З чим носити теплу спідницю взимку?

  1. Повсякденні образи з теплою спідницею
  2. Стильні образи з теплими спідницями

У зимовий період істинної модниці як і раніше хочеться виглядати елегантно і жіночно. Але мінусова температура деколи вимагає такого одягу, яка більше відноситься до розряду практичною, ніж стильною. Сьогодні жінкам можна не турбуватися на тему, що краще: комфорт або бездоганний зовнішній вигляд. Модельєри пропонують модницям найрізноманітніші теплі спідниці . Достаток квітів, фактур і фасонів дозволяє кожній жінці не тільки вибрати свій ексклюзивний варіант, але і створити з ним безліч різних образів. Розглянемо докладніше кілька модних луків з теплого зимового спідницею в різних стилях.

Повсякденні образи з теплою спідницею

У сучасних мегаполісах існує безліч модних напрямів в одязі. І часом одна і та ж тепла спідниця може бути елементом стилю гранж або частиною романтичного ансамблю. Все залежить від того, з яким одягом ви збираєтеся її комбінувати. Розглянемо, як можна використовувати теплу спідницю взимку в образах вуличного стилю.

комплект в стилі гранж зі шкіряною спідницею комплект в стилі гранж зі шкіряною спідницею   вовняна спідниця в підлогу в романтичному образі вовняна спідниця в підлогу в романтичному образі

Трикотажна спідниця-дзвін відмінно впишеться в стиль street casual, якщо разом з нею надіти пальто oversize такого ж кольору, шапку з помпоном, щільні колготки і гостроносі ботильйони на танкетці. Подібний ансамбль буде особливо добре виглядати на струнких модниць невисокого зросту.

Тепла спідниця з твіду довжиною злегка вище коліна, крім класичних офісних образів, може стати частиною напрямки sport casual. У цьому випадку досить надіти подовжений светр грубої в'язки, пряме вкорочене пальто в дусі мінімалізму , Щільні колготки, рукавиці і взуття в спортивному стилі.

Сasual glamour має на увазі поєднання вінтажного одягу з повсякденним. І тепла спідниця-полусолнце міді-довжини зі шкіри в комплекті з мереживною блузкою і розкльошені пальто повністю відповідає цьому стилю. У такому вбранні ви можете відправитися на прогулянку або романтичне побачення.

поєднання в стилі casual glamour поєднання в стилі casual glamour

Якщо ви віддаєте перевагу ретро, ​​зверніть увагу на дует з вовняної спідниці максі в коричневій гамі і укороченою дублянки або шуби , Наприклад, рудого відтінку. Як аксесуари будуть доречні крислатий капелюх і однотонні замшеві рукавички .

жіночний цибулю в стилі ретро жіночний цибулю в стилі ретро

Стильні образи з теплими спідницями

Щоб створити цікавий і запам'ятовується зимовий цибулю з теплою спідницею, необхідно скористатися дизайнерським прийомом - грою на контрастах. Наприклад, яскраві довгі і міді моделі з виразними принтами відмінно поєднуються з лаконічними і однотонними світшоти, светрами і водолазками.

замшева рудо-коричнева спідниця з водолазкою замшева рудо-коричнева спідниця з водолазкою   яскравий цибулю з теплою гірчичною спідницею   повсякденний комплект в чорно-біло-сірих тонах яскравий цибулю з теплою гірчичною спідницею повсякденний комплект в чорно-біло-сірих тонах

Розкльошена спідниця з картатим принтом з тонкої вовни складе чудову пару тонкої блузці з шовку або ажурною водолазці, поверх яких можна надіти кардиган або короткий жакет в дусі Dior . Стильна сумка і взуття в цьому образі повинні відповідати колірній гамі клітини, тоді цибуля буде по-справжньому елегантним.

Складаючи ансамбль з в'язаній спідницею, необхідно пам'ятати, що вона самодостатня і буде виконувати соло в будь-якому образі. Однак в комплекті з аналогічними в'язаними светрами, шапками або шарфами така модель виглядає невдало. Зате джемпер з делікатного трикотажу і жакет з деніму або шкіри відмінно доповнять стильний сет з в'язаній спідницею. Головне, щоб верх поєднувався з низом по колірній гамі. В якості взуття до в'язаній спідниці підійдуть модні черевики, маранти або витончені ботильйони.

Зима багата на стильні ідеї. Жіночна тепла спідниця прекрасно впишеться в ваш базовий гардероб і дозволить створювати кращі образи. Головне, правильно підбирати верх, і модний комфортний сет до ваших послуг!

фото:

1,8. © ohhcouture
2. © Sasha
3,6. © Knyazhenika Volokitina
4. © IMAGENSHOPPER
5. © victoriatimokhina
7. © Alexandra

Текст: Катерина Чернецова. Публікація: Валентина Чайко

Новости