З чим носити кольє-комір?

  1. Як правильно носити кольє-комір?
  2. Кольє-комір в ваших образах

Усім дівчатам знайома проблема: улюблені кофтинки або сукні виглядають відмінно, але так хочеться чогось нового, оригінального. При цьому захаращувати гардероб нераціональними покупками теж немає бажання. Що ж робити? Кольє-комір стане тією самою ноткою, яка подарує нове звучання поднадоевшим сполученням речей!

Як правильно носити кольє-комір?

Кольє необов'язково повторює форму комірів , Але воно ніколи не бракує масивне і короткий. Прикраса зазвичай укладається уздовж вирізу сукні, кофтинки і т.д. Саме тому переважна одяг з округлою горловиною, човником, гольфом або застебнута сорочка, блузка. Але в наші дні модниці часто не витримують це правило, надягають кольє-комір з топами і сукнями-бюстьє , Використовують в ролі великого аксесуара для вечірнього вбрання з відкритою зоною декольте.

Активне кольє-комір краще носити в якості єдиного прикраси, будь то денний або ошатний вихід. Крім того, існують деякі критерії відповідності дизайну аксесуара і тканин, з яким його переважно компонувати. Одязі з гладкою фактурою підійде практично будь-який кольє, рельєфні матеріали більш вимогливі і самодостатні. До в'язаним речами з вираженою фактурою підбирайте прикраса з великими за розміром елементами і мінімалістичним дизайном. Це може бути кілька кольорів з великими пелюстками, різнокольорові каміння, з'єднані по типу мозаїки і т.п. Мереживо теж виглядає вдало тільки з простим і строгим кольє-коміром. І ще один нюанс: до прінтована речей підбирайте однотонне прикраса або варіант в нейтральній гамі.

прикраса для виїзного сукні-светри прикраса для виїзного сукні-светри   доповнення до мереживної поряд доповнення до мереживної поряд

Кольє-комір в ваших образах

сети з офісними сарафанах з костюмної тканини і трикотажу, сукнями-футлярами, класичними брюками і спідницями відмінно доповнюються кольє-коміром. Не використовуйте варіанти з безліччю квітів або в кричущому дизайні, інакше аксесуар буде занадто вибиватися із загальної естетики образу і свідчити про бажання привернути до себе увагу. До речі, офісні комплекти - той самий випадок, коли носити кольє-комір можна тільки поверх одягу. зате багатошаровий сети з блузками, сорочками і піджаками, кардіганами, джемперами поверх них аксесуар дуже прикрасить.

комплект з сарафаном, сорочкою і кольє-коміром комплект з сарафаном, сорочкою і кольє-коміром   багатошаровий офісний цибулю багатошаровий офісний цибулю

Повсякденні і вечірні луки набагато менш вимогливі. Ви можете урізноманітнити за допомогою кольє-коміра сет з джинсами, брюками, спідницями і сукнями на кожен день. Головне, уникати відверто провокаційних елементів: дірок і потертостей на джинсах, косухи і інших речей зі шкіри тощо З таким одягом витончене кольє-комір не дивлячись гармонійно. Зате жіночні шифонові, шовкові, трикотажні спідниці і сукні , Піджаки і блузки з басками, яскраві светри, кофтинки в пастельній гамі і т.п. припадуть до речі.

кольє-комір в літньому сеті кольє-комір в літньому сеті   комфортний спосіб на кожен день комфортний спосіб на кожен день

Збираючись на урочистий захід, можна надіти кольє-комір до сукні в підлогу або з коктейльної моделлю. В цьому випадку хороші будуть прикраси в мудрому і вишуканому дизайні з безліччю елементів, можливий блиск кристалів. Аналогічне кольє-комір перетворить і досить строгий сет з класичними речами. Воно виручить, якщо вам необхідно відразу після роботи відправитися на побачення. Віддавайте перевагу бежевим, середнім і світлим сірим, блакитним, рожевим, м'ятним фарбам в одязі, щоб трансформація була найбільш вражаючою, а комплект перетворився з строго в жіночний і елегантний.

комплект з витонченим кольє-коміром на вечір комплект з витонченим кольє-коміром на вечір   елегантний цибулю для побачення елегантний цибулю для побачення

Куди, як і з чим носити кольє-комір, ви тепер точно знаєте. Остання рекомендація: не відкладайте покупку стильного аксесуара, який буде радувати і перетворювати ваші образи знову і знову!

фото:

1. © megant_2
2. © danielle-confeccion
3. © mcarpioma
4. © belen_bethelight
5. © loving-evelyn
6. © pilardr8
7. © locksandtrinkets
8. © elsasabado
9. © claudine-ro-56

Текст: Валентина Чайко

Як правильно носити кольє-комір?
Що ж робити?
Як правильно носити кольє-комір?

Новости