З чим носити легінси?

В першу чергу слід звернути увагу, що легінси сьогодні випускаються з тканини різної щільності. Тому одні буде доречно одягати замість колготок або нижньої білизни під міні-спідниці або джинси. Ті моделі, які представлені у вигляді обтягуючих брюк, є вже повноцінним варіантом гардероба. Їх носять зі светрами, піджаками, блузами і гольфами. Причому такі легінси зазвичай підтягують вашу фігуру, роблять вигини більш спокусливими, тому можна собі дозволити не ховати свої нові «брючки» під довгими туніками і светрами. Втім, досить привабливо легінси будуть виглядати і в цьому варіанті.

Втім, досить привабливо легінси будуть виглядати і в цьому варіанті

Розглядаючи новинки моди цього сезону, не можна пройти повз футболок під шкіру
Розглядаючи новинки моди цього сезону, не можна пройти повз футболок під шкіру. Вони надають образу якоїсь розкутості і сексуальності. Переймаючись питанням, з чим носити шкіряні легінси, можна знайти їм кілька гідних ансамблів на різні випадки життя. По-перше, вони можуть стати частиною вашого ділового образу, якщо поверх ви надягнете трохи подовжений піджак або светр. А ось з укороченою кофтиною ці брючки будуть красиво виглядати в нічному клубі або під час заміської поїздки.

А ось з укороченою кофтиною ці брючки будуть красиво виглядати в нічному клубі або під час заміської поїздки

Ще одним варіантом для відпочинку є легінси з принтами
Ще одним варіантом для відпочинку є легінси з принтами. Вони випускаються з різним ступенем щільності, тому підходять, як для міжсезоння, так і для лютих зимових морозів. Доречні вони для неформальних ситуацій. Наприклад, надіти їх можна на дружню зустріч або в спортзал. Можуть стати вони і частиною вашого домашнього способу. Доповнити їх можна світшоти, футболкою або светром.

На закінчення хочеться відзначити, що носити легінси можна з різною взуттям
На закінчення хочеться відзначити, що носити легінси можна з різною взуттям. До них підійдуть, як туфлі на шпильці, так і балетки або Сліппер. А ще вони відмінно поєднуються з чобітьми, що мають халяви різної висоти. Так що легінси можна назвати універсальною базовою річчю, яка повинна бути в гардеробі кожної жінки.

Так що легінси можна назвати універсальною базовою річчю, яка повинна бути в гардеробі кожної жінки

Новости