо і смішно. Кожна бажає підібрати карколомний образ, а не навпаки. Також хочеться відзначити, що довгі роки гольфи вважалися частиною шкільної уніформи, тому цей елемент одягу надовго запам'ятався, як дівочий атрибут. Жінкам у віці і дамам у розквіті сил не варто вдаватися до вибору гольф, по меншій мірі це буде виглядати екстравагантно, якщо не сказати більше.

З чим слід носити гольфи? Перша асоціація, яка виникає у людей з гольфами, це розбещеність і доступність. Тому слід бути обережними при виборі комплекту. На сьогоднішній день є велика різноманітність моделей гольф. Ви обов'язково підберете те, що вам потрібно. Є щільні однотонні моделі, наприклад, червоні, чорні, білі, коричневі, також є елегантні з мереживом і малюнком, прикрашені стразами або бісером, в'язані. Також є моделі, ззаду прикрашені бантиком або металевим сердечком, хрестом.

Гольфи є універсальною одягом, вони поєднуються як з повсякденним, так і з ошатним чином. Зазвичай гольфи використовують в холодну пору року, восени, ранньою зимою і весною, тому їх завдання зігріти ноги. На кожен день підійдуть щільні моделі чорного, бежевого або коричневого кольору, а для особливих випадків слід підбирати моделі, які гармонійно зіллються з нарядом. Пам'ятайте, що гольфи не носять на голу ногу, їх надягають поверх капронових однотонних колгот або колгот в сіточку.

Класичний варіант комбінування одягу це міні спідниця , Вільний піджак і взуття на низьких підборах. Цей образ прийшов до нас з 60-х, коли гольфи були на піку популярності. Все повертається, і дизайнери в 2015 році також пропонують свій варіант подібного носіння. Це може бути спідниця різних фасонів і кольорів. Наприклад, чорна плісирована спідниця в комплекті з чорним піджаком і такого ж кольору гольфами. В якості взуття обрані туфлі на стійкому каблуці зі шнурівкою. Доповненням до образу може стати шкіряний чорний рюкзак, окуляри. Даний комплект нагадує шкільний вид, але не бійтеся виглядати молодше за свої роки. Цей образ дозволяє виглядати грайливо і завзято.

Цей образ дозволяє виглядати грайливо і завзято

Або ж романтична плісирована спідниця в квіточку, виконана з легких тканин, в комплекті з однотонним светром вільного крою і щільними гольфами. Взуттям є туфлі на платформі під колір гольф. Цей момент дуже важливий при виборі взуття. Колір бажано підбирати однаковий у туфель і гольфів. Таким чином буде досягатися ефект подовження ніг. Але може бути і навпаки. Наприклад, сіра спідниця з завищеною талією під чорний облягаючий топ і сірий піджак, сірі гольфи поверх чорних колгот і чорні туфлі на платформі з відкритим носком. Дуже стильно і модно виглядає комплект плісированою спідниці темно-зеленого кольору зі шкіри, хутряної жилетки світлих тонів і болотних гольфів, одягнених у вигляді гармошки. Взуття підібрана під колір гольфів і виглядає таким чином, ніби зливається воєдино з усією ногою.

Взуття підібрана під колір гольфів і виглядає таким чином, ніби зливається воєдино з усією ногою

Не менш популярним є комплект гольфів і коротких шортів. Це можуть бути джинсові , Шкіряні шорти або будь-які інші. Як верху можна підібрати шкіряну куртку, сорочку, светр, топ, футболку або кардіÐ

Так що ж собою являють гольфи?
Кому вони підходять?
І з чим їх краще носити?
З чим слід носити гольфи?

Новости