З чим носити кардиган, модні поради

Кардиган - одна з найбільш затребуваних і актуальних речей, як в жіночому, так і в чоловічому гардеробі, яка допоможе вам виглядати елегантно і привабливо. Кардиган - це в'язаний жакет м'якого силуету з глибоким вирізом, який не має ворота і застібається на гудзики.

Скорочений в'язаний кардиган можна носити з сукнею класичного силуету і туфлями-човниками на шпильці. Так само він буде добре виглядати з блузою, топом або укороченою футболкою.

Так само він буде добре виглядати з блузою, топом або укороченою футболкою

Платье зима 2014-2015 Mango

Подовжений кардиган поєднують або з дуже довгою або дуже короткою одягом, бажано щоб відтінки речей в комплекті створювали яскравий контраст. Восени і навесні можна використовувати довгий кардиган в якості верхнього одягу, поєднувати його можна з легінсами, вільної тунікою або сукнею з трикотажу, доповніть образ ремінцем на талії, туфлями на високих підборах або високими чобітьми, і ви будете виглядати ще витонченіше. Щоб підкреслити елегантність, включіть в ансамбль спідницю вільного крою або туніку з шовкового матеріалу. З мішкуватим подовженим кардіганом ідеально гармоніюють вузькі штани, легінси, сорочки та блузи з квітковими мотивами. Завершіть образ ефектним кольє або шийною хусткою, балетками або інший будь-яким взуттям. У літню пору року довгий кардиган можна носити з комбінезоном в квіточку з легкої тканини, це поєднання виглядає дуже жіночно і чарівно.

У літню пору року довгий кардиган можна носити з комбінезоном в квіточку з легкої тканини, це поєднання виглядає дуже жіночно і чарівно

Чорний кардиган - є однією з найпопулярніших базових деталей жіночого гардеробу, доповнити їм можна як повсякденний, так і вечірнє вбрання, особливо добре буде виглядати поєднання контрастних відтінків - чорного і білого. До кардігану сірого кольору можна підібрати практично будь-який верх, найкраще сюди підійдуть речі з трикотажного матеріалу: футболки, водолазки різних відтінків, також такий кардиган буде відмінно поєднуватися з джинсами. До зеленого кардігану як доповнення можна надіти шарф з леопардовим або тигровим принтом, вийде яскравий акцент і стильне поєднання. Платье коричневого кольору в стилі гранж буде вдало виглядати з шовковим коротким платтям, джинсами або шортами з деніму. А кардиган червоного кольору буде чарівно виглядати з ажурним сукнею або з темними звуженими штанами в поєднанні з білою блузою в горошок.

Кардиган - це предмет гардероба, який відрізняється практичністю і простотою, але при цьому виглядає привабливо в поєднанні з повсякденними, а також ошатними деталями, його можна носити в будь-яку погоду і пору року, створюючи неповторні образи, так що не бійтеся експериментувати!

Новости