З чим носити светр різних кольорів і фасонів

  1. види светрів
  2. Як вибрати светр
  3. З чим рекомендується надягати
  4. Модні образи
  5. З чим скомбінувати светри різних забарвлень
  6. З чим надіти светр з коміром
  7. Як носити светр з коміром

З чим носити светр різних кольорів і фасонів.

Настання холодів - не привід кутатися, перетворюючись в пінгвіна, і повністю забуваючи про красу і моду. Речі можуть бути одночасно і стильними, і функціональними. І яскравий приклад такої практичною речі - жіночий светр.

Але чому тоді їх не змітають з прилавків з приходом зими? Тому що поєднання з таким предметом одягу по зубам не всім, а обмежуватися тільки джинсами - це явно образ не універсальний.

види светрів

Унікальні вовняні кофти створені не тільки для збереження тепла. Вони і модні, і сучасні. Важливо знати, які моделі светрів існують. Від цього залежить і зовнішній вигляд, і упевненість: комфорт і дискомфорт здатні на багато що.

Скандинавський светр - тепла в'язана водолазка за своєю суттю. Він виготовляється з натуральної вовни, а на поличках і спині вив'язуються геометричні фігури або тварини, знамениті олені, фірмовий знак, новорічна або зимова тематика.

На відміну від скандинавської різновиди пуловер може виявитися і синтетичним. Обсяг кофти невеликий, значить, візуально зайвих кілограмів не додасть. Як варіант, хороший для дам, яким до душі класична сорочка з жорстким коміром і манжетами.

Светр-плаття або светр-туніка завоював особливу популярність. Найактуальніша довжина - до колін або серединки стегна. Навіть в сильні холоди річ зігріє. кардиган - тепла кофта довжини до стегна і нижче. Головна особливість - наявність або відсутність гудзиків. Моделі бувають гладковязание, з малюнками, фактурні. А волокно використовується для виготовлення напівсинтетичне.

Як вибрати светр

Визначившись з моделлю светри, варто придивитися з пряжею, з якою він пов'язаний. Потрібна тільки якісна. Дешеві і низькопробні - це синтетика, повітрообміну вона не забезпечить, тепло тримати не буде, зате тіло активно потіє. Щоб уникнути такого муки, перед придбанням важливо уважно прочитати склад на бірочка. Якісні моделі - це 65% акрилу і 35% поліестеру.

Якість в'язки - наступний важливий критерій. Ніяких вилазять петель або полураспустівшіхся швів бути не повинно. На відміну від трикотажу в'язаний светр привести в порядок не так-то просто.

З чим рекомендується надягати

Ось тепер можна і підбирати речі до светра. Цілісний образ - це не окремий наряд, а ансамбль. Скандинавські светри немов створені для спортивного стилю. Особливо вдало гармоніюють вони з вузькими джинсами і брюками без стрілок. Об'ємність робить подібні моделі небажаними для повних леді: фігура візуально укрупнюється. Зрозуміло, що такий варіант і для офісу не підійде: занадто помітно та й жарко.

Однотонні пуловери без комірів ідеальні для послідовниць стилю класичного. Тонкий светр хороший з чорними брюками зі стрілками, прямий спідничкою або фасоном «Олівець» . З ним ідеальна сорочка класичного стилю, жилет, піджак, шарфик будь-якого забарвлення і матеріалу, підійде навіть кардиган. В офісі подібний варіант дуже непоганий: і корпоративний дрес-код не порушить, і зігріє.

Светр-туніка - look окремий. Для привабливого образу додають пояс, браслети, намиста та інші аксесуари. Виходить дуже жіночно. Подовжений светр можна надягати і поверх тонких колгот в весняно-осінню пору. Взимку хороші джинси або брюки . Подовжена кофта не любить класичні спідниці. Ці речі не поєднуються ні в яких варіаціях.

Ще вона класична річ - кардиган. Він ідеальний для цінителів строго стилю одягу. Завужені джинси, брюки, сорочки, різноманітні кофтинки, сукні , Спідниці, джемпери - важко перелічити весь спектр речей, з якими модно скласти стильний і зручний комплект. як і туніку , Кардиган носити можна поверх щільних колгот, з легінсами або лосинами.

Затишний светр в жіночому гардеробі рідко сумує на самоті. Ось тільки скласти з ним правильний ансамбль виходить не у всіх. А адже прораховування всіх варіантів заздалегідь дозволить і модель вдалу підібрати, і час на пошуки скоротити. Плюс аксесуари у вигляді браслетів і об'ємної м'якої сумки - образ виходить модним і завершеним.

Так, з моделлю светри з неглибоким круглим коміром вдало гармоніюють брючки в тонку смужку, клітинку, ялинку, однотонні. Гарні моделі брюк укорочені, спідничка-міні або міді. Можлива комбінація і з максі.

Стилісти рекомендують звертати увагу на довжину. Светр закінчується на самому широкому ділянці стегна? Візуально він повнить цю зону. Тому при небажанні укрупнювати тіло краще підібрати варіант з довжиною трохи вище або нижче проблемного місця.

Светр - це і зручність, і шарм, і тепло. Яскраві, строкаті, однотонні, об'ємні, короткі, довгі - моделей так багато, що неважко і розгубитися в такому море. А вибрати необхідно якісну річ, щоб радувала і зігрівала, а не доставляла проблеми.

Модні образи

Короткий светр - це варіація на тему вісімдесятих. Однак сучасна мода обожнює крайності. Підсумок - укорочена модель не доходить навіть до талії. Такі светри добре надягати з сукнями або спідницями. Для акцентування уваги на витонченість фігури можна надіти легінси або штани в обтяжку.

Довгий светр виглядає і з легггінсамі , І з щільними колготами різних кольорів, і з вузькими джинсами. А мішкуваті об'ємні моделі гарні з ультра міні спідничками, спідницями фасонів «Сонце» або з легінсами. Але баланс обов'язковий: при об'ємному верху низ необхідний максимально вузький, підкреслено обтягуючий.

З чим скомбінувати светри різних забарвлень

Ахроматізм, білі, чорні, сірі тони, незалежні і самодостатні. Потрібно сильно постаратися, щоб отримати з ними невдалу кольорову гаму. З білим светром гарні будь-які базові тони і в будь-яких пропорціях. Пікантність - червоний, а скомбінувати можна навіть з парою квітів. З сірим варіантом потрібні експерименти: що добре для однієї леді навряд чи ідеально підійде інший.

Бежевих відтінків близько півсотні. Підібравши светр в тон шкіри, модно комбінувати його з пріпиленний, пастельними, темними і спокійними тонами коричневої, охристой або синьої палітри. Модель яскраву, червоного, зеленого або жовтого кольору варто залишити акцентом. Ніяких інших різнокольорових речей він не потерпить. А навіщо уподібнюватися світлофору?

Червоний - це оригінально і сміливо. Але лише в інтуїтивно вірному поєднанні відтінків. Якщо є побоювання в бездоганності смаку, варто зупинитися на одному яскравому елементі. Для зеленого светра добре розбавлення темними тонами брюк або суконь: чорним, темно-зеленим, синім.

З чим надіти светр з коміром

Стильна річ і практичний одяг - модель з коміром. Вона універсальна, так як підходить для всіх типів фігур. Фасон буває легким і важким, мішкуваті і плавно підкреслює особливості фігури. Справжній полігон для модних експериментів. І до того ж, модель ідеальна для носіння кожен день. Базова річ - облягаючий светр з високим коміром. У холодному сезоні він незамінний.

У моделей чимало варіацій. Є декор вишивкою і малюнком, є невеликі кишеньки для дрібниць, є ажурна в'язка, що гарантує легкість образу. Класика - чорний светр, зачіска "кінський хвіст" або "мушля" . Так як модель кофти прикриває шию, обличчя здається круглее. Значить, щоб не уподібнитися повному місяці, коштує укласти шевелюру з розрахунком найбільшою відкритості особи. І хвости з пучками - варіанти найоптимальніші.

Для створення унікального ансамблю светр з високим коміром непогано носити з жилетом або піджаком . А довести модний look до досконалості допоможуть аксесуари. Ось тільки їх підбирати важливо правильно. Дуже виграшно виглядають намиста. Для кожного дня бажано підібрати модель нейтральної забарвлення. Вона гармонує з будь-якими речами. Якщо улюблені тони - коричневий, темно-синій, то цілком можна вибрати саме їх.

Взимку яскравих фарб трохи, значить, настрій піднімати доведеться самостійно. Насичені червоний, гірчичний або фіолетовий - і вже настрій інший. Відмінно зігріє модель з кашеміру, вовни мериноса або бавовна з лайкрою. Такі матеріали роздратування шкіри не викличуть. Лайкра до того ж робить річ еластичною і забезпечує кращу посадку по фігурі.

Як носити светр з коміром

Хоча і класичний, але образ зі строгими брюками або джинсами став занадто банальним. Для створення образу модного потрібна оригінальність. В її основі - експеримент. Високий комір не боїться кольорових шарфів, ременів і намист.

Ділова леді може створити розкішний спосіб без порушення дрес-коду. Для цього до светра з високим коміром додається тонкий витончений поясок зі шкіри. Строгість стає жіночною. А нитка перлів, стильні каскадні намиста або шарфик з шовку, зав'язана навколо шиї пом'якшує професійну жорсткість.

Розрізняють светри з різної довжини і форми рукавами і сукні. Виходить, що варіацій стає все більше. Про візерунки і декор теж не потрібно забувати. А діловому стилю помірні фарби зашкодити не можуть.

Зате скорегувати недоліки зовнішності зможуть на «відмінно». Для звуження круглого особи не варто робити пишну зачіску . Бажані акуратні пучки або хвости. Зате довгі намиста або сережки витягнуть овал.

Короткуватою шия виглядає витонченіше, якщо не носити яскравих кольорів. Гарні пастельні, беж і темні. Головне - відкрити максимум шкіри. Виграшні моделі - коміри-хомути і V-подібні намиста.

Для зменшення об'ємності в області бюста і живота кращі моделі грубої в'язки з відкритим горлом. При грамотному підборі варіанта светри всі вади стануть непомітні. Образ вийде і стильним, і модним. Чи не доведеться вибирати між зручністю і красою. Адже все дуже вдало поєднується в сучасних жіночих моделях.

Що одягнути з модним жіночим светром

Популярні статті:
Але чому тоді їх не змітають з прилавків з приходом зими?
Светр закінчується на самому широкому ділянці стегна?
А навіщо уподібнюватися світлофору?

Новости